Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: De Ridder: 'Contact gehad met heel mooie clubs van hoog niveau'

Laatste update:

Daniël de Ridder hoeft zich geen zorgen te maken dat hij komend seizoen eventueel zonder club zit. De 31-jarige flankspeler staat immers in de belangstelling van Gamba Osaka uit Japan en Excelsior, terwijl eerder ook Willem II werd genoemd.

/

“Wij vinden Daniël een interessante speler, dat moge duidelijk zijn”, zegt algemeen directeur Ferry de Haan van Excelsior in gesprek met FOX Sports. Als het trainingskamp er volgende week op zit, gaat de directie met trainer Alfons Groenendijk om de tafel om te bepalen op welke plekken de selectie versterkt moet worden.

De Rotterdammers zijn in ieder geval op zoek naar een doelman, een centrale verdediger en een middenvelder en voor die laatste positie is De Ridder dus een optie. Hij kwam eerder uit voor onder meer SC Cambuur, sc Heerenveen en Ajax. De Ridder gaat een afweging maken tussen ‘een prachtig avontuur en zijn sportieve ambities’.

Dat zegt zaakwaarnemer Joris Coppes: “Door meerdere Eredivisie-clubs is naar Daniël geïnformeerd. Eerder is al naar buiten gekomen dat Willem II er daar één van is. Er is echter ook concrete belangstelling van Gamba uit Japan.”

Update 15 juli 13.17 uur - De Ridder: 'Contact met heel mooie clubs van hoog niveau'
Daniël de Ridder denkt voorlopig nog niet aan een avontuur buiten Europa. De aanvaller heeft veel opties en wil in principe nog op het hoogste niveau actief blijven. "Ik heb contact gehad met een aantal heel mooie clubs van een hoog niveau", zegt hij in Voetbal International. "Het is nog even afwachten wat daar uitkomt. Daarom is een club uit Japan nu nog niet relevant."

Zou Excelsior een goede club voor Daniël de Ridder zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond hem bij Ajax altijd wel een aardige buitenspeler, had altijd wel een aardige voorzet. Speelde in zijn eerste jaar ook aardig wat wedstrijden en kon vervolgens vertrekken.

14 juli 2015 om 21:58

Aardige gozer ook.

14 juli 2015 om 22:08

En dat zegt een Feyenoord-fan

14 juli 2015 om 23:07

Denk dat hij doeld op het feit at je zovaak aardig zegt. Haha

En hoop dat hij niet naar Willem ll komt we hebben al spelers gehaald die ik wat beter vind dan hem.

14 juli 2015 om 23:40

Haha nu je het zegt inderdaad!

15 juli 2015 om 16:06

De Ridder kan inderdaad een aardig balletje trappen.

We zoeken nog een vervanger voor Linssen....

Zeker geen verkeerde speler! En vooral voor Excelsior lijkt mij dit een prima aanwinst.

Hij kan toch wel beter dan Excelsior? Met alle respect

14 juli 2015 om 21:32

Vroeger was het een groot talent, is de laatste jaren toch stukken minder geworden. Desondanks voor een club als Excelsior een uitstekende speler!

geweldige techniek maar hij heeft geen snelheid meer en weinig rendement. ondanks dat hij goed kan voetballen heb je er vrij weinig aan naar mijn mening.

15 juli 2015 om 15:33

En blessuregevoelig, je kan nooit een heel seizoen van hem genieten.

Ik zou voor Gamba Osaka kiezen, prachtig land dat Japan en Excelsior betaalt gewoon belabberd. Daar moet je bij wijze van nog een krantenwijk bij nemen

14 juli 2015 om 21:47

Dat zou inderdaad een vreemde move zijn. Wilde bij Cambuur niet blijven omdat hij meer wilde verdienen. Had van Cambuur al een verbeterde aanbieding gekregen. Vorig jaar verdiende hij dan ook heel weinig.

Van wanneer is dit nieuws? Aangezien vandaag naar buiten is gekomen dat Hasselbaink naar excelsior komt en die geloof ik op de zelfde plek spelen.

Lekker naar Japan!

Lekker het avontuur in Japan zoeken, Daniel. Prachtig land!

Ik zou ook voor Japan kiezen. De J-league word steeds beter. Altijd volle stadions. Prachtig land.

Wilde niet bij Cambuur blijven vanwege het geld dat hij zou verdienen. Lijkt me sterk dat Excelsior (veel) meer kan bieden. Vind het bovendien apart dat hij in gesprek is met clubs van een hoog niveau als hij zich niet in de basis wist te spelen bij Cambuur.

De geldkas van desbetreffende club zal wel van hoog niveau zijn.. de Ridder zelf is vergane glorie helaas.

15 juli 2015 om 13:47

Dat denk ik ook....

15 juli 2015 om 14:00

Deed het bij Cambuur toch wel goed i de wedstrijden dat hij speelde. Cambuur wilde hem ook graag behouden dus hij zal vast nog wel wat kunnen.

Die mooie clubs is natuurlijk voor iedereen anders.
Ik vind Atletico, juventus en Spurs mooi in het buitenland.

Ben bang dat de ridder andere mooie clubs mooi vind

15 juli 2015 om 14:20

Waarschijnlijk ook clubs uit de 2e divisie.

Niveau Excelsior is nog te doen maar meer zit er echt niet meer in.

prachtige technicus, maar voor de rest is het vrij weinig.. vind het wel mooi om naar te kijken, maar qua assists en goals is het een beetje tegenvallend bij hem. Heb hem ooit gezien als jeugdinternational tegen Jong Polen, was toen echt een enorm talent.

Man man man wat is er toch gebeurd met deze generatie u20 oranje 2005.... De ridder Quincy Tim vincken rick kruys drenthe zuiverloon collins john ... allemaal verloren talenten niet het maximum kunnen uithalen spijtige zaak

Beetje gek die pol. De club waar die naar toe kan gaan is van hoog niveau... Excelsior..... Nou ja.. Nee sorry

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren