Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Marcellis lijkt club te hebben gevonden: ‘Heb hem er graag bij’

Laatste update:

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Dirk Marcellis zijn handtekening zet onder een verbintenis met PEC Zwolle. Waarschijnlijk ziet de clubleiding alleen af van het vastleggen van de verdediger als die niet fit blijkt te zijn. Marcellis kwam de afgelopen maanden uit voor het gedegradeerde NAC Breda.

/

PEC hield de voormalig voetballer van PSV en AZ tijdens de tweede seizoenshelft al in de gaten en heeft de 27-jarige stopper deze week op proef. Technisch directeur Gerard Nijkamp verwacht niet dat hij verrast zal worden door wat Marcellis laat zien en is positief over diens kansen op een contract in Zwolle. “Ik denk niet dat we een andere Marcellis gaan zien dan we al kennen”, vertelt Nijkamp aan Voetbal International.

“Mits fit, is de kans dus groot dat we hem gaan proberen te binden”, benadrukt de beleidsbepaler van PEC, dat Marcellis ziet als opvolger van de naar Vitesse vertrokken Maikel van der Werff. “Je weet wat je aan Dirk hebt als verdediger, daarnaast zijn we bij PEC ook nogal wat ervaring kwijtgeraakt deze zomer. Dat kan hij ook invullen. Dirk is geen prater, maar wel een natuurlijke leider.”

Update 16 juli 21,30 uur - Marcellis lijkt club te hebben gevonden: ‘Heb hem er graag bij’
Dirk Marcellis is op proef bij PEC Zwolle en de verdediger heeft een goede indruk gemaakt op hoofdtrainer Ron Jans. Beide partijen gaan spoedig met elkaar om tafel om te praten over een contract. “Ik heb Dirk er graag bij. Volgens mij heeft hij het ook naar zijn zin. De intentie van beide partijen, om met elkaar door te gaan, is goed”, aldus coach Jans in gesprek met De Telegraaf.

Denk je dat Dirk Marcellis een vaste basisspeler wordt bij PEC Zwolle?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Matige verdediger gewoon. PEC En Ron Jans verdienen een betere verdediger !

Dirk is geen prater, maar wel een leider.... Pffff, wat een grap !

16 juli 2015 om 23:53

Is gewoon een degelijke verdediger. Was bij AZ ook altijd stabiel. Het is geen man voor de top maar voor de subtop en middenmoot gewoon een prima speler om erbij te hebben.

Had em bijna afgeschreven... er is toch nog hoop voor hem.

Als voetballende ploeg hebben ze hem toch niet nodig ..
Opbouwend gewoon zeer zwak

Pec doet vaak goede transfers, maar hier schieten ze niets mee op. Matige opbouwer en verdedigend kwetsbaar.

15 juli 2015 om 10:47

Zeiden ze over Broerse ook toen hij kwam, maar achteraf kan je wel stellen dat hij een geweldige aanwinst was achterin...

15 juli 2015 om 18:00

al heeft dirk niet de trap die joost wel heeft..dat maakte veel goed voor joost

16 juli 2015 om 08:22

Ja maar ervaring wordt vaak wel onderschat, er moeten staan op de momenten dat het echt gevraagd wordt..

Begrijp ik dus helemaal niets van. 80 procent van de verdedigers in Nederland is of beter, of heeft meer potentie of heeft meer voetballende kwaliteiten. Denk dat dit echt een flop gaat worden.

15 juli 2015 om 11:07

Denk dat de Technische Staf en de TD daar een betere kijk op hebben dan de gemiddelde supporter.

15 juli 2015 om 11:40

Dat denk ik ook ja. Marcellis was ook altijd een van de betere spelers in de nationale jeugdselecties. Zijn blessures hebben hem wel wat teruggeworpen.

15 juli 2015 om 12:19

Malloot, die hebben misschien geen betere kijk maar een andere mening. Alsof jij nooit transfers van clubs ziet en bedenkt dat wordt drie keer niks, Duarte is zo'n voorbeeld.

15 juli 2015 om 13:42

@malloot
Dat zal misschien ook wel zo zijn hoor, en ze verdienen ook zeker het voordeel van de twijfel als je kijkt hoe er de laatste jaren gescout is. Heb alleen bij de meeste aankopen altijd wel iets van een positief gevoel en dat heb ik bij marcellis niet. Wat ik van hem gezien heb heeft mij totaal niet kunnen bekoren. Maar hopelijk krijg ik ongelijk en is het een wereldspeler voor pec; )

16 juli 2015 om 21:44

Eens maar ga nou niet je club verdedigen na een slechte aankoop, hij heeft bij nac al laten zien dat hij tekort komt, verder als persoon kun je hem er wel goed bij hrbben denk ik

Daarmee wordt je selectie dus niet sterker. In mijn ogen genoeg alternatieven om de vacature centraal achterin in te vullen.

We zullen is zien hoe marcellis speelt in de laatste 3 onderlinge oefenpotjes. Ik Ben Benieuwd. Schijf hem niet af. Weet alleen ook niet echt wat ik er van moet vinden. Laat me verassen laat ik het zo zeggen

Dan zie ik toch liever Sainsbury en Lam dan deze man. Maar ik ben bang dat Marcellis basis zal zijn

ben absoluut niet kapot van marcellis.

hij is traag en maakt geregeld fouten.

heb liever Sainsbury en Lam achterin dan dat marcellis op de plek van lam staat.

Sorry hoor, maar dit is een dramatische verdediger.. vreselijk traag en onhandig..

Als je de 1 meter 96 lange Mbende afkeurt omdat zijn spel niet in het systeem van PEC past, dan begrijp ik niet wat je met Marcellis moet. Niet alleen is deze jongen slechts 1 meter 80 (echt veel te klein voor een acceptabele verdediger), maar hij staat nou niet bekend om zijn opbouwende kwaliteiten. Dan vind ik Mbende nog een serieuzere optie.

Mensen bekijk het nu eens anders, bij Zwolle staan de spelers niet in de rij. Financieel moet Zwolle (zitten in cat. 1) ook alle zeilen bijzetten. Moeten het met transfervrije spelers doen die ze vervolgens ook geen vermogen kunnen laten verdienen want de Knvb ziet daar op toe! Ergo, ook in Zwolle groeien de bomen niet tot aan de hemel en zullen ze de beste spelers moeten verkopen om de begroting sluitend te krijgen. Zie deze eventuele speler dan tot de categorie " the best that man can get"

17 juli 2015 om 03:43

Jep, en als hij als vervanger van Bjelica en Moro niet meer verdiend gaat Zwolle er gewoon op vooruit.

Goede keus!..jarenlang ervaring in de eredivisie was voor zijn blessure gewoon stabiel mensen serveren hem af omdat hij half fit in een zinkend schip stapte in ik denk dat nijkamp ondertussen wel weet wat hij doet FORZA ZWOLLE!!

16 juli 2015 om 22:01

Een zeer goede aanwinst vond hem bij nac erg goed. Ga je veel plezier van beleven.

16 juli 2015 om 22:03

Broetsebroeder lengte maakt echt niet uit! Omdat iemand klein is kan die niet voetballen en messi dan?

PEC gaat weer twee goeie spelers toevoegen aan de selectie Marcellis en Drenthe dat zijn voor PEC natuurlijk twee middelgrote vissen.

Zon jongen moet toch wel beter kunnen dan clubjes als NAC en zwolle.

17 juli 2015 om 03:44

PSV en AZ?

Geen prater, wel een leider. Wat een flauwekul. Ik denk niet dat zwolle met hem er beter op wordt. Bij NAC was het ook niet zo best.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren