Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Lavezzi geruime tijd aan de kant na merkwaardige valpartij

Laatste update:

Ezequiel Lavezzi zal de finale van de Copa América moeten missen. De Argentijn kreeg in de halve finale tegen de Verenigde Staten een basisplaats en beschaamde het vertrouwen van Gerardo Martino niet, door al vroeg in de wedstrijd de score te openen. Lavezzi kon echter niet negentig minuten op het veld blijven staan; hij viel uit met een merkwaardige blessure.

/

Een klein halfuur voor tijd was Lavezzi volledig gefocust op een hoge bal en achteruit lopend had hij niet door dat hij steeds dichter bij de reclameborden kwam. De aanvaller struikelde uiteindelijk over een van deze borden en landde op zijn linkerarm. Lavezzi had direct door dat het mis was en probeerde de pijn te stillen, door zijn arm vast te pakken met zijn andere arm.

De medische staf was snel ter plaatse en zag dat de pijn niet zomaar zou gaan verdwijnen. Lavezzi heeft bij de valpartij zijn pols gebroken en zal de finale tegen Chili of Colombia vanaf de zijlijn moeten volgen.

Update 23 juni 22.50 uur - Lavezzi geruime tijd aan de kant na merkwaardige valpartij
Ezequiel Lavezzi moet niet alleen de Copa América-finale missen, maar staat de komende twee maanden helemaal aan de kant. El Pocho kwam in de wedstrijd tegen de Verenigde Staten op merkwaardige wijze ten val en brak daarbij zijn pols. Het werd al snel duidelijk dat de finale van het landentoernooi aan hem voorbij zou gaan, maar nu is duidelijk dat hij de komende acht weken helemaal niet in actie zal komen. Voor zijn Chinese werkgever Hebei China Fortuna is dat een fikse tegenvaller: het seizoen is in volle gang en eindigt begin november.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een polsbreuk? Dan kun je toch gewoon spelen met gips eromheen en verhard beschermingstape?

22 juni 2016 om 07:52

Waarschijnlijk de eerste paar dagen rust houden, daarna zou je dan kunnen spelen. Denk dat het zoiets is, anders hadden ze hem graag laten spelen denk ik

22 juni 2016 om 07:53

Heb je ooit zelf je pols gebroken? Die pijnscheuten die je onderarm injagen bij het draaien van je arm is nu niet echt het meest prettige gevoel

22 juni 2016 om 10:50

Ik heb mijn pols gebroken gehad en had er geen last van. Het verschild dus, maar het kan zo zijn dat Lavezzi er wel last van heeft en dat is zeer vervelend voor deze jongen.

23 juni 2016 om 23:36

Het ligt inderdaad aan de breuk, bij sommigen is er een operatie nodig waarna er ruim 3 maanden niet gesport kan worden en waar men nog jaren last van heeft. Echter is dit minder voorkomend dan de snelle variant met een simpel gipsverband o.i.d.

Lelijke val was dit ben al blij dat hij niet z'n nek brak of iets.. Sterkte Pocho!

Inderdaad geen lekker gevoel. Ik kan me nog dat beeld van Puyol erbij halen die er ook niet zo mooi bij lag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren