Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: City haalt jonge doelman eerder dan gepland naar Engeland

Laatste update:

Manchester City heeft zich versterkt met Gavin Bazunu. De zestienjarige doelman maakt volgend jaar zomer voor vier ton de overstap naar de jeugdopleiding van the Citizens. Tot die tijd blijft hij voor Shamrock Rovers spelen.

Bazunu, die een vierjarig contract heeft getekend bij Manchester City, kwam dit seizoen zes keer in actie in het eerste elftal van Shamrock. Hij deed onder meer mee in de Europa League-wedstrijden tegen AIK Solna en werd voor juli uitgeroepen tot Iers Voetballer van de Maand.

“Ik ben iedereen die mij heeft geholpen en die mij blijft helpen, enorm dankbaar. Mijn club, mijn medespelers, de stafleden, de fans en mijn familie en vrienden. Rovers betekent alles voor mij en ik wil gewoon hard blijven werken. Ik wil zo goed mogelijk worden”, vertelde Bazunu na het ontvangen van de award.

Update 8 februari 17.55 uur - City haalt jonge doelman eerder dan gepland naar Engeland
Gavin Bazunu maakt een halfjaar eerder dan gepland de overstap naar Manchester City, zo communiceert Shamrock Rovers via de officiële kanalen. In eerste instantie was het de bedoeling dat de zestienjarige doelman pas in de zomer de Ierse club zo verlaten, in verband met zijn schoolopleiding. Men is echter overeengekomen dat Bazunu zijn opleiding in Manchester zal afmaken, waardoor hij nu al naar the Citizens trekt. Shamrock Rovers begint over een maand aan het seizoen, dat in Ierland over een kalenderjaar loopt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Top van Engeland = 100 gokjes wagen, slagen er 2, dan is het al prima.

22 augustus 2018 om 16:14

Courtois was toch ook een gok? Gekocht voor 9 miljoen bij Genk, meteen verhuurd 2 seizoenen en kijk nu.

22 augustus 2018 om 16:18

100 gokjes waarvan veel met winst worden verkocht. Dit is het verdienmodel van die schijt clubs met rijke eigenaren. De city group is daar het ergst mogelijke voorbeeld van. Het hele voetbal wordt uitgehold dankzij een handjevol Russen, Aziaten en Arabieren.

Een beetje een nietszeggende aankoop maar ik begrijp het wel. Chelsea betaald al 80 miljoen voor een keeper, Courtois ook voor vele miljoenen vertrokken. En dan te bedenken Manchester City met Ederson vorig seizoen het recordbedrag van ergens eind 30 miljoen betaalde voor een keeper. Punt is, het gaat snel in de markt, dit is gewoon een gokje van "maar" 4 ton.

22 augustus 2018 om 17:57

Ederson kostte veel geld, zeker als je het over een keeper hebt, maar dat was geen recordbedrag. Het record was al jaren in handen van Buffon. Die ging voor 55 miljoen van Parma naar Juventus. Verder heb je helemaal gelijk met je beredenering.

Ben benieuwd of we deze jongen in het eerste van City gaan zien. Ederson kan nog jaren mee en kan geweldig mee voetballen. Vanuit de filosofie waarmee City speelt, denk ik eigenlijk dat hij voor hen al de perfecte keeper is.

22 augustus 2018 om 18:17

Je hebt gelijk! Ik was die oude (met alle respect) eindbaas alweer vergeten. Ik ben bang dat we hem daar (het eerste elftal) niet gaan zien maar wellicht verbaasd hij vriend en vijand. Je hebt overigens gelijk over Ederson. Vorige wedstrijd nog een assist op Aguero (als je die niet gezien hebt moet je die echt even opzoeken).

22 augustus 2018 om 20:01

Ja die heb ik gezien! Ik dacht na drie herhalingen nog steeds dat Aguero sowieso buiten spel moet hebben gestaan, maar dat shot lieten ze net niet zien! Weergaloos doelpunt trouwens. Dat was geen intikker!

Tot over een paar jaar in breda.. mag tie lekker groeien in de eredivisie..

22 augustus 2018 om 19:42

Net als al die amdere spelers van Chelsea die in Arnhem spelen

22 augustus 2018 om 20:12

Dit jaar zijn er maar 2 van Chelsea bij Vitesse.
De rest hebben ze dit jaar zelf gehaald.

Ik denk dat de keepers van NAC en Vitesse zich al zorgen moeten gaan maken ;-)

22 augustus 2018 om 16:32

Huurt vitesse van city dan?

22 augustus 2018 om 16:35

Lange werkdag achter de rug, scherp van je. De keepers van NAC en Girona dan?

23 augustus 2018 om 21:50

Das beter

Grote ergenis dat ze internationaal al spelers van 16-17 halen.
Ze moeten bij de uefa paal en perk stellen hoeveel je mag uitlenen en dergelijke anders hebben we hier dtrakd met nac en vitesse city 3 en 4 in de eredivisie voetballen.

8 februari 2019 om 18:49

@breekijzertje

in de Eredivisie gebeurd dat toch ook? Ajax, PSV en Feyenoord halen ook genoeg jonge jongens weg uit het buitenland

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren