Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel is onverbiddelijk: ‘Hij heeft het zichzelf onmogelijk gemaakt’

Laatste update:

Het huwelijk tussen Royal Antwerp en Michael Frey lijkt voorgoed voorbij. De spits leeft al een tijdje in onmin met trainer Mark van Bommel en traint al maanden met de B-kern mee. Ondanks dat de Zwitser als breekijzer nog best van pas zou kunnen komen, peinst Van Bommel er niet over om Frey terug te halen bij de hoofdmacht.

Op de vraag of er voor Frey nog een toekomst is weggelegd bij de A-selectie is Van Bommel onverbiddelijk. "Nee, Michael heeft het zichzelf onmogelijk gemaakt", aldus de Nederlander. De vete tussen Van Bommel en Frey vindt zijn oorsprong in januari van dit jaar, toen de aanvaller niet te spreken was over een keuze van zijn trainer en na afloop van het bekerduel met KRC Genk boos richting de spelersbus beende.

De grootste concurrent van Vincent Janssen speelde afgelopen seizoen hoofdzakelijk tweede viool en verscheen in 7 competitiewedstrijden aan de aftrap, terwijl Janssen 32 keer mocht starten van Van Bommel. De Zwitser koos daarop eieren voor zijn geld en liet zich de tweede seizoenshelft verhuren aan Schalke 04. Met die club degradeerde Frey naar de 2. Bundesliga. In vijftien wedstrijden kwam hij bovendien niet tot scoren.

Voor Van Bommel en Antwerp breekt een belangrijke week aan. Woensdagavond speelt the Great Old tegen concurrent en koploper KAA Gent. Volgende week is Shakhtar Donetsk de tegenstander tijdens de tweede speelronde in de Champions League. Na de 5-0 oorwassing op bezoek bij FC Barcelona is Van Bommel gebaat bij een goed resultaat om niet verder achterop te raken in Groep H.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is wel een prima spits voor een middenmotor in de Eredivisie. Snap niet dat die man in de zomer niet is vertrokken bij Antwerp. Dit zag je aankomen.

Wat een man die Van Bommel.

26 september 2023 om 21:27

Eh? Bedoel je dat positief of negatief ? Wat bedoel je eigenlijk?

26 september 2023 om 22:06

Negatief, blij dat die man weg is uit Nederland.
Vond t op het veld al een verschrikkelijk mannetje en nu weer.
Is mijn mening hé

Het is niet de eerste keer dat Van Bommel de pik op iemand heeft. Aparte vent. Op het begin lijkt het altijd ok te gaan, maar na een tijdje doet die weer zo overheersend

26 september 2023 om 22:11

Van Bommel is ook gewoon een bijzondere man, maar wel een topsporter. Gelukkig is van Bommel ook niet de enige trainer die met spelers botst.

Tja Frey deed het prima, Janssen kwam die veel meer geld verdiende en moest spelen waardoor Frey op de bank belandde terwijl dat ie het zeker niet minder deed en daar duidelijk niet mee gediend was, waardoor deze vete uiteindelijk ontstond.

Ze hadden hem in de zomer moeten laten gaan. Vreemd dat dat uiteindelijk niet gebeurd is.

Potverdorie!! Wat had ik deze Michael Frey graag bij mijn cluppie Utrecht gezien. Afgelopen zomer was er te lezen dat mijn club interesse leek te hebben in deze jongen. Hadden ze maar door gepakt!! Frey is een doelpuntenmaker die ongetwijfeld geslaagd zou zijn bij ons. Maar nee hoor.. wat doet Zuidam? Op de proppen komen met f*cking Lidberg als diepste spits. Die jongen staat inmiddels niet eens steevast in de basis.. echt een beleid van lik m'n reet. Als je dacht dat ze er bij Ajax wat van konden.. Wij staan dan op nummer 2 qua technisch wanbeleid!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren