Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Spanjaard tekent voor ‘onweerstaanbaar’ aanbod in Rusland

Laatste update:

Javi Gracia ruilt de Primera División in voor de Premjer Liga. Málaga maakt dinsdagavond via de officiële kanalen bekend dat de 46-jarige oefenmeester per direct vertrekt. Gracia wordt de nieuwe trainer van Rubin Kazan, dat de Spanjaard een jaarsalaris van vier miljoen euro biedt.

/

Gracia ondertekende in maart nog een nieuwe overeenkomst met Málaga, voor drie seizoenen. De Zuid-Spaanse club was destijds zeer trots op de contractverlenging van ‘een van de meest gewilde trainers van dit moment’. Twee maanden later is de samenwerking echter al voorbij. “Javi Gracia heeft laten weten dat hij de club gaat verlaten en het project niet wil continueren. We willen hem bedanken voor zijn werkzaamheden en inzet gedurende de afgelopen twee seizoenen”, zo benadrukt de Primera División-club in een communiqué.

Rubin wilde Gracia alleen aanstellen als hij de afkoopsom in zijn contract met Málaga voor zijn rekening zou nemen. De oefenmeester betaalt zodoende één miljoen euro om in Rusland aan de slag te gaan. Málaga eindigde in 2014/15 als negende, met vijftig punten, terwijl in de recente voetbaljaargang twee punten minder werden verzameld. Dat was echter wel goed voor een achtste plaats op de ranglijst. Rubin eindigde het voorbije seizoen op een teleurstellende tiende plaats.

Update 26 mei 10.53 uur - Spanjaard tekent voor ‘onweerstaanbaar’ aanbod in Rusland
Javi Gracía wordt de nieuwe trainer van Rubin Kazan. De 46-jarige Bask heeft een principeakkoord over een samenwerking bereikt, zo maakt de nummer tien van Rusland bekend. Gracía sprak eerder al van een ‘onweerstaanbaar’ aanbod en gaat naar verluidt vier miljoen euro per jaar verdienen in Tatarstan.

Een geschikte trainer voor Rubin Kazan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel 4 miljoen salaris betalen, maar geen 1 miljoen willen betalen voor de afkoopsom..

25 mei 2016 om 00:08

Gebeurd vast wel, maar via een fiscaal wat gunstigere omweg denk ik zo.

25 mei 2016 om 00:12

Dat 4 miljoen is per jaar en dat 1 miljoen is eenmalig. Kennelijk vinden ze het verschil tussen 5 of 4 miljoen per jaar te groot.

Bizar dat zo'n cluppie als Rubin Kazan, dat een paar jaar terug nog genadeloos werd opgerold door Twente zulke bedragen kan ophoesten en toch zo matig presteert.

26 mei 2016 om 12:23

Misschien komt dat doordat Rubin Kazan hun geld eerlijk hebben verdiend en Twente mede door fraude zo succesvol was .

26 mei 2016 om 13:25

Hehe dat is wel erg makkelijk van je Overigens is Rusland nou ook niet bepaald het voetballand van de eerlijke Euro's :P

26 mei 2016 om 14:00

Klopt, want wij betalen in Roebels.

Wat moet Rubin nou met zo'n anonieme Spanjaard? Die Gracia weet helemaal niks van de Russische competitie en krijgt eventjes vier miljoen per jaar mee alsof het niks is. Ben benieuwd of hij nog een flink zak geld mee krijgt om wat spelers uit de Primera Division te halen.

26 mei 2016 om 13:21

@Koni, Gracia is een van de meest talentvolle trainers van de Spaanse school. Zijn speelstijl lijkt op die van Barca, Villareal en Rayo; dus op balbezit, techniek en aanvallend. Wat hij dit jaar gedaan heeft met Malaga is op zich bijzonder. Achtste met een jonge onervaren ploeg. Als hij zich kan aanpassen aan de culturele verschillen denk ik dat Rubin een hele goede coach heeft aangetrokken.

26 mei 2016 om 14:00

Dat is hartstikke mooi, maar als hij op de aanvallende manier wil voetballen kan hij met dit team nog hele dure punten verliezen aangezien clubs zoals Rostov en Amkar op de counter loeren en de boel achterin dicht houden. Ik vrees dat deze man het hooguit 3 of 4 maanden gaat vol houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren