Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Transfer Podolski afgerond: 'Succesvol zijn in de CL'

Laatste update:

Lukas Podolski zal waarschijnlijk op korte termijn de overstap maken van Arsenal naar Galatasaray. De club uit Istanbul heeft vrijdagavond aan de beurs bekendgemaakt dat de onderhandelingen met de Engelsen zijn opgestart om Podolski daar weg te halen. De transfer van de dertigjarige aanvaller naar Turkije hangt al langere tijd in de lucht.

/

In het verleden toonde Galatasaray al interesse, maar besloot Poldi niet naar de Süper Lig te gaan. In januari van dit jaar liet de aanvaller zich door Arsenal verhuren aan Internazionale, omdat hij in Londen te weinig aan spelen toekwam. Eenmaal in Milaan bleek de Duitser ook geen echte versterking, mede doordat Inter als collectief zwak draaide. De belangstelling van Galatasaray bleef echter onverminderd groot.

Half juni gaf trainer Hamza Hamzaoglu van de Turks kampioen toe dat Podolski op de verlanglijst stond, samen met André-Pierre Gignac. Nu is men dus dicht bij de komst van de wereldkampioen, want de onderhandelingen zijn van start gegaan. Het heeft er alle schijn van dat de gesprekken snel succesvol afgerond worden. Arsenal wil de Duitse aanvaller niet meer terug, Podolski wil zelf naar Istanbul en zijn contract loopt nog maar twaalf maanden.

Update 4 juli 11.00 uur - Podolski zet zaterdagmiddag handtekening in Istanbul
Lukas Podolski zet zaterdagmiddag om 15.30 uur zijn handtekening onder een meerjarig contract bij Galatasaray. De Turkse topclub kondigde vrijdagavond de onderhandelingen aan met Arsenal over de overname van de Duitse aanvaller. Toen al meldden de Turkse media dat de deal min of meer al afgerond was en dat blijkt juist te zijn. Poldi is vanaf zaterdag officieel verbonden aan de landskampioen en dan wordt duidelijk voor hoe lang hij tekent.

Update 4 juli 15.44 uur - Podolski definitief naar Turkije: 'Succesvol zijn in Champions League'
Lukas Podolski is officieel speler van Galatasaray. De Duitse aanvaller zette zaterdag zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen, met de optie op nog en extra jaar. "De club toonde dit jaar serieuze interesse. Ik heb het overlegd met mijn familie en die vonden dit ook een mooie keuze", aldus de Duits international. "We gaan de titel en beker prolongeren en zullen succesvol zijn in de Champions League", belooft hij alvast.

Met Lukas Podolski haalt Galatasaray iemand binnen die de club sterker maakt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima transfer voor ons. Een flankspeler die ook als spits uit de voeten kan. Bruma wordt verhuurd aan Sociedad, dus deze transfer was noodzakelijk. We gaan er op vooruit, want deze man brengt boordevol ervaring mee met zich.

Ik ben benieuwd.

4 juli 2015 om 00:02

Neen, een 2e spits die eventueel, uit noodzaak, eens op de flank kan spelen maar daar zal hij geen potten breken. Nou ja, misschien tegen de laatste in de stand maar niet in de CL ofzo.

Jullie hebben wel iemand bijna binnen die een goed schot heeft.

3 juli 2015 om 23:33

Jammer dat Volkan waarschijnlijk 2e keeper wordt hehe.. Sneijder die bazookas afvuurt met zijn rechter terwijl Poldi dat met zijn linker doet.

3 juli 2015 om 23:44

Hoe kan hij een bazooka afvuren als Nani zijn heupen zal breken?

3 juli 2015 om 23:46

Hehe.. Podolski heeft betere statistieken of beter gezegd, een beter rendement bruuder. Maar we zullen het zien, kan niet wachten op de derby.

3 juli 2015 om 23:50

Zijn ook twee totaal verschillende types. Een vergelijking is dan ook niet aan de orde. Mijne was gewoon een dolletje.

3 juli 2015 om 23:59

Het zijn 2 verschillende types, maar als we Huntelaar ook nog binnenhalen, dan zullen ze allebei geposteerd worden op de flanken. De een op links, de ander op rechts. Echter is Poldi meer doelgericht en Nani meer de man van de acties en dan voorzetten. Ik hoop dat we volgend jaar eindelijk wat redelijke flankspelers zien in Turkije. Fener met Nani-Stoch, Galatasaray met Yasin-Podolski en Besiktas met Olcay-Tore. Hopen dat die Passolig ook eens afgeschaft wordt.

4 juli 2015 om 00:12

Maar Huntelaar haal je toch niet voor op de flank? Dat is een echte 16 meter spits. Die gast kan killen. Dan krijgt Burak maar eindelijk eens een goede rivaal, of partner, ligt er aan in welk systeem Hamza speelt.

4 juli 2015 om 00:33

Ik hoop dat we 4-4-2 spelen met Huntelaar-Burak als spitsen, Yasin-Podolski op de flanken en centraal op het middenveld Sneijder-vervanger Melo. Selcuk moeten we echt niet op bouwen.

4 juli 2015 om 10:23

In een 4-4-2 met Sneijder op de CM wordt je echt overlopen hoor, zelfs in de turkse competitie.

4 juli 2015 om 11:11

41212 met sneijder cam en goede cvm als melo

4 juli 2015 om 13:19

@YalzinKurt

Wat is er met die Selcuk gebeurd dan? Kan me herinneren dat 'ie een paar jaar geleden nog als goede middenvelder werd gezien.

4 juli 2015 om 18:07

Hij was goed, echter ging het na 1,5 jaar, sinds de periode dat we Drogba en Sneijder aantrokken, opeens heel slecht met hem. Hij is trager geworden, langere handelingssnelheid en zijn steekpasses zijn er ook niet meer. Overigens irriteer ik me mateloos aan zijn corners die steeds kort genomen worden op de 1e paal. Alleen zijn vrije trappen vormen een gevaar maar daar hebben we Sneijder'tje voor.

3 juli 2015 om 23:35

Weetje wat dat betekent.... pas maar op volkan😂😂😂

4 juli 2015 om 15:54

Volgens mij hebben we net Fabiano Ribeiro binnen gehaald?

Nu alleen nog een spits, het liefst huntelaar. van persie hoeft niet te komen denk tog dat huntelaar het beter gaat doen in turkije

Onnodige transfer, weer een trage flankspeler erbij. Niet nodig in de spits omdat onze eerste spits Burak al is en te duur om als stand-in te fungeren. Beste man is ook al 30 en speelde geen belangrijke rol bij Arsenal dus was te missen daar. Galatasaray moet de lat hoger leggen wat betreft 'versterkingen' die ze binnen halen want zo blijven we hangen op hetzelfde niveau.

3 juli 2015 om 23:42

Het is turkse competitie daar gaat neymar bijvoorbeeld niet heen.

4 juli 2015 om 02:41

Als Neymar 30+ is zal hij wel komen

4 juli 2015 om 09:28

Aan Neymar heb je in Turkije ook niet zoveel.

4 juli 2015 om 11:09

Neymar trappen ze 3 dwars door midden. En na ieder schwalbe krijgt hij een Osmanli tokati!

3 juli 2015 om 23:44

Traag?

4 juli 2015 om 11:10

Robertbvb, jij gaat me niet vertellen dat je Podolski snel vind? Zijn snelheid is gemiddeld maar zijn power en kracht zijn wel top!

4 juli 2015 om 16:11

Podolski is nog redelijk snel met bal aan zijn voet hoor? Misschien eerst wedstrijden bekijken dan pas oordelen.

4 juli 2015 om 17:33

Shevanr7, o meneertje Negatief is er weer.

Ik gaf al eerder aan dat zijn snelheid gewoonweg gemiddeld is en kom jij aan met: "nog redelijk snel". Komt dus op het zelfde neer of niet maat? En wat jij nu doet is een aanname. Natuurlijk heb ik Podolski wel gevolgd. Niet puur hem maar keek wel wedstrijden van Arsenal, Inter en daarvoor Köln / Bayern. Jaren geleden was hij wel zeer explosief maar daar zie je nu niks meer van terug. Alleen dat hij nog wel een power in zijn linker heeft en zeer sterk is.

Goede transfer. Duitse spelers brengen extra discipline mee altijd. Bovendien ervaren en een echte winnaar. Lijkt me ook een sympathieke gozer, alleen die ene keer werd hij wel gruwelijk geowned door Nuri Sahin, tijdens Koln tegen Dortmund.

3 juli 2015 om 23:54

Eindelijk een Fener fan die die situatie neutraal bekijkt, zie je niet vaak

3 juli 2015 om 23:54

De*

4 juli 2015 om 11:43

Dat is de reden dat ik 0,0 sympathie heb voor poldi. Hij zal er niet wakker van liggen, maar hij moet dat nog wel rechtzetten denk ik.... Maar ach, als hij presteert zijn we dat snel vergeten.

nani en podolski zijn 2 harstikke goeie transfers die de turkse competitie beter maken. pff ik kan niet wachten op de cl en el galatasaray, fenerbahce en besiktas gaan gewoon knallen.

Mwah buiten het Duitse nationaal elftal en Koln nergens "dragend" geweest. Zijn prestaties bij het Nationaal elftal is best goed maar daar lijkt het me niet echt bijzonder om een hoge rendement te halen omdat ze toch 9 van de 10 wedstrijden compleet domineren. Ben er gewoon niet overtuigd van dat hij nog zal slagen kijk alleen naar zijn cijfers van de afgelopen 3 jaar. Buiten dat wordt er ook gespeculeerd over een jaarsalaris van 3.5 miljoen kom op dat is gewoon veelsteveel voor iemand die al een paar jaar niet presteert. Hopelijk halen we nog een goede spits ik zelf hoop op Simone Zaza hij zou wel passen bij ons maar ik weet niet of dat we hem kunnen kopen of huren momenteel.

4 juli 2015 om 00:15

Zaza is toch al naar Juventus gegaan volgens mij?

4 juli 2015 om 03:54

Volgens mij wel ja of hij wordt weer verhuurd aan Sassuolo ik weet het niet zeker, maar mocht het mogelijk zijn zou ik hem wel willen zien bij ons.

Welkom weltmeister Poldi.

Een transfer is altijd een gok. Voordeel is dat hij alles al in zijn voetbal leven heeft meegemaakt. Hij zal dus een rustfactor zijn in tijden van grote druk.

We hebben nog een rechtsback, rechtshalf en een spits nodig. In plaats van Dzemaili nog een CM zou ook niet verkeerd zijn.

4 juli 2015 om 00:46

Jullie hebben reis nog...

4 juli 2015 om 00:53

De #10 van Nederland en Duitsland zijn bij Turkije, konden wij jaren geleden ons dit voorstellen?

4 juli 2015 om 03:35

Het is echt een fantastische impuls voor het Turkse voetbal. Begint toch een erg mooie competitie te worden met de fans en nu ook de spelers.

4 juli 2015 om 07:44

De nummer 10 van Duitsland is Ozil. Podolski maakt sinds het wk geen minuten en zal dat ook niet meer doen. Als de trainer een systeem kan bedenken waarin Podolski als 2e spits kan spelen schiet hij er mininaal 20 in.

Waar halen die Turkse clubs het geld vandaan om al die grote namen te halen en te betalen?!
De tvgelden zullen niet zo hoog liggen neem ik aan. Buiten de corruptie en matchfixing, zijn het de enorm rijke eigenaren?
Weet iemand dit?

4 juli 2015 om 09:02

Corruptie en matchfixing idd, maar ook het geld wat vanuit de regering naar de gehandicapte en weeskinderen hoort te gaan. Gaat naar de voetbalclubs. Een club als Galatasaray heeft ook tientallen pooiers voor zich werken die weer honderden prostituees voor zich hebben werken. Ook daar verdienen Ze miljoenen mee.

4 juli 2015 om 10:30

Je vergist je in de Tv-gelden van de Turkse competitie. Als ik me niet vergis betaald de tv zender die de Turkse wedstrijden uitzendt 450 miljoen dollar aan tv-gelden elk jaar. Terwijl er hier in Nederland, maar 60 miljoen wordt betaald. Het verschil zit dus grotendeels in de tv-gelden.

4 juli 2015 om 10:31

Norderligt

En dat heeft dan 200pt op deze website. Lang leve het kwantiteit punten-systeem.

Ja man, wij Turkse clubs worden rijk door matchfixing hehe. We kopen mondiaal wedstrijden om. We hebben voor de rest geen natie met 90m inwoners wereldwijd, binnenlandse en buitenlandse projecten.

Er moeten toch heus wel manieren zijn om je jaloezie te verbergen ?

4 juli 2015 om 11:07

gangstarr, negeer die norderligt. Hij heeft het over diverse factoren waar Nederland nu in zit. Kijk maar naar Willem 2 en co. En nog tig onderzoeken die lopen vanuit de Jupiler League en enkele Eredivise clubs dus zoals eerder vermeld Willem 2. En dan komt hij praten over corruptie/matchfixing etc. Ach, zijn jaloezie is net zo groot als mijn ding waarvan zelfs nog 3% af is gesneden op mijn eigen besnijdenis.

4 juli 2015 om 11:20

Buiten die flauwe opmerkingen, kun je een antwoord geven op zijn vraag? Ik ben wel benieuwd eigenlijk.

4 juli 2015 om 11:54

Stefandefree

Je vergeet dat Turkse clubs niet alleen leiden over voetbal, maar ook op andere takken, maw wij zijn sportclubs en andere branches hebben ook prioriteit nodig. Daarom kunnen wij grote leningen verrichten, de bank weet dat wij veel inkomsten hebben en zorgt ervoor dat onze kas altijd gevuld is, zo krijg je een oneindige loop waar de bank tegelijk geld verleent aan ons, maar wij ook inkomsten genereren.

Ook kunnen Turkse clubs hun marktsegmenten goed toepassen waardoor zij veel inkomsten letterlijk creëren uit skyboxen, tvgeld, cl, machtige sponsor's etc

Vergeet ook niet dat wij een voetbalgekke land zijn met 80m inwoners. Letterlijk iedereen in Turkije is voor de grote 3, niet zoals in Europa waar iedereen de ploeg vd stad steund.

Daarnaast (in noodgevallen) verlenen 3e partijen uit persoonlijke verlangen kredieten zonder debetrente ervoor te vragen. = Dit zorgt voor balans = Prijsstabiliteit

4 juli 2015 om 15:51

Niks aan toe te voegen Marlos =).

4 juli 2015 om 18:38

@gangstar

Ik begrijp niet zo goed waarom je op deze toon gaat antwoorden. Je begint al met 'dat heeft' en trekt dan een feit totaal uit zijn verband.
Of wil je gaan ontkennen dat er aan matchfixing en corruptie wordt gedaan in het Turkse voetbal?

Buiten dat ik totaal niet jaloers ben, lijkt er veel meer op dat jij nogal snel op je tenen getrapt bent. Het was gewoon een vraag. Niet zo op een Calimero manier reageren, nergens voor nodig bij zo'n groots land als Turkije.

4 juli 2015 om 18:43

Thanks Marlos! Helder.

4 juli 2015 om 19:23

Norderligt

Gebruik die schijnheilige tactics maar bij de wat minder begaafde leden hier. Eerst beschuldigen van corruptie en matchfixing, vervolgens een 'oprechte' vraag stellen. Dat is hetzelfde als: Ik vind jouw moeder een slet, hoer, maar heeft ze van het weekend nog iets leuks gedaan ? Dan kom je niet bepaald sympathiek of positief over of wel ? Maar dat weet jij ook, dus houd voortaan je opmerkingen voor je.

We hadden kwaliteit op de flanken nodig en Podolski brengt zeker veel kwaliteit met zich mee. Als Yasin zijn lijn van vorig jaar kan doorzetten hebben we met Podolski - Sneijder - Yasin een mooie voorhoede volgend jaar. Na het vertrek van Amrabat en Bruma verwacht ik nog wel een flankspeler.

4 juli 2015 om 11:08

Klopt, Podolski brengt juist wat power & body mee. Denk dat Sniper & Kaboemski de netten gaan kapot schieten. Alleen hoop ik eerder dat hij in de punt gaat spelen want hij heeft toch aardig wat snelheid ingeleverd! Wel een nice transfer =).

4 juli 2015 om 12:28

Weet niet of die alleen in de punt zou kunnen spelen, maar als 2e (zwervende) spits heeft hij bij Koln altijd goed gespeeld. Maar dan zit je weer met Sneijder die niet op 10 kan spelen . Het is sowieso wel een pluspunt dat hij overal in de voorhoede gebruikt kan worden.

4 juli 2015 om 17:34

True true, maar denk dat Hamza wel wat verzint. Het liefst zie ik (als Fener supporter) een Podolski in de punt of desnoods net achter Burak. Maar dan benut je Sneijder niet optimaal.. Gewoon met 2 spitsen en een 10 spelen :P.

Jammer dit had gehoopt dat hij terug zou keren bij FC Köln

Gefeliciteerd jongens, kwaliteit dat komt naar Turkije kan ik alleen maar toejuichen, overigens heeft jullie sd gezegd dat Huntelaar niet tot de plannen behoort, wel jammer natuurlijk.

4 juli 2015 om 17:31

Dat zei hij een paar weken geleden ook over Podolski, maar wie weet

Eindelijk een CL waardige topspeler gehaald. Nu kunnen ze de successen met Drogba weer evenaren.

Goede versterking, Podolski is een scherpschutter op het middenveld samen met Wesley.
Nu nog een goede CV en spits.
Ik was toen hij bij Fcköln speelde al gecharmeerd van zijn schot.

Prima zet van Galatasaray! Ik volg niet vaak het Turkse voetbal, maar wat een mooie club is dat. De spelers die er spelen, de aantrekkingskracht, de club, het beleid... Als je dat dan vergelijkt met bijv. Fenerbahçe, die continue bezig zijn met omkopen en smering spelen. Jullie gaan nog veel plezier beleven aan deze speler!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren