Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Lukoki is niet arrogant en heeft geen problemen bij Ludogorets’

Laatste update:

PEC Zwolle verkocht Jody Lukoki in de zomer voor meer dan één miljoen euro aan Ludogorets Razgrad, maar het avontuur van de aanvaller in Bulgarije is tot dusver op niets uitgelopen. De rechtsbuiten zou zelfs overhoop liggen met de rest van de selectie.

/

Tema Sport schrijft dat de 22-jarige enkelvoudig international van Congo-Kinshasa ‘serieuze meningsverschillen’ heeft met de meeste van zijn teamgenoten en hij zou ook niet meer met hen communiceren. Alleen met voormalig Willem II-aanvaller Virgil Vura Misidjan zou Lukoki nog regelmatig contact hebben.

Lukoki zou zich op de trainingen ‘arrogant’ gedragen en zou op het veld te veel bezig zijn met het corrigeren van anderen. Met rechtsback Cicinho schijnt het onlangs bijna tot een handgemeen op het trainingscomplex van de huidige koploper van de A Grupa te zijn gekomen. Lukoki kwam in acht officiële wedstrijden voor Ludogorets nog niet tot een doelpunt of een assist.

Update 29 september 14.45 uur - ‘Lukoki is niet arrogant en heeft geen problemen bij Ludogorets’
Zaakwaarnemer Menno Groenveld ontkent dat Jody Lukoki een stroeve relatie onderhoudt met diens ploeggenoten bij Ludogorets Razgrad. De Bulgaarse krant Tema Sport beweerde zondagochtend dat de rappe rechtsbuiten ‘serieuze meningsverschillen’ heeft met een deel van de selectie en dat hij enkel nog met Virgil Misidjan op regelmatige basis zou communiceren binnen de selectie van de koploper van de A Grupa.

“Het klopt niet, want iedereen die Jody kent, weet dat hij zo niet is en dat hij ook zeker niet arrogant is. Het klopt dat hij een discussie heeft gehad met verdediger Cicinho, maar er is helemaal geen handgemeen geweest. Hij heeft met niemand een probleem. Hij blijft gewoon hard werken en hopelijk kan hij slagen bij Ludogorets”, aldus Groenveld van BTB Agency in gesprek met Voetbalzone. Het Ludogorets van Lukoki speelt zaterdag overigens thuis tegen Cherno More Varna.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat er nog een club was die hier een miljoen voor wilde spenderen. Lukoki is snel, maar voor de rest komt hij tekort op bijna elk vlak voor een aanvaller. Geen assists en geen doelpunten. En dan een beetje arrogant gaan lopen doen. Is dit overigens de Cicinho van Roma en Real?

27 september 2015 om 12:17

Nee, die speelt in Turkije volgens mij.

27 september 2015 om 12:28

Dacht al haha. Dan was die wel heel erg afgegleden.

27 september 2015 om 12:17

Haha ja, maar dat Lukoki het zelf niet kan, betekend niet dat hij niet weet hoe het beter moet en dat niet mag zeggen.... Van Gaal was nooit een geweldige voetballer, maar voor het Nederlandse voetbal is het toch geweldig geweest dat hij zijn kijk op voetbal niet voor zichzelf heeft gehouden..

27 september 2015 om 12:23

Ach wie weet is Lukoki de nieuwe toptrainer haha Maar als een aanvaller die 0,0 rendement heeft aan zijn medespelers gaat uitleggen hoe het moet, zou ik hem ook uitkotsen.

27 september 2015 om 12:43

van gaal is geen voorbeeld want hij is coach. als een speler er zelf niks van kan, wil het niet zeggen dat hij het niet weet en mag hij er best iets van zeggen tegen andere spelers. punt is(eigen ervaringen), het is stront irritant dat iemand die er niks van bakt een ander de les gaat lezen, die ben je gauw zat.

29 september 2015 om 19:23

Uhm...dit gaat over een gerucht in een roddelkrant in een zeaar racistisch land.....dus misschien maar niet te snel oordelen ?

27 september 2015 om 12:18

Als hij tekort komt op al die dingen, wat moet hij dan gaan doen? Er zijn talloze mindere en onbekende competities in de wereld waar een speler zoals Lukoki aan de bak kan komen en nog wat geld kan verdienen.

27 september 2015 om 12:26

Ik zeg ook niet dat hij iets anders moet gaan doen. Zolang hij zijn geld kan verdienen met voetbal moet hij dat doen. Ik vraag me alleen af, hoe Lukoki de scouts heeft weten te overtuigen om hem voor een miljoen naar Bulgarije te halen. Nog geen 10 doelpunten in pakweg 90 wedstrijden Eredivisie. Ik sta er niet van te kijken dat hij nog niet heeft gescoord of een assist heeft gegeven.

27 september 2015 om 18:40

Nee het is een Cicinho die de afgelopen jaren bij Santos speelde. Dit is voor de Braziliaan het eerste avontuur in het buitenland. Jammer dat Lukoki voor een avontuur in Bulgarije koos. Heel jammer. Had hem tich liever bij de subtop van Nederland zien blijven spelen. Misschien was Ajax dat een buitenspelers probleem heeft een optie?????

29 september 2015 om 15:53

Lukoki is al eens te licht bevonden voor Ajax. Lijkt me sterk dat ze hem willen hebben, nadat hij bij PEC wederom niets fantastisch liet zien. Leuke speler, maar wel voor het rechterrijtje Eredivisie.

Tot nog toe zie ik maar weinig voetballers vanuit de eredivisie naar Bulgarije gaan en daar slagen. Het is altijd wel wat. De ene krijgt geen loon, de ander wordt niet opgesteld...

Samen met Vura terug naar Nederland komen joh! Bulgarije is alleen maar geld ophalen. Toch? Lukoki en Misidjan moeten gewoon terug komen naar de Eredivisie leuke spelers voor onze competitie.

27 september 2015 om 12:43

Haha ik neem aan dat je een grapje maakt

27 september 2015 om 14:23

Ik ben het ermee eens dat Lukoki een leuke speler is voor de eredivisie. Niet vanwege het niveau wat nagestreeft moet worden, maar Lukoki is toch zeker, als hij het weer eens op zn heupen heeft, twee keer per jaar de man van de samenvattingen op zondag avond.

28 september 2015 om 09:22

Nee ik maak geen grapje, Ik meen het! Lukoki is natuurlijk wel een speler die voor sensatie kan zorgen met zijn snelheid en bewegingen. Ik vind het een leuke speler om naar te kijken. Ik hem natuurlijk niet vergelijken met Messi of Ronaldo. Maar met Lukoki in de Eredivisie hebben we toch wel een sensatiemaker in onze competitie. Het zelfde geldt ook voor Misidjan. Op dit moment hebben we Navarone Foor bij NEC die voor een mooie en leuke wedstrijd zorgt bij de minderbedeelde clubs. Je kan zie dat spelers veel meer plezier in het spelletje hebben bij bijvoorbeeld Cambuur, Pec, Nec, Willem II enz. dan bij de top 3. Want daar is het je moet winnen want we willen kampioen worden en CL spelen. En bij de minderbedeelde clubs heb je die druk niet. Ja de druk van we moeten wel blijven presteren want we willen niet terug naar de JL. En voor dat soort clubs vind ik Lukoki en Misidjan geschikt.

30 september 2015 om 11:36

Ik denk niet dat een Lukoki en Misidjan naar zulke clubs willen op dit moment. Met Ludogerets spelen ze om een plek in de CL of EL. Met Clubs als Willem II, NEC PEC en Cambuur is dat niet realistisch. Misidjan is te vroeg vertrokken naar het buitenland, komt ook wel doordat Willem II degradeerde en hij nog onder contract stond anders denk ik dat ie eerder naar een middenmoter in de eredivisie zou zijn gegaan als zn contract was afgelopen.

Inmiddels is Lukoki geen recordverkoop meer, Drost en Rienstra leverden beiden meer op. Maar als Lukoki acht wedstrijden gespeeld heeft zo vroeg in het seizoen dan speelt ie nog best veel, lijkt me. Desalniettemin is een miljoen voor Lukoki natuurlijk een topdeal geweest voor PEC

27 september 2015 om 18:46

Acht wedstrijden is eigenlijk niet zoveel want de Bulgaarse competitie begon al in mei geloof ik. En volgens mij zijn 75 procent van die wedstrijden invalbeurten.

29 september 2015 om 15:29

Qure,

In die 8 wedstrijden heeft Lukoki 276 minuten gespeeld. Dat is dus gemiddeld 35 minuten per wedstrijd. Ook wist Lukoki in die 8 wedstrijden niet te scoren en ook geen assists te geven. Dat vind ik nou niet bepaald een goede statistiek voor Lukoki.

R.madridista,

Competitie begon gewoon in juli.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren