Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valencia betaalt 4,7 miljoen voor ‘een van grootste Argentijnse talenten’

Laatste update:
/

Rodrigo de Paul maakt in de zomer de oversteek naar Europa. Valencia maakt vrijdagavond via de officiële kanalen bekend dat de negentienjarige aanvallende middenvelder annex aanvaller van Racing de Club de Avellaneda wordt overgenomen. De Paul moet nog wel een medische keuring ondergaan.

Met de overgang van De Paul naar Valencia is een bedrag van omgerekend 4,7 miljoen euro gemoeid. Racing Club heeft daarnaast naar verluidt recht op tien procent van een toekomstige transfersom. De veelzijdige tiener wordt omschreven als ‘een van de grootste Argentijnse talenten’ van dit moment, al heeft hij nog geen A-interlands achter zijn naam staan.

Volgens landgenoot Juan Antonio Pizzi, coach van Valencia, is De Paul ‘de voetballer met het meeste toekomstperspectief die Argentinië in de afgelopen vijf jaar heeft verlaten’. De Paul speelde 55 duels in de hoofdmacht van Racing Club en was daarin goed voor zes doelpunten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tegenwoordig is iedereen s'werelds grootste talent of gewoon een top talent. Laat hij het eerst maar eens zien bij Valencia wat hij kan. Daarna oordelen we wel weer of dit echt 1 van de grootste Argentijnse talenten is.

9 mei 2014 om 19:29

Talentvol zijn spelers als Neymar, Marqinhos en Pogba. Oscar, Gotze en Wilsher. Varane en Deulofeu. Ook Lucas, Isco en Mangala zie ik ver komen. Ohjaa: Courtois!

9 mei 2014 om 19:31

Waauw hoe kan ik Draxler, Oxlade-Chamberlain en Jese vergeten;0

Btw Depay en Boetius kunnen ook ver komen. En bakalli ook

9 mei 2014 om 19:36

Hele rijtje van je namen kloppen wel behalve op 1 na.. bakkali.. Hij kan voetballen als een malle maar zolang hij niet de juiste mentaliteit toont gast het hem ook niet worden.. bij de andere namen die je opnoemt hebben ze dat wel

9 mei 2014 om 19:55

Dan ben je toch wel getalenteerd?
On: Had Valencia geen financiële problemen?

9 mei 2014 om 20:09

Daarom kopen ze een speler voor "maar" een kleine 5 miljoen, welke ze over een paar jaar voor het 3-4 dubbele kunnen verkopen.

9 mei 2014 om 20:16

Was Valencia niet gekocht door een rijke Aziaat die er bakken met geld in wil stoppen

9 mei 2014 om 20:28

@djowiee Hoezo bakkali geen goede mentaliteit hij wil niet bijtekenen en doet moeilijk omdat hij niet genoeg speeltijd krijgt geef hem eens ongelijk hij speelt niet bij de 1ste en ook niet bij jong psv zo staat zijn ontwikkeling stil en psv haalt nog ruiz dat is helemaal niet motiverend voor die jongen hij zal nooit een kans krijgen om zich te laten zien met ruiz en narsingh voor zich als hij voor het geld ging was hij allang weg had al vele aanbiedingen van topclubs vanaf zijn 15de maar heeft gekozen om bij psv te blijven en het is niet dat ie niet wil luisteren ofzo hij wil speeltijd dus ik denk dat hij het mentaliteit wel heeft als ie een kans krijgt en doorbreekt zal hij het zeker ver schoppen ik zou hem wel graag bij ajax willen zien de boer zal hem zeker de kans geven

9 mei 2014 om 20:39

Omdat hij speeltijd eist en speeltijd moet je verdienen. Bakkali overschat zichzelf enorm. Begon leuk, maar daarna niks meer gezien. Ruiz is niet voor niets gehaald. Dat is een teken dat ze kwaliteit tekort komen en Bakkali kan dat tekort dus nog niet invullen. Als je dan direct niet bijtekent in plaats van strijd voor je plek, heb je inderdaad een klote mentaliteit en kom je er niet. Simpel en de harde waarheid.

9 mei 2014 om 21:24

Wel meer Spaanse clubs maar dat lijkt niks uit te maken..

9 mei 2014 om 21:45

Zie jij een 18 jarige concurreren met narsingh en ruiz dat haalt ie niet misschien over een jaar of 1 of 2 maar nu niet daar komt hij tekort voor maar hij kan toch gewoon wat vaker invalbeurten krijgen om zich dan toch verder te ontwikkelen en dan over een jaar echt mee concurreren maar ze laten hem niet eens mee doen met jong psv dus ja zijn ontwikkeling staat nu stil

9 mei 2014 om 23:54

De deal van Valencia's overkoop is uiteindelijk niet door gegaan en die rijke Aziaat bezit nu Inter Milan.

10 mei 2014 om 00:22

deze 2 mogen ook nie vergeten worden, Balotelli en el fareone, je kan veel over balotelli zeggen maar voetballen kan die. ook berardi van inter is groot talent

10 mei 2014 om 01:36

Juventus*

10 mei 2014 om 04:03

Klopt Maurootje maar ik noem spelers tussen 16 en 22. Btw wil ik Kurt Zuma, Januzaj en Coutinho nog toevoegen. Bakallii noem ik btw een talent omdat hij 17/18 jaar is en nu al schitterende dingen kan snapje? Maar ik snap ook wel wat jullie bedoelen. Wie ben ik btw vergeten tussen 16 en 22 jaar die echt de top gaat kunnen bereiken.

10 mei 2014 om 04:07

Ohkaa bij Gala had je zo een Bruma?

10 mei 2014 om 04:08

Ohjaa**

Ik zag hem spelen tegen Real en ik vond hem heel goed en hoorde dat hij 17 was nu inmiddels 18

10 mei 2014 om 06:46

Dat is een andere Aziaat (een Indo), Peter Lim uit Singapore is nog steeds in de running om Valencia over te nemen maar er zijn meerdere bieders dus is het nog afwachten wie de nieuwe eigenaar wordt.

10 mei 2014 om 16:02

Wow jese rodriquez idd! KEIHARD!!

10 mei 2014 om 21:08

Jemig ooit gehoord van leestekens? Haha

Talentvolle speler, hopelijk gaat ie slagen.

9 mei 2014 om 19:23

Je hebt waarschijnlijk 0 wedstrijden van hem gezien dus snap niet waar je je comment vandaan haalt

9 mei 2014 om 19:32

Er bestaat ook iets zoals youtube hoe de meeste Neymar ook hebben leren kennen voordat hij naar Europa kwam...

9 mei 2014 om 19:35

Hahaha gelijk is hij stil q

Dus het is rond. Wat een heerlijke speler is dit; goed schot, technisch, creatief, goede dribbel en kan een man passeren. Kan een grote worden in Valencia. Ook ontzettend goed van ze dat ze met hun financiële middelen investeren naar hun kunnen en geen gestoorde bedragen neerleggen. Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen, waarschijnlijk binnenkort de zoveelste smaakmaker in de PD.

9 mei 2014 om 19:36

Volg jij Racing Club?

9 mei 2014 om 19:47

Hij kijkt gewoon youtube filmpjes denk ik.

9 mei 2014 om 22:55

Dat denk ik ook en daarom stelde ik een retorische vraag. Ik vind het wat belachelijk om je voor te doen als een kenner van het Argentijnse voetbal, terwijl hij gewoon 5 filmpjes heeft bekeken en 3 artikels heeft gelezen over deze jongen.
Maar ieder z'n hobby, nietwaar?

9 mei 2014 om 23:09

Nee ik heb een Argentijnse vriend die Argentijns voetbal kijkt/volgt en die heeft me al op de hoogte gebracht van dit talent en over de geruchten van een transfer naar Valencia.

10 mei 2014 om 12:17

Ah. Dan heb je mijn welgemeende excuses, maar het leek nogal vreemd.

Weer een club uit Spanje die dik en dik in de schulden zit maar wel weer zo'n dure transfer mag doen. Laat de Fifa en Uefa eens wat doen aan deze pure competitievervalsing.

9 mei 2014 om 19:48

Dure transfer? Die speler heeft noh niet eens 1/20ste gekost van wat bale koste. Dus om duur te zeggen.. juist knap dat ze niet veel betalen itt andere clubs.

9 mei 2014 om 19:52

Het gaat hier om een 19 jarige speler die nog niks bewezen heeft en waarbij geen garantie is dat het wordt terug verdiend. Dus wel degelijk een dure transfer voor een club in nood.

9 mei 2014 om 19:57

Wuhahahahahhahahhaha

Valencia is de laatste die je moet gaan beschuldigen met competitievervalsing.
Ze hebben laatste jaren niets voor niets de schuld met meer dan 400 miljoen verlaagd.
En voordat je iets of iemand beschuldigt hoor je wel de feiten te weten. Valencia is aan het eind van dit seizoen verkocht aan een nieuw eigenaar.

6 Officiële Offertes zijn gemaakt voor Vcf. Waaronder veelbesproken Peter Lim, mijn favoriet Wang/wanda, Arabische investment comp, Cerebrus, Mario Alverado aka Druglord en een Russische bedrijf. Wang en Alverado, betalen de 200+ miljoen schuld meteen weg.
De rest betaalt weer in termijnen. + Alle 6 maken het nieuwe stadion af asap.

Valencia redelijk goede selectie steekt geld in talent. Maar come on Pleasseeeeeeeeeee Haal een killer een echte spits net zo iets als Soldado!!!!!!!!! Die legt er 30 in. Klaar top 3/5 klaar.

Kan ik op fifa eindelijk me eigen spelen De Paul noemen.

Lamela hopelijk krijgen we een trainer die hem gaat laten voetballen, maar die is zo goed. Ik weet het jullie lachen mij allemaal uit en ik kan het niet bewijzen.

Weer een jongeling erbij! nu ook Bernat, Fede Cartabia en Paco talentvolle jonge basisspelers zijn geworden van Valencia , is het maar hopen dat Valencia deze niet meer zo snel weg doet ondanks de financiële problemen. Wat wel gebeurde met al de vorige talenten ( David Silva, Juan Mata, David Villa, Roberto Soldado)

9 mei 2014 om 23:56

Van Roberto is het echt zonde, hoop dat we volgend jaar een manager krijgen die hem laat spelen zoals in Estadio Mestalla het gaat er bij mij niet in dat je in Spanje er 24 in schiet en in Londen dat niet meer kan.

10 mei 2014 om 00:09

idd, Een speler kopen voor 30 miljoen en hem vervolgens weinig speelminuten geven is echt zonde! Kon Valencia net zo goed hem gebruiken dit seizoen en minstens 4e worden in LA Liga en ook de Europa League Finale in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren