Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Gijp: ‘Hij had zijn trainer een kopstoot moeten geven, dwaas...’

Laatste update:

René van der Gijp begrijpt er niets van dat Sem Steijn kind van de rekening werd bij FC Twente na de vroege rode kaart van Mees Hilgers tegen PSV (0-3 verlies). Van der Gijp had nooit Steijn, nota bene de clubtopscorer van de Tukkers, gekozen als speler om te wisselen.

Twente-trainer Joseph Oosting haalde Steijn naar de kant om met Alec Van Hoorenbeeck een extra verdediger in te brengen.

"Je haalt toch altijd iemand eruit van wie je denkt dat-ie weleens zou kunnen verzaken? Dat is deze jongen juist niet", zegt Van der Gijp in zijn eigen podcast KieftJansenEgmondGijp.

"Juist niet, inderdaad", reageert Wim Kieft. "Die blijft lopen en lopen!" Van der Gijp vervolgt: "Hij is in de weer, jongen. Ik begreep er helemaal niets van. Helemaal niets."

Steijn gaf Oosting gewoon een hand en maakte geen misbaar. "Het is een keurige jongen, want de gemiddelde speler had de waterzak een schop gegeven in de richting van de masseur of zo, weet je", zegt Kieft.

Van der Gijp haakt in: "Nee, hij had gewoon die trainer een kopstoot moeten geven! Pleur op, man. Dwaas. Hahaha."

Van der Gijp zoekt een verklaring voor de wissel. "Zou hij de netste jongen eruit hebben gehaald? Om geen gezeik na afloop te krijgen, of zo."

Begrijp je dat Sem Steijn gewisseld werd bij FC Twente - PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Onbegrijpelijk inderdaad. En degene die vaak verzaakt (Rots, nu ook met zijn fout die de counter inleid) mag altijd blijven staan. Rare actie van Oosting.

28 november 2023 om 19:18

Alsof oosting wist wat rots gaat doen. Je moet dan ineens om denken en je denkt dan de juiste keus te maken. Misschien was het wel 0-4 geworden met steijn erin houden. Je weet het niet

28 november 2023 om 19:26

Je weet het inderdaad niet. Maar je weet wel dat Steijn altijd 100% gas geeft. Dus daarom ook wel een vreemde keuze om juist hem eraf te halen.

28 november 2023 om 19:30

Ik denk dat Steijn een hattrick gescoord had. Dus Oosting bedankt!

28 november 2023 om 19:47

Je trainer een kopstoot geven is pas dwaas. Die gijp kan ook een stukje lullen net of hij dat gedaan zou hebben in zijn tijd. Braaf zijn en luisteren wat de trainer zegt.

28 november 2023 om 19:49

Rustig jongens, het is maar een grapje

28 november 2023 om 21:18

Kenada, nouja.. met Rots weet je heel zeker dat je knullig balverlies gaat leiden en dat ie zich vastloopt. Het zou heel bijzonder zijn als hij dat tegen PSV plotseling niet zou doen.

28 november 2023 om 20:32

Mwa, alsof er ook maar iets was veranderd met Steijn. Zo goed is Steijn ook weer niet en als hij niet scoort, heb je er ook niet vreselijk veel aan. Het is om het even wie je in die situatie wisselt. Was de tegenstander geen top 5 geweest, zou het een ander verhaal worden.

29 november 2023 om 10:34

Deja vu niet ? Nu moet alleen steijn sr nog even statements maken in een praatprogramma

Tja, op zich geen rare beslissing als Van Der Gijp wat wedstrijden van Steijn had gezien. Voetballend is het allemaal niet bijzonder en als je dan met 10 man komt te staan tegen PSV, haal je doorgaans de minst goede speler aan de bal eraf voorin. Bij FC Twente is dat wel duidelijk Steijn. Rots zou ook een goede kandidaat zijn, maar ik denk dat dat om het even is.

Overigens hadden beide heren geen verschil gemaakt in het resultaat. De zwakte van de Eredivisie dit seizoen heeft ook wel het een en ander verbloemd bij FC Twente. Met die voorhoede ga je niet bij de eerste drie eindigen, ook niet als Ajax in dit geval een historisch slechte start heeft. De huidige vormdip was eigenlijk wel te verwachten.

28 november 2023 om 21:05

Toch kan Steijn uit het niets scoren en Rots... die niet.

29 november 2023 om 14:33

Klopt, maar als je nauwelijks tot kansen komt, heeft dat ook geen zin. Vanaf de rode kaart was het een kansloos verhaal, vooral omdat dit FC Twente niet gebouwd is om massaal te verdedigen.

Serieus best wel een leuke podcast die ze maken, maar je moet daar niet een artikel over plaatsen. Dat werkt alleen maar provocerend. Vol grappen en grollen die met platte tekst nooit overkomen. Dit verhaal werd ook niet eens afgemaakt en toen ging het alweer over prostitutiebezoek in Turkije.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren