Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitslagen vriendschappelijke wedstrijden vrijdag 11 juli

Laatste update:

Uitslagen vriendschappelijke wedstrijden vrijdag 11 juli

Willem II - Waasland Beveren (Bel) 2-1
Haemhouts, Derkx

VV Kootstertille - SC Cambuur 0-7
Hemmen (2x), Nijholt (2x), Feldballe, Bakker, Ogbeche

sc Heerenveen - Telstar 3-0
Huser (2x), Slagveer

Roda JC Kerkrade - FC Volendam 4-0
Demouge, Van Peppen, Paulissen, Höcher

ASWH - Feyenoord 1-6
Boëtius (2x), Te Vrede (2x), Goossens, Manu

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vraag me af at voor nut het heeft om tegen amateurs te spelen, speel tegen normale clubs en kijk hoe sterk je echt bent.

11 juli 2014 om 21:49

Wedstrijd ritme opbouwen zonder een hoog risico op blessures.

11 juli 2014 om 21:52

Alsof amateurs geen harde tackles kunnen inzetten.

11 juli 2014 om 21:56

wat cambuur betreft is het ook een beetje binding krijgen met de regio natuurlijk. zal trouwens voor die andere clubs ook wel gelden

11 juli 2014 om 22:19

klopt met dtd als vaste opening altijd

11 juli 2014 om 23:28

Als je voor de volle 100% gaat, komen er meer blessures

11 juli 2014 om 21:50

Misschien omdat het leuk is voor de amateurs zelf? En niets is lekkerder om al je wedstrijden in de voorbereiding te winnen, tegen wie dan ook. Het is gewoon belangrijk om wedstrijdritme op te doen, en dat kan zelfs tegen amateurs.

11 juli 2014 om 21:50

dat gebeurt meestal net voordat het seizoen begint. Bijv. Ajax en feyenoord oefenen tegen Real Sociedad

11 juli 2014 om 21:53

Dat is ook beter om tegen zulke teams te oefenen, tegen amateurs heeft het geen enkel nut.

11 juli 2014 om 22:05

Jij vindt dat het geen enkel nut heeft, vrijwel iedere professionele voetbaltrainer vindt van wel. Wie zou er gelijk hebben?

Er zijn zoveel redenen te noemen:

Binding met de regio versterken.

Als je veel traint, in het begin van de voorbereiding vaak nog op de wedstrijddag, dan is een amateurploeg wel zo lekker.

Langzaam opbouwen, dus in het begin van je voorbereiding oefen je tegen amateurs, daarna zoek je steeds meer tegenstand.

Automatismen in de ploeg slijpen. Dat gaat nou een keer lekkerder met eerst iets minder tegenstand.

Nieuwe speltypes uitproberen. Gaat ook lekkerder met iets minder tegenstand.

Etc.

11 juli 2014 om 21:57

Ik denk voor hetgeen de trainer wil zien dit prima potjes zijn die ze kunnen analyseren. Systemen, passing, afronding. Denk dat dit meer waarde voor de clubs heeft dan wij inzien.
Geen mooie affiches, maar volgens mij gewoon interessant voor de clubs.

Trouwens leuk dat Huser er 2 in het mandje heeft gelegd bij Heerenveen. Pas een profcontract getekend. Schijnt een leuk spitsje te zijn uit de Heerenveen school.

11 juli 2014 om 22:08

Klopt. Huser kan door een kleine blessure van Uth nog even extra minuten maken. Zal dit seizoen wel eens vaker aan het echte werk mogen ruiken. Toch is de verwachting dat Heerenveen er nog wel een spits bijhaalt. Fazli, Finnbogason en Nwofor zijn vertrokken. Dan kun je niet alleen met Uth en Huser de competitie starten.

11 juli 2014 om 22:36

Had Heerenveen niet nog een een of andere Scandinavier voor in de spits vast gelegd? Of was dat alleen maar een gerucht, dat ze interesse hadden?

11 juli 2014 om 22:47

Tot nu toe zijn er alleen nog maar geruchten geweest. Makienok werd genoemd, maar door iedereen ontkend. Verder duikt er af en toe een Ijslandse naam op. Maar tot nu toe is er nog geen spits vastgelegd.

11 juli 2014 om 22:51

I see, bedankt voor de info.

11 juli 2014 om 21:59

Geld pakken en langzaam weer in het ritme komen

Goed gespeeld Willemii. Veel strijd en inzet.

Mooie uitslag voor mijn cluppie bij Roda - Volendam.. Hoop dat dit al een vroege voorbode is voor een mooi seizoen in de JL. Al weet ik natuurlijk ook dat een uitslag in de voorbereiding meestal niets zegt.

12 juli 2014 om 01:17

Heb de wedstrijd niet gezien maar er zijn er toch nog altijd wel een aantal die Roda eigenlijk kwijt moet, 2 daarvan scoorden vandaag. Weet dus niet of dit veel zegt maar laten we het hopen.

12 juli 2014 om 11:35

Nee alleen van Peppen moet nog weg. Demouge twijfelen ze over. Mits fit is hij voor JL begrippen toch een topspits en de vraag is of je voor het salaris van demouge dat je over 12 maanden bespaart nu direct een spits kan halen. Dan zal er toch op zijn minst een transfersom voor hem betaald moeten worden.

Beetje sneu, scoor je als speler van een amateurploeg en dan vindt VZ het niet eens belangrijk genoeg om je naam erbij te zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren