Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfer Van Eijden gaat niet door: 'Ik voel me genaaid door de club'

Laatste update:

Rens van Eijden leek naar Dynamo Moskou te verhuizen, maar deze transfer is definitief van de baan. Na een akkoord tussen de clubs over een transfersom onderging de verdediger met succes een medische keuring, maar vervolgens kwam Dynamo met aanvullende en ‘onredelijke’ eisen. Donderdag maakte NEC bekend dat de transfer van Van Eijden niet doorgaat.

/

De mandekker baalt als een stekker: “We hebben er alles aan gedaan om de transfer rond te maken, maar nu blijkt dat we met een onbetrouwbare partij te maken hebben”, zegt Van Eijden tegen Omroep Brabant. “Ik voel me genaaid door die club. Natuurlijk is dit zuur. Vooral ook omdat ik het niet zag aankomen.” Hij wil niet zeggen wat de aanvullende eisen van Dynamo waren.

De 27-jarige Van Eijden was in de eerste seizoenshelft de aanvoerder van NEC, dat met de Deen Dario Dumic reeds een vervanger voor de verdediger had opgehaald. Dumic speelde reeds in drie wedstrijden van NEC mee.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En nu ? Kan hij ook niet meer voor NEC spelen?
Erg lullig allemaal voor deze jongen.

5 februari 2016 om 11:34

Tuurlijk wel. Hij staat gewoon nog onder contract bij Nec..

5 februari 2016 om 11:46

Theoretisch gezien wel ja, maar kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat Van Eijden nog voor NEC gaat spelen. NEC heeft namelijk al doorgeschakeld en zit niet te wachten op het salaris van Van Eijden, ondanks zijn kwaliteiten. En dat zelfde geldt misschien voor Van Eijden zelf ook, die heet in z'n hoofd allang afscheid genomen van NEC gok ik zo. Denk dat er eerst gekeken zal worden naar een transfer naar een land waar de markt nog open is en er anders misschien zelfs contractontbinding zal volgen. Maar dat zowel NEC als Van Eijden verliezen mag duidelijk zijn. Wat een enorme immorele k*tckub is dat Dinamo zeg. Lekker opheffen die handel.

5 februari 2016 om 12:08

Contract ontbinden is ook niet gratis. Als je zijn salaris dan toch moet betalen kun je hem net zo goed laten spelen. Als zijn contract nu ontbonden word kan hij alsnog pas in de zomer overstappen van club. Voor van Eijden zelf is het ook alleen maar gunstig om nog te spelen.

5 februari 2016 om 12:10

Aan de andere kant had NEC met haar financiële middelen beter kunnen wachten tot de transfer echt was afgerond. Nu zitten ze in een moeilikke situatie zonder het geld van de transfersom en extra onverwacht salaris.
Zou mooi zijn als Van Eijden alsnog een mooie transfer weet te maken. Dat verdient hij ook na vele jaren trouwe dienst bij NEC.

5 februari 2016 om 12:23

Wanneer zijn contract ontbonden is, is hij transfervrij. Hij kan dus te allen tijde instromen bij een andere club.

5 februari 2016 om 12:36

@vesta, met wederzijdse goedkeuring is een ontbinding gewoon gratis naar mijn weten.

5 februari 2016 om 15:01

Maar dutchgunner, denk even na. De transfer van Rens is pas 4 dagen na de transferdeadline afgeketst, dan hadden ze dus automatisch geen verdediger kunnen halen mocht de transfer nog wel doorgaan.

5 februari 2016 om 18:02

Waarom zou hij niet meer voor NEC kunnen spelen?

Bizarre situatie. Nog nooit zoiets gezien. Eerst was het dat zijn ogen niet de juiste sterkte hadden en nu zijn.

Dat volgens mij wel, als speler mag je per seizoen maar voor twee teams uitkomen. Hij heeft dus nog enkel voor NEC gespeeld en zal naar mijn mening

5 februari 2016 om 14:09

Hoezo maak je je zinnen niet af?

Aanvullende eisen bestonden o.a. uit 2x per week de was doen voor zowel de selectie als het dames elftal , ballenhok dagelijks aanvegen ,3 x per week het ontbijt verzorgen, en elke dag om 6.30 melden bij de conciërge. Dat was allemaal akkoord , maar om dan ook nog eens 50 % van zijn salaris af te staan aan de zus van de clubeigenaar ging Rens te ver , en terecht. Gewoon lekker het seizoen afmaken bij NEC , en in de zomer maar weer eens verder kijken.

Die arme Rens! Eerst het mooie vooruitzicht om er financieel zo op vooruit te gaan en te leven in een wereldstad.. Ben benieuwd of hij er direct bovenop komt!

5 februari 2016 om 18:01

Hoop het ook. Een van de spelers die je dit dus totaal niet gunt, een voorbeeldprof die zijn club altijd trouw is geweest en nooit klaagt en iedereen die hem deze stap gunt, moeten die russen het verpesten. Nou ik ben alle respect verloren voor die club.

Lekker proberen door Dynamo, Van Eijden lijkt weinig alternatieven te hebben; Nederlandse transfermarkt is al dicht; NEC heeft de vervanger al in huis dus Van Eijden is niet meer zeker van zijn plek en mag weg. Goed om hier niet aan toe geven, aan de andere kant kan Van Eijden zelf nu wel eens de verliezer worden.

Jammer voor Rens; zou hem ook niet meer opstellen met het oog op de toekomst kun je beter Dumic en Dyrestam brengen helaas.. Rens vertrekt alsnog en Dyrestam (reeds getekend) en Dumic (interesse om langer vast te leggen) die blijven..

5 februari 2016 om 14:10

Toekomst? Rens moet ook nog wat opbrengen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren