Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tottenham stuurt topman op ‘spying mission’ voor ‘El Peluca’’

Laatste update:

Carlos Bacca geniet meer dan gemiddelde belangstelling van Tottenham Hotspur, zo schrijven diverse Britse media zondag. De Londense club stuurde Paul Mitchell, hoofd scouting, afgelopen week op spying mission naar het Europa League-duel van Sevilla bij Borussia Mönchengladbach. De 28-jarige aanvaller was goed voor een doelpunt in de 2-3 overwinning.

/

De aanwezigheid van Mitchell in Mönchengladbach kan als een signaal worden gezien dat de interesse van Tottenham in Bacca zich in de laatste en doorslaggevende fase bevindt. Niet iedereen binnen de club staat echter volledig achter de komst van de Colombiaans international. Mauricio Pochettino wil met ingang van komend seizoen graag over el Peluca beschikken, maar voorzitter Daniel Levy wil graag spelers halen die in de toekomst een bepaalde transferwaarde vertegenwoordigen.

Bacca viert in september ‘al’ zijn 29e verjaardag en is ook bepaald niet goedkoop. De aanvaller, goed voor 35 goals in 76 officiële duels, ondertekende eerder dit seizoen een nieuw contract met Sevilla en ging akkoord met een transferclausule van 25 miljoen euro. Niet onbelangrijk: Tottenham betaalde eerder grof geld voor Roberto Soldado. De voor 35 miljoen euro van Valencia overgekomen aanvaller staat na 67 officiële optredens pas op 15 goals.

Carlos Bacca is 25 miljoen euro waard

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijft de fout van Spurs, waarom een spits halen van eind 20 voor zoveel geld? Spurs moeten zich richten op spelers als Eriksen, Vertonghen en eigen jeugd. Wordt niet goed van aankopen als Soldado en Fazio.

Ga dan beter voor Jackson Martinez , die is sneller , sterker , betere afmaker en kan goed meevoetballen

1 maart 2015 om 13:01

Je hebt Kane en dan haal je een nieuwe spits!!

1 maart 2015 om 14:15

Kane is nog heel jong en zal zijn dipje(s) nog krijgen.

1 maart 2015 om 14:25

Dan nog moet je Kane het vertrouwen geven, misschien heb je een ander type spits nodig voor als er wat anders gevraagd wordt in een wedstrijd.. maar dan zou ik gaan voor een Benteke

Goeie speler maar te laat om te kopen. Bovendien heb je Kane, die in bloedvorm is. Hem het vertrouwen geven en achter de hand heb je Adebayor en Soldado.. dat is meer dan zat.

Sevilla naar Spurs is gewoon een stap opzij, kan ie beter in Spanje blijven, beter weer.

1 maart 2015 om 13:02

Bij Spurs speel je wel tegen betere tegenstanders, plus veel meer salaris

1 maart 2015 om 13:05

Debever

Dat hij tegen betere tegenstanders zou spelen is geen feit maar een mening. Spanje doet niet onder voor Engeland vind ik.

1 maart 2015 om 14:22

Is inderdaad een mening, ik vind namelijk dat Spanje 3 topploegen heeft maar alles wat op plek 7 t/m 20 staat is gewoon minder dan de Pl... maar goed dat is inderdaad mijn mening.

1 maart 2015 om 15:07

Sevilla, Bilbao, Sociedad en natuurlijk Valencia spelen allemaal heel goed voetbal dus zeg aub niks als je die teams nooit ziet spelen.

1 maart 2015 om 23:04

Dus 6 goede teams in Spanje, precies wat ik zeg!!!! Ik vind Sociedad geen topploeg namelijk...

Dus zeg aub niets als je de rest van de team wel ziet voetballen ...

1 maart 2015 om 13:03

Ik denk dat zijn salaris bij de Spurs een stuk hoger zal liggen. Als je in de subtop van Engeland speelt ben je ook een stuk aantrekkelijker voor de sponsors. Al met al zal hij ongeveer op hetzelfde niveau spelen, maar financieel gaat hij er wel op vooruit. Daarnaast is in de PL spelen natuurlijk ook een nieuwe uitdaging.

Als Spurs zijnde, zou ik toch wat hoger mikken. Deze jongen zit nu op zijn top, maar zal alleen maar minder worden de komende jaren. 25 miljoen is best veel voor zo'n speler.

1 maart 2015 om 13:08

Maar hij zit ook op zijn plek in een mooi land met een mooi klimaat, zeker voor een Colombiaan lijkt Spanje me leuker om te vertoeven. Een paar miljoen meer is ook niet altijd de moeite om dingen zoals goed vertoeven en ergens gelukkig te zijn op te geven. Hopelijk realiseert hij zich dat.

1 maart 2015 om 13:16

Van 2 jaar in Engeland spelen, gaat ook niemand dood. Daarnaast speculeer je alleen maar dat hij daar gelukkig is. Geloof me dat een club als Tottenham er wel voor zorgt dat hun spelers gelukkig zijn. Hij heeft ook in Belgie gespeeld, daar is het ook geen subtropisch paradijs...

1 maart 2015 om 13:20

Heeft ie zelf gezegd in een interview. Bovendien gaat die vergelijking niet op, Brugge was 1 van de weinige die hem in Europa de kans wilde geven, dan pak je die kans. Nu heeft Bacca opties te over.

1 maart 2015 om 13:24

Heb je de statistieken gezien van hem voordat hij in Europa kwam? Lijkt me heel sterk dat hij geen andere opties in (Zuid)-Europa had. Ben wel heel benieuwd waar je dat interview hebt gelezen?... Daarnaast geeft een speler 99 van de 100 keer aan dat hij gelukkig is waar hij nu zit. Maar voor die paar miljoen(?) meer zal hij ongetwijfeld een paar jaartjes in Engeland kunnen ballen hoor.

1 maart 2015 om 13:31

Net een interview van Bacca gelezen via Sportkrant en daarin liet hij weten dat er meerdere gedadigden waren om hem naar Europa te halen. Waaronder Spaanse en Italiaanse clubs....

1 maart 2015 om 14:34

Mijn fout dan, ik meende gelezen te hebben dat Bacca bijna enkel naar Brugge kon destijds, maar dat klopt dus niet. Zelf kende ik hem voor zijn Brugge periode eerlijk gezegd ook niet.

zou hem niet halen, je hebt kane al lopen die het geweldig doet. en een speler kopen voor 25 miljoen en dan laten banken kan je beter anders investeren. en hij is dat ook niet waard.

Wat is dat toch ineens met al die Engelse termen in de koppen? Is dat hip ofzo? Je ziet het steeds vaker de laatste tijd op vz...

Is net uitgevallen met een blesseure.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren