voetbalzone

Update: Napoli kondigt komst van Kroatisch international aan

Gijs Freriks23 feb 2018, 13:50
Laatst bijgewerkt: 23 feb 2018, 13:50
Advertentie

Napoli gaat zich versterken met Hrvoje Milic. De koploper van de Serie A is op zoek naar een vervanger van de geblesseerde Faouzi Ghoulam en is volgens Italiaanse media uitgekomen bij de 28-jarige linkerverdediger uit Kroatië.

De zesvoudig international zou al medisch gekeurd zijn en gaat naar verluidt een contract tekenen tot het einde van het seizoen. Milic kan worden vastgelegd omdat hij momenteel clubloos is; aan het einde van de winterse transferperiode liet hij zijn contract bij Olympiacos ontbinden.

Milic speelde in de jeugd bij NK Osijek en Hajduk Split en speelde vervolgens voor Djurgärdens IF, Istra, FK Rostov, opnieuw Hajduk, Fiorentina en Olympiacos. Bij laatstgenoemde club slaagde hij er onder Besnik Hasi en Takis Lemonis niet in om een basisplaats af te dwingen.

Update 23 februari 14.50 uur - Napoli kondigt komst van Kroatisch international aan
Hrvoje Milic gaat aan de slag bij Napoli. I Partenopei-voorzitter Aurelio De Laurentiis laat op Twitter weten dat de 28-jarige linkerverdediger is vastgelegd: “Benvenuto Hrvoje ! #ADL”, schrijft hij. Milic zat sinds zijn vertrek bij Olympiacos zonder club.

Bezig met laden …