Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Verbazing bij ‘getransfereerde’ Holebas: ‘Heb helemaal niets getekend’

Laatste update:

José Holebas stapt over van AS Roma naar Watford. Met die transfer is 2,5 miljoen euro gemoeid, zo laat de Italiaanse grootmacht weten in een officieel statement. Holebas speelde pas een seizoen in Rome: in competitieverband kwam hij tot 24 wedstrijden, waarvan 23 als basisspeler. In de Europa League speelde hij nog beide wedstrijden tegen Feyenoord.

/

Holebas werd door AS Roma voor circa anderhalf miljoen euro overgenomen van Olympiacos; de Italiaanse club maakt dus een miljoen euro winst op de verdediger. Het is nog niet bekend voor hoeveel seizoenen de 31-jarige Holebas heeft getekend in Engeland, maar dat zal spoedig duidelijk worden.

De 27-voudig international van Griekenland is geen geboren Griek; hij kwam ter wereld in Duitsland. Voordat hij naam vestigde bij de Griekse grootmacht Olympiacos, was hij actief bij 1860 München.

Update 3 juli 14.52 uur - Verbazing bij ‘getransfereerde’Holebas: ‘Heb helemaal niets getekend’
AS Roma communiceerde via de officiële kanalen dat José Holebas voor 2,5 miljoen euro is verkocht aan Watford, maar het is nog maar de vraag of de international van Griekenland daadwerkelijk naar de Premier League gaat. “AS Roma heeft de transfer geregeld zonder dat ik het wist. Ik heb niets getekend, ik wil eerst een contract zien. Ik heb geen idee waarom de clubs mijn transfer hebben aangekondigd, moeten ze eerst niet met mij praten? Ik heb nooit gezegd dat ik wil vertrekken bij AS Roma. Ik was op vakantie in Dubai en nu zit ik in Duitsland. Hoe had ik dan een contract kunnen tekenen?”, laat Holebas optekenen in de Griekse media.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opvallend. Speelde, zoals de tekst ook zegt, genoeg wedstrijden. Roma zal wel moeten vernieuwen op de linksback plek. Ashley Cole is ook al 34

2 juli 2015 om 18:49

Speelde veel ja bij gebrek aan beter, kon het niveau wel aan maar voegde niks toe aan een club als Roma, daarom ook dat hij naar Watford verkast, een erg beperkte speler die zijn hoogtepunt beleefde door met meer geluk dan wijsheid een solo af te ronden tegen ,dacht ik, Inter. Roma zal wel vol voor Darmian gaan al wil ik die liever bij ons zien.

3 juli 2015 om 15:05

Met meer geluk dan wijsheid? Leek er wel op dat er wat techniek bij kwam kijken.

2 juli 2015 om 19:55

Ja maar met allemaal jonge jongens word je geen kampioen.
Je met ervaring i de ploeg hebben.

2 juli 2015 om 21:56

Gelukkig heeft Roma met onder andere Totti en De Rossi genoeg ervaring rondlopen.

2 juli 2015 om 23:24

Zowel Ashley Cole, Federico Balzaretti en Urby Emanuelson gaan of zijn al weg. Ze zullen moeten investeren op die positie en Baba van Augsburg lijkt de grootste kandidaat om die plek op te vullen.

3 juli 2015 om 16:49

Zolang ze Willems maar met rust laten vindt ik alles goed. Al heb ik zijn naam ook al en keer horen vallen

Ik schrok al, Manolas moet blijveb

2 juli 2015 om 18:49

Wat moet Manolas bij Watford?

2 juli 2015 om 18:56

Dat vertelt de titel nog niet e Mecbaas...

2 juli 2015 om 20:20

Was een reactie op iturbe

2 juli 2015 om 20:55

En ik reageer op jouw

2 juli 2015 om 21:15

jou*

Vond ik toch altijd een goeie linksback hoor....alleen jammer van zijn leeftijd. Ik schrok eerst ook , dacht dat het over Manolas ging

Is we een degradatie voor Holebas.....wat stelt Watford nu eenmaal voor?

2 juli 2015 om 20:48

Niet veel, ik gok dat Watford er ook gelijk weer uitvliegt. Ik zie liever een Leeds United, Nottingham Forrest, Fulham of Boro terug. Al is de eerste ook vergane glorie

2 juli 2015 om 21:11

Die tweede is nog veel meer vergaande glorie, voormalig Europacup 1 winnaar.

2 juli 2015 om 21:18

Eigenlijk zijn alle teams die je opnoemde vergaande glorie. Watford speelde erg goed afgelopen seizoen. Ben benieuwd wat voor rol ze kunnen betekenen in de pl

Wist niet dat hij al 31 was, vond hem zeker niet slecht spelen en behoorlijk snel. Bij Olympiacos was ik ook al onder de indruk van zijn (aanvallende) kwaliteiten. 2,5 miljoen vind ik behoorlijk laag voor deze back, ondanks deze leeftijd.

Holebas, het Griekse equivalent van Alexander Büttner is dat. Die twee lijken in alles op elkaar.

3 juli 2015 om 01:03

Ze lijken qua types op elkaar, ook beiden heel aanvallend.

Oke? Dit is wel een raar verhaal, ik snap sowieso niet dat Roma hem wegdoet. Met Cole red je het niet, want die word langzamerhand toch echt te oud!

3 juli 2015 om 15:17

Raar verhaal, wel leuk voor Holebas.. Wat een prachtige onderhandelingspositie hebben ze hem hierdoor gegeven :'

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren