Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Update: PEC-verdediger zet in op avontuur in het buitenland

Laatste update:

De sportieve toekomst van Bart van Hintum ligt naar alle waarschijnlijkheid niet bij PEC Zwolle. In november vorig jaar werd al duidelijk dat hij niet wenste bij te tekenen en toen was ook al bekend dat de club zijn besluit respecteerde. Toch deed PEC de verdediger nadien een voorstel (dat hij afsloeg) en er volgde zelfs een tweede aanbieding. Die laatste aanbieding heeft de Zwolse club nu weer ingetrokken.

/

Technisch directeur Gerard Nijkamp laat dinsdag aan het ANP weten dat men niet meer wil wachten tot de 29-jarige Van Hintum ‘ja’ gaat zeggen. De mogelijkheid lag er om voor zekerheid te kiezen en zijn verblijf bij de Blauwvingers te verlengen, maar dat kan nu niet meer. Het betekent dat Van Hintum in de zomer definitief transfervrij zal zijn, zoals hij zelf al langer voor ogen had.

PEC gaat kijken wie de linksbackpositie straks zal bemannen en daarbij is Django Warmerdam een optie voor Ron Jans en de zijnen. Hij heeft recent bijgetekend bij Ajax, maar PEC wil met de Amsterdammers praten over een huurperiode. Nijkamp vermoedt echter dat de Zwollenaren niet de enige geïnteresseerden zijn. Van Hintum is overigens in verband gebracht met enkele andere Eredivisieclubs: Vitesse, FC Groningen en FC Utrecht.

Update 27 april 11.10 uur - PEC-verdediger zet in op avontuur in het buitenland
Vitesse, FC Groningen en FC Utrecht zouden belangstelling hebben, maar Bart van Hintum hoopt volgend seizoen in het buitenland te kunnen voetballen. Dat weet FOX Sports. Volgens het medium sluit de verdediger van PEC Zwolle een binnenlandse transfer niet uit, maar gaat zijn voorkeur uit naar een avontuur over de grens. Het is niet bekend of er buitenlandse interesse is.

Denk je dat Bart van Hintum een stap vooruit zal doen in de zomer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pfff wel jammer en weer een ajacied kandidaat. Alsof er al niet genoeg ajacieden bij pec lopen.

Ken deze speler dan ook niet....

26 april 2016 om 22:41

En t grootste deel van de ajax huurlingen valt ook nog zwaar tegen ook.

26 april 2016 om 22:44

Wat maakt het uit? Becker en menig doen het anders prima. De meeste spelers van ajax passen juist wel in het spel van pec denk ik.

26 april 2016 om 22:54

Sorry prima? Becker speel al lang niet meer iedere wedstrijd en Menig speelt nu twee wedstrijden leuk! Owja en dat allemaal ivm blessures!

26 april 2016 om 23:00

Ik heb nooit begrepen waarom becker op de bank moest. Ik vind kingsley nou ook niet geweldig. Becker heeft een veel betere techniek en deed het voor zijn blessure wel goed. En menig heb ik wel vaker dan twee wedstrijden goed zien spelen.

26 april 2016 om 23:02

Becker was poos geblesseerd , nu weer fit en speelt dan ook weer.

26 april 2016 om 23:55

Dan was t niet bij pec. Want op de laatste paar duels na was t echt drama. Kwam nog geen lantaarnpaal voorbij

27 april 2016 om 09:19

Kingsley is inderdaad teruggevallen, maar wel een speler die onder contract staat bij Pec. Beter een eigen speler speeltijd gunnen, dan een huurling van Ajax die alleen maar bezig is met zichzelf. PEC mag wat mij betreft afscheid nemen van die twee Ajax-huurlingen. Die hebben een hele competitie kunnen laten zien wat ze kunnen, en dat valt bar tegen. Binnen de geledingen van PEC zijn ze ook niet dol enthousiast, dus ik ben benieuwd.

26 april 2016 om 23:12

Zwollenaar,

Het is geen onaardige speler maar ik vraag me af of hij jullie beter maakt

Ben ik de enige die meteen aan Boilesen dacht? Ze hebben met Van De Hart ook al een stuntelaar van Ajax binnen gehaald. Vent dat even tegen zeg.

26 april 2016 om 22:42

Valt

Misschien is het een idee, misschien best wel een raar idee, en het is best revolutionair voor PEC, dus ik begrijp dat Nijkamp daar vanaf ziet, maar misschien kunnen wij ook spelers AANTREKKEN ipv HUREN. Er zal in de JL toch wel ergens adequate vervangers van Van Hintum rondlopen. Zo goed is hij ook weer niet.

Wat Van Hintum betreft is dit een zeer logische keuze van Nijkamp. Het is geen wereldtopper en hij houdt PEC toch wel iets te lang aan het lijntje dan ons lief is. Als hij niet wil dan zijn er.nog genoeg anderen voor hem.

26 april 2016 om 23:01

Met het huren van spelers kun je als club financieel ook niet echt stappen zetten.
Wel logisch dat ze het contractvoorstel voor vHintum weer intrekken, geeft tenminste duidelijkheid. VHintum zal wel naar Groningen vertrekken verwacht ik , aangezien Brenet daar vertrekt.

27 april 2016 om 00:48

@Broerse. Dat huren was misschien omdat er financieel geen ruimte was? Transfervrij zou dan kunnen maar is ook niet vaak een succes. Maar de financien zijn al wat beter dus misschien kunnen ze nu voordelig een speler ergens wegplukken. Misschien zit er nog een redelijke verdediger bij een club die gaat degraderen, die zijn met weinig of zelfs nietsn (scheelt salaris) blij.

27 april 2016 om 11:38

We hebben aan Sainsbury, Rienstra, Drost en Lukoki bij elkaar een slordige 5 miljoen euro overgehouden en zitten nu officieel in categorie 2. Van mij hoeft Nijkamp niet met miljoenen te strooien, maar waar voorgaande jaren wij spelers transfervrij uit alle hoeken van de wereld konden oppikken of goed in de Jupiler League konden scouten, lijken wij ons nu over te geven aan de talenten van Ajax. Aan huren word je niet beter, want een groeiende club als PEC moet het hebben van haar doorverkoop. Daarnaast ben ik wel een beetje uitgekeken op die 13 in een dozijn voetballers van Ajax. Ik geloof niet dat er in je eigen jeugd een gelijkwaardige back te vinden is en anders ergens transfervrij op te pikken.

Ze hebben wat met Ajax huurlingen/overnames in Overijssel. Toch kan geen enkele er slagen.

Lesley de Sa - Go ahead, bakte er niets van.

Van der Hart- Go Ahead daarna Zwolle - Bakt er ook te weinig van.

Becker- Zwolle, brengt te weinig.

Voor Menig geld hetzelfde.

Denk dat langzamerhand wel kunnen concluderen dat je beter niet kunt huren bij Ajax. De spelers die voor verhuur beschikbaar zijn kunnen het eredivisieniveau gewoon niet aan, ook niet bij een lager geklasseerde club.

27 april 2016 om 11:32

Anderson speelt anders regelmatig een potje mee bij Willemii.

27 april 2016 om 13:09

Becker doet het best goed hoor. Het is dat hij een tijdje geblesseerd is geweest.

Knap dat PEC nu de knoop heeft doorgehakt en het aangeboden contract van Van Hintum heeft ingetrokken, zeker als spelers niet 100 gemotiveerd zijn om voor je club te spelen. Ik begreep het aanbod alsnog, na aankondiging om elders te gaan kijken, al niet. Bovendien is vernieuwing op de beide back-plaatsen wel eens nodig. Van Hintum en Van Polen worden echt niet beter, en waren al grauwe middelmaat v.w.b. verdedigen. Ken die huurling niet, maar vraag me af of er geen back te vinden is uit JL of Topklasse. Schenkeveld is een prima optie. Weliswaar rechtsbenig, maar heeft laten zien dat hij het niveau WEL aan kan en passie brengt in dit ietwat slappe team.
De voorhoede is zeer matig, ben benieuwd wat daar gaat gebeuren. In ieder geval op links Mokhtar en ,,bambi'' Thomas terug, rechts Saymak, De Boom. ,,luiaard'' Veldwijk hoeft niet te blijven. Nu maar hopen dat Jans er in slaagt om z'n selectie eens fit te houden. Dat zal volgend seizoen een hele uitdaging zijn.
Hoop verder dat Brama terug gaat naar z'n geliefde Twente en Marcellis nog een jaartje blijft. Boy de Jong graag de voorkeur geven boven de mislukte ex-Ajax-huurling v.d. Hart.

27 april 2016 om 10:26

Van mij mag Schenkeveld ook best de kans krijgen. Wat hij niet kan brengen met kwaliteit maakt die goed met vechtlust. Een of twee van dat soort spelers in het team is helemaal niet verkeerd.

27 april 2016 om 12:05

Een back uit de Topklasse zelfs? Je kan het ook beperken tot de Jupiler League. Niveauverschil met de Eredivisie is nog altijd behoorlijk. Over de grens kijken is ook een optie. Misschien heeft Juventus nog wat leuks rondlopen .

Goed van PEC Zwolle dat ze het voorstel hebben ingetrokken. Als je al zo lang op een antwoord wacht en het niet krijgt dan moet je je conclusies trekken.

27 april 2016 om 12:21

Ik lees je verhaal en grotendeels ben ik het niet met je eens. Waar ik het wel met je eens bent is over Schenkeveld,. Deze heb ik oa zien voetballen tegen Feijenoord thuis en dat beviel mij uitstekend. En hij brengt inderdaad bepaalde passie en vechtlust mee. Over Marcellis ziin we het ook eens. Goede bruikbare ervaren speler! Dan waar ik het niet over eens ben. Ja ik zat ook eerst met samen geknepen billen bij van de Hart. Echter ik vind dat deze jongen zich zeker ontwikkelt en het steeds beter gaat doen. pakt ook gewoon goede ballen. Kijk een Neuer zal het nooit worden maar wel een zeer bruikbare doelman. Beter dan de gemiddelde eredivisiekeeper. Uit mijn jeugd kan ik nog wel Ad Raven herinneren. Dat vond ik nou een slechte keeper! Veldwijk is voor PEC begrippen een absolute klasbak en ik hoop echt dat deze spits gaat blijven. Of wil je terug naar het tijdperk Fredje Benson?? Brama is ook zeer goed bruikbaar . Echt een soort stofzuiger. Niet een speler die uitblinkt met scharen en prachtige dribbels maar zeer nuttig!

Hier ben ik helemaal geen voorstander van. Weer een huurling en dan ook nog weer een ajacied. Je zou toch zeggen dat de club ondertussen door heeft dat ajacieden niet bij pec passen met hun mentaliteit. Ik hoop dat er nog even verder gekeken wordt.

Naar het buitenland nog wel. De clubs zullen wel drie rijen dik melden voor Bart van Hintum. Zonder dollen, ik zou niet weten welke buitenlandse club nu aan Bart van Hintum zal denken als ze een nieuwe linksback zoeken. Een linksback zoals van Hintum lopen er tientallen rond, die zal een buitenlandse club niet helemaal uit Nederland halen?

Tja dit lijkt me toch vooral jammer voor Bart zelf.
Zoals hier al aangegeven is, aanvallend kan hij nog wel iets toevoegen maar verdedigend is het gewoon een drama af en toe.

Succes verder Bart, 20 april 2014 zullen we nooit vergeten!

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren