Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tottenham laat Slot-debacle los: Engelse media weten wie ‘vierde keus’ is’

Laatste update:

Ange Postecoglou moet de nieuwe manager van Tottenham Hotspur worden, zo melden diverse Engelse media, waaronder The Independent. Nadat donderdagochtend duidelijk werd dat Arne Slot niet zal tekenen in Londen, schakelen the Spurs direct door naar de succesvolle manager van Celtic. Postecoglou beschikt in Glasgow over een aflopend contract, waardoor de Londenaren denken een goede kans te maken bij de Griekse Australiër.

De 57-jarige Postecoglou is daarmee vierde keus, nadat Tottenham eerder bot heeft gevangen bij Julian Nagelsmann (clubloos), Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) en Slot (Feyenoord). De ervaren manager won in de afgelopen twee seizoenen de Schotse dubbel met Celtic. Daardoor is Postecoglou geliefd bij de aanhang van de regerend landskampioen, maar de oefenmeester is ambitieus en wil graag nog eens aan de slag in de Premier League. Naast Postecoglou staan Rúben Amorim (Sporting Portugal) en Luis Enrique (clubloos) hoog op het lijstje in Noord-Londen, maar zij lijken momenteel onhaalbaar voor the Spurs.

NOS-journalist Jeroen Grueter, fan van Celtic, tipte Postecoglou afgelopen maandag nog als ideale opvolger van Slot in de NOS-voetbalpodcast. “Hij heeft fantastisch werk verricht en speelt eigenlijk voetbal in de geest van Arne Slot. Wat mij betreft is hij de meest logische vervanger. Hij heeft daar twee jaar fantastisch werk afgeleverd en is misschien ook toe aan een volgende stap”, aldus Grueter in de NOS-voetbalpodcast. Nu lijkt het erop dat Postecoglou zelf de trainer van Tottenham wordt, mede dankzij Slots verrassende afwijzing.

Postecoglou begon zijn trainersloopbaan in 1996 bij South Melbourne, waar hij als voetballer ook jaren actief is geweest. Via diverse jeugdelftallen van Australië belandde de manager bij Panachaiki in zijn geboorteland Griekenland. Na dienstverbanden bij Whittlesea Zebras, Brisbane Roar en Melbourne Victory werd Postecoglou in 2013 bondscoach van Australië, waar hij in dienst bleef tot 2017. Drie dienstjaren in Japan later tekende de oefenmeester in 2021 bij Celtic, waar hij bezig is aan zijn eigen succesverhaal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Een verrassend snel einde van de Slot transfersoap.
Feyenoord kan dus in alle rust naar komend seizoen toewerken.
Nu is het zaak voor Ajax en PSV om ook zsm in kaart te hebben wie er blijft, vertrekt en voor de groep gaat staan komend seizoen.

25 mei 2023 om 14:20

Totdat dadelijk een andere club afscheid neemt van hun coach aan het einde van het seizoen en bij Slot uitkomen....

25 mei 2023 om 14:39

@ss96, dan heeft hij toch nog steeds een contract voor 2 jaar.....en hij heeft aangegeven te blijven.
Ik begrijp dat je het hoopt, maar de kans is echt minimaal dat hij nog vertrekt.

25 mei 2023 om 15:22

@11tegen11hj, contracten zijn niks waard. Als de juiste trein langs komt stapt iedereen erop. Weet nog goed dat Ajax op trainingskamp was in de Lutte en dat Wesley Sneijder al weken lang onderwerp was van een aanstaande transfer. Toen werd er zelfs een speciale persconferentie belegt waar hij verkondigde te blijven bij Ajax. Een paar dagen later kwam Real Madrid en was ie verkocht...

25 mei 2023 om 15:48

@afcavosje, daarom zeg ik ook minimaal.
Contract bij een trainer is wat anders dan een contract bij een speler.
En clubs zullen nu met mega bedragen moeten komen om Te Kloese nog over te halen.

25 mei 2023 om 17:14

Contract bij een speler is inderdaad anders dan een contract bij een trainer. Contracten van spelers zijn namelijk een stuk meer waard dan contracten van trainers.

25 mei 2023 om 17:30

Spursfan, gelukkig wel, daarom kan Feyenoord een bedrag dat Spurs wilde betalen ook prima laten lopen. Bij een speler kost het aanhouden van het contract van 2 jaar zonder verlenging te veel geld.Maar 2 jaar contract bij een trainer is gewoon vrij lang

25 mei 2023 om 14:21

Waar het tot gisteren aannemelijk was dat PSV het beste de voorbereiding in gaat, ligt het nu wel helemaal anders.
Zonder trainer een stuk minder duidelijkheid wie blijft en vertrekt dus een rommeligere voorbereiding. Nu Slot blijft hebben ze de technische staf op orde. Ik vermoed (hoop) dat Ajax ook al wel iets uitvoert om de technische staf op orde te krijgen. PSV weet nu pas dat het moet zoeken

25 mei 2023 om 15:22

Het was totaal niet aannemelijk dat Psv het best de voorbereiding in zou gaan. Bij beide clubs leek het erop dat de trainer vertrok,maar dan alsnog zat psv met een zaadselectie terwijl die van Feyenoord net kampioen is geworden en het er alleen op lijkt dat Kokcu vertrekt

25 mei 2023 om 15:53

Zaadselectie valt toch wel mee bij PSV? Als PSV Simons kan houden en zich op 2 of 3 posities kan versterken hebben ze gewoon weer een team dat mee doet om het kampioenschap.
Maar dan moeten wel alle neuzen dezelfde kant op en duidelijk worden wie er komt, gaat en voor de groep staat volgend jaar.

25 mei 2023 om 16:11

Ik denk dat PSV alles op alles moet zetten om volgend jaar kampioen te worden.

26 mei 2023 om 10:57

Simons is een goeie speler. Veerman ook als ie zijn dag heeft. Sangare zal weggaan en de rest is echt heel middelmatig,vooral de 4 man achterin

25 mei 2023 om 14:47

Prettig inderdaad dat de focus al vroeg op het nieuwe seizoen kan (ken op z’n Rotterdams)

25 mei 2023 om 16:45

Ik heb het gevoel dat Ajax, maar ook PSV hun keuzes voor hoofdtrainerschap gaan maken op basis van het aanblijven van Slot. Het zou me erg verbazen als zij nu niet met ervaren trainers aan gaan stellen. Moet wel zeggen dat ik het wel lef vind van Slot dat hij toch aanblijft. Dit soort categorie clubs of zelfs hoger, zullen niet zomaar blijven aankloppen. Mede doordat er simpelweg vacatures moeten zijn en zelfs nu zijn er grote namen beschikbaar. Het beloofd wat voor komend seizoen, want ik heb het gevoel alsof de transferwindow morgen gaat sluiten, maar we zijn niet eens begonnen!

Zou het mooi vinden als een Griek trainer van een zo'n grote club in de Premier League wordt. Heeft goed werk geleverd bij Celtic maar de stap blijft enorm. Van een topper van de Schotse league naar een subtopper, die denkt een topper te zijn, in de zwaarste competitie ter wereld.

25 mei 2023 om 14:40

Speelde zijn interlands voor australie maar ik snap je wel. Ben benieuwd of hij de tijd en steun krijgt van het bestuur

25 mei 2023 om 14:57

Je verwoord het perfect, een subtopper die denkt een topper te zijn. Spurs lijkt me een van de lastigste clubs om coach van te zijn.

25 mei 2023 om 17:32

Daarom is het goed dat Slot blijft. Al had ik met mijn PSV bril op wel gehoopt dat hij zou vertrekken. Spurs een club waar niemand, zelfs trainers als Conte en Mourinho, de tijd krijgt. Beter een jaar knallen bij Feyenoord en naar een stabielere club.

25 mei 2023 om 16:32

Hij is toch een Australiër (met Griekse roots)? Veel Grieken en Italianen en verschillende landen uit Oost Europa zijn daarheen vertrokken maar zijn nu “gewoon” Australiër. On: Logische stap omhoog voor Ante.

25 mei 2023 om 17:30

Geboren in Griekenland en beide ouders Grieks. Sinds zijn 5e in Australië. Klopt dat er in Australië, vooral Melbourne, een grote groep Grieken wonen. Die overigens allemaal Grieks paspoort hebben dus (ook) Grieks zijn. Los van het feit dat Grieken over het algemeen trots Grieks zijn en zich altijd Griek voelen.

Ante Postecoglu werd hier een paar dagen geleden nog genoemd als mogelijke opvolger van Heitinga bij Ajax. Als Ajax inderdaad voor hem in de markt is en Spurs is dat ook, dan is Ajax helaas op voorhand al kansloos. Met het geld van Spurs valt helaas niet te concurreren.

Ik vind hem ook een hele goede trainer die na z'n succes bij Celtic wel klaar lijkt voor een volgende stap. Of dat Spurs moet zijn weet ik niet, dat is en blijft een wespennest met die eigenwijze Levy aan het roer.

25 mei 2023 om 14:24

Hoezo kansloos? Feyenoord werd ook kansloos geacht wanneer een club als Tottenham zou langskomen, die hebben mooi mis gegrepen. Met een goed verhaal kun je Postecoglu best binnenhalen.

25 mei 2023 om 14:26

Celtic had dit seizoen geen enkele concurrentie in Schotland. Overigens werd postecoglu genoemd door Jeroen Grueter, een commentator.

25 mei 2023 om 14:53

Word ook wel door veel tactische analisten zoals Pieter Zwart genoemd. Ik zou hem graag bij Ajax willen zien

25 mei 2023 om 14:26

Daar denkt Slot toch in ieder geval anders over

25 mei 2023 om 14:27

Met het geld niet, maar het sportieve element is weer totaal anders. Bij Tottenham kun je naar een paar maanden al bij 't grofvuil gezet worden, en dan wordt je minder aantrekkelijk voor de PL - bij Ajax is het (relatief gezien) veel makkelijker om sportieve successen te halen. Het feit dat 2 van de 3 Nederlandse topclubs met coaches aan de haal gaan die 0 ervaring hebben op ED niveau zegt wat dat betrijft al enorm veel.

Zie 'm graag naar Nederland komen, als je 't bij Ajax/psv/feyenoord goed doet, dan heb je genoeg opties, zoveel is duidelijk - plus de leuke bonus dat als je in het buitenland faalt, je gewoon weer bij AZ, Utrecht, Vitesse, etc aan de slag kunt.

wellicht dat deze man moeilijk nee kan zeggen tegen zo'n club, aangezien hij bij Celtic zit, en je daar toch al gauw aan je plafond zit - maar het mag toch wel duidelijk zijn dat Levy over zijn positie moet gaan nadenken. Je kunt als trainer daar niets bereiken, je bent volledig vastgebonden aan de grililgheid van dit Musk-esque figuur, mag hopen dat hij zijn eigen positie toch even gaat herzien voor de goedwil van de club, want anders gaat Tottenham nooit, maar dan ook echt nooit prijzen pakken. Geweldig nieuw stadion, dus het geld is er, Levy gewoon financieel directeur maken (daar waar hij wel goed in is) en hem weghouden van de rest.

Ze zijn trouwens nog steeds bezig om een deal te maken voor de rechten van het stadion, maar ook dit lijkt niet soepel te gaan - maar mocht dit afgehandeld worden dan zal er ook weer een flinke lading geld binnenkomen.

Waarom niet wachten op Spalletti van Napoli? Die komt hoogstwaarschijnlijk binnenkort toch vrij

25 mei 2023 om 14:49

Denk dat levy nog de slechte ervaring met de vorige italiaanse coach nog in zijn achterhoofd heeft

25 mei 2023 om 14:59

Dus omdat hij een slechte ervaring heeft met een italiaanse trainer zal elke italiaanse trainer wel slecht bevallen?

Tja afgewezen door zoveel coaches met Enrique, Nagelsmann en natuurlijk ook Slot. Ben benieuwd hoe deze Griek het voor elkaar gaat krijgen om dit Tottenham een prijs te laten bezorgen. Hij heeft wel Celtic kampioen gemaakt met aardig veel punten. Maar ja Premier League blijft natuurlijk anders dan in de Schotse competitie. Maar goed het hangt natuurlijk ook groten deels af van wat Levy voor vrijheid aan de coaches kan geven.

25 mei 2023 om 15:32

Tja, Steven Gerrard werd enkele jaren geleden ongeslagen (?) kampioen met Rangers, ging vervolgens naar Aston Villa en presteerde daar ondermaats. Terwijl de , for some reason, overal uitgelachen Emery met datzelfde Aston Villa prima werk levert.

Volgens mij zou de aanstelling van deze Griek perfect passen in het (net) niet beleid van Tottenham... Een Nuno 2.0 zeg maar.

25 mei 2023 om 15:54

Dat is waar ja. Ze hebben ook zulke coaches geprobeerd maar dat ging ook niet. Maar ja denk echt dat het ook van die voorzitter afhangt. Die moet er eigenlijk zo min mogelijk mee bemoeien en mensen aanstellen die wel verstand hebben van voetbal.

4e keuze. Dat is nogal wat voor een club uit de top 6 van de Premier League dat 3 man gewoon nee zeggen.

Wellicht zijn keuze 1,2,3 egoã¯stisch genoeg om om andere redenen niet naar Tottenham te gaan, maar ik zou er persoonlijk zelf om 1 reden nooit naar toe gaan (niet te letterlijk, maar mocht ik in dat wereldje zitten natuurlijk).

Je komt er nooit meer fatsoenlijk weg...

Zie Kane, zie Sanchez (die niet eens basisspeler is). En als trainer wordt je zo bij het grof vuil gezet als het even minder gaat zelfs als je de finale van de CL hebt gehaald. (pochentino)

25 mei 2023 om 15:33

Als manager kan je er snel genoeg wegkomen... Zie maar naar Conte of Nuno:-)

Maar als speler zou ik inderdaad 2x nadenken voor ik naar Tottenham ga want een contract van 5 jaar is daar effectief 5 jaar...haha

Ik vraag me af of Slot nog gemotiveerd is na het mislopen van zijn transfer.

Jammer Levy. 2 jaar te laat voor de uitverkoop prijzen. Pak je verlies als een man, in plaats van met allemaal verzinseltjes te komen. Alle kranten hebben het bericht geplaatst dat die afkoopsom pas volgend jaar in gaat. En je kan me niet wijsmaken dat een zakenman dat niet bij houdt voor hij onderhandelingen begint. Dit is gewoon schadebeperking.

Iedereen zou bedanken zolang die Levy aan het roer is. Dagobert Duck is er niets bij. Weinig uitgeven en veel willen vangen en als het niet goed loopt dan gooi je de coach er maar uit.
Inmiddels is de club afhankelijk van 2 spelers waarvan Kane ook nog eens vertrekt. Blijft echt bar weinig over van tottenham terwijl ze denken nog bij de top te horen.

Een coach die zijn vingers daaraan gaat branden is echt een grote.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren