Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Update: Chelsea komt voor derde keer in drie uur tijd met transfernieuws

Laatste update:

De sportieve toekomst van Nathan en Baba Rahman ligt voorlopig niet bij Chelsea. De Engelse grootmacht laat maandagavond via de officiële kanalen weten beide spelers de rest van het seizoen elders te stallen op huurbasis.

Nathan zal het seizoen afmaken bij Belenenses, de huidige nummer dertien van de Portugese competitie. De 21-jarige aanvaller maakte in de zomer van 2015 voor 6,2 miljoen de overstap van het Braziliaanse Atlético Paranaense naar Chelsea, maar werd vervolgens onmiddellijk voor twee seizoenen door the Blues verhuurd aan Vitesse.

Voor de Arnhemmers was Nathan in de Eredivisie goed voor 45 wedstrijden, waarin hij tot 6 doelpunten kwam. Hij keerde afgelopen zomer terug bij Chelsea, maar de Londense club besloot hem vervolgens weer direct te verhuren aan Amiens. Voor de Franse laagvlieger kwam hij in de eerste seizoenshelft niet verder dan één invalbeurt in de Ligue 1.

Rahman wordt op zijn beurt de komende anderhalf verhuurd aan Schalke 04. De linksback werd tweeënhalf jaar geleden voor liefst twintig miljoen euro door Chelsea opgepikt bij FC Augsburg, maar ook hij slaagde er op Stamford Bridge niet in uit te groeien tot een vaste waarde. Hij speelde vorig seizoen al een half jaar op huurbasis voor Schalke 04.

Update 29 januari 2017 22:20 uur - Chelsea komt voor derde keer in drie uur tijd met transfernieuws
Chelsea heeft maandagavond voor de derde keer in minder dan drie uur tijd een speler op huurbasis laten gaan. The Blues laten via de officiële kanalen weten dat Charly Musonda de komende anderhalf jaar op huurbasis uitkomt voor Celtic. De Belgische middenvelder kwam dit seizoen driemaal in actie namens Chelsea in de Premier League, maar had eigenlijk nimmer zicht op een basisplaats.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede huurdeal van S04. Gelukkig ook voor anderhalf jaar. Bij afloop van de verhuurperiode heeft hij nog maar 1 jaar contract, de kans is dus aanwezig dat hij dan definitief komt.

29 januari 2018 om 20:22

Prima deal inderdaad. Oczipka doet het niet slecht aan de linkerkant maar gezien het feit dat hij iedere week speelt is de kans aanwezig dat hij last gaat krijgen van pijntjes en dan is Baba een prima vervanger. Ik hoop alleen dat hij snel in vorm komt na zijn zware blessure.

29 januari 2018 om 22:50

Zou ook beter zijn ook, bij een club als chelsea ben je als jonge speler niks meer dan handelswaar met de hoop van chelsea tussen de vele van zulke spelers echt een toptalent te hebben, zo zonde voor hun ontwikkeling. Kunnen beter op jonge leeftijd bij een kleinere club spelen dan als handelswaar gebruikt te worden

Goed voor de ontwikkeling van Musonda, maar ik vind het complete waanzin dat hij niet de voorkeur krijgt boven Willian en Pedro.. Hij, Hudson-Odoi en Ampadu brengen toch genoeg lijkt me zo! Gisteren merkte je echt dat het ook wat deed met de mensen in het stadion toen die gastjes erin kwamen!

30 januari 2018 om 01:42

Bwah aan het niveau van Willian komt hij momenteel niet, die haalt bij momenten echt nog wel een goed niveau, maar dat die niet vaker de kans heeft gekregen boven Pedro snap ik ook niet helemaal.

30 januari 2018 om 07:16

Ik kijk niet zo vaak naar chelsea. Maar elke keer als ik kijk stoomt die Pedro dat veld af en schiet die er wel minstens 1 in vanuit een onmogelijke hoek.

Domme keuze om Musonda te verhuren. Voorin had je met hem erbij toch een extra keuze. Willian, Pedro en Hazard is niet genoeg voor twee posities. Denk dat we dus Barkley op de flank gaan zien of nog erger Conte blijft vasthouden aan 3-5-2

29 januari 2018 om 22:50

Als dat zou gebeuren, dan was het wel een keer gebeurd lijkt me inmiddels. Tis niet dat ze nu 10 wedstrijdje onderweg zijn. Slim van misonda dus

Nu hopen dat hij zich net als Virgil van Dijk ontwikkelt bij Celtic en dan hij daarna wel eens een eerlijke kans gaat krijgen bij Chelsea! Die jongen is zo getalenteerd en creatief, eigenlijk hadden wij hem moeten houden en vaker moeten gebruiken.

Nu zou hij toch eindelijk moeten doorbreken. Was bij Betis nog zeer jong dus dat hij daar even op de bank zat was te begrijpen. Ondertussen is hij 21 en bij een ploeg als Celtic zou je dan toch één van de betere spelers moeten kunnen zijn als hij zijn talent kan waarmaken.

Tf moet Musonda nou weer bij Celtic? Als je goed presteert, dan doe je het nog steeds maar in een matige competitie, als je slecht presteert, kan je inpakken en wegwezen.

Ze konden hem echt niet uitlenen aan een Premier League-club? Want die 6 CL-wedstrijden waarin je afgemaakt wordt door de topclubs, daar word je niet beter van.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren