Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tottenham Hotspur dacht bij opvolging Pochettino niet gelijk aan Mourinho’

Laatste update:

Niet José Mourinho, maar Leicester City-manager Brendan Rodgers was de eerste kandidaat om Mauricio Pochettino op te volgen als manager van Tottenham Hotspur, zo weet de Daily Mail woensdag te onthullen. The Spurs dachten ook even aan Julian Nagelsmann, sinds afgelopen zomer de eindverantwoordelijke bij RB Leipzig. Voorzitter Daniel Levy besloot uiteindelijk om in zee te gaan met Mourinho, die een contract tot medio 2023 kreeg voorgelegd.

Bovengenoemde Engelse krant schrijft verder dat Tottenham al een maand bezig was met de opvolging van Pochettino, die naar verluidt weigerde om zelf op te stappen bij de Londense club, ondanks de tegenvallende resultaten van dit seizoen. Levy besloot uiteindelijk om de Argentijnse manager dinsdagavond uit zijn functie te zetten, met Mourinho als diens opvolger. De gesprekken met de nieuwbakken manager zouden al in oktober zijn begonnen.

Tottenham-fans: 'Blij met Mourinho, maar Pochettino verdient meer waardering'

Mourinho werd in december vorig jaar ontslagen door Manchester United en zat sindsdien zonder werkgever. De ex-trainer van onder meer Chelsea en Real Madrid wilde echter graag terugkeren in de Premier League en sloeg daardoor enkele andere lucratieve aanbiedingen af. Volgens de Daily Mail werd door Tottenham vorige week al een akkoord bereikt met Mourinho, toen Pochettino nog werkzaam was in Noord-Londen.

Rodgers kreeg in februari een aanstelling bij Leicester, dat vriend en vijand verrast met de tweede plaats in de Premier League. Tottenham kreeg echter van the Foxes te horen dat het tussentijds weghalen van de Noord-Ierse manager geen optie was. Over Nagelsmann waren naar verluidt te veel twijfels bij de Tottenham-leiding, daar de 32-jarige coach pas enkele maanden in dienst is van Leipzig en het niet aannemelijk leek dat hij nu alweer van club zou wisselen.

Had Tottenham Hotspur niet beter voor Brendan Rodgers kunnen kiezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Julian Nagelsmann leek ( lijkt ) me de ideale Tottenham trainer, te veel twijfels ? Tottenham speelt al jaren op zekerheid. Daardoor lopen ze nu 3 stappen achter op Liverpool. Ze moeten op korte termijn toch gaan gokken dan maar op talenten, de jaren Verthongen, Alderweireld en Eriksen lijken geteld. Hierdoor heb je straks nog maar 2 toppers met Kane en Son en de rest is ( hoge ) middenklasse.

20 november 2019 om 14:56

De rest is inderdaad, net als Spurs zelf, hoge middenklasse.

20 november 2019 om 14:57

Die zit al in een beter team en gaat binnen nu en 2 jaar geschiedenis schrijven bij Leipzig door Bayern van de troon te stoten.

20 november 2019 om 15:08

Er is letterlijk niks wat erop wijst dat ze Bayern van de troon gaan stoten. Zelfs na een mindere start van Bayern hebben ze even veel punten en slagen ze er niet in om een gat te slaan. Zijn goed begonnen maar het is weer net zo wisselvallig als voorgaande jaren. Gaan hun beste speler waarschijnlijk kwijt raken aan Bayern en ook andere talenten zullen ze niet veel langer kunnen houden. Terwijl Bayern hun selectie makkelijker bij elkaar kan houden en versterken.

20 november 2019 om 15:19

We zullen zien! Eind van het seizoen mag je me slopen als je gelijk hebt, maar over het algemeen kloppen mijn voorspellingen over de Bundesliga vrij vaak. Ps: Red Bull staat nog gewoon boven Bayern.

20 november 2019 om 15:01

Nagelsmann is pas aan zijn eerste seizoen bezig bij Leipzig, die gaat echt niet nu al weg. Bovendien zot er niet zo veel verschil tussen Spurs en Leipzig, beide net niet club in hun eigen competitie. Denk dat hij na Leipzig wel een grotere club zou willen trainen dan Spurs.

20 november 2019 om 15:01

Ze hebben net Mourinho aangesteld als trainer en dan zeg jij gokken met jeugd? Mourinho en jeugd gaat niet samen! On: Julian nagelsmann is in een gespreid bedje terecht gekomen bij een club met een gigantische eigen vermogen en een club met hetzelfde idee over voetbal en jeugd.

Lekker impulsief gehandeld dan van the Spurs. Twee volstrekte tegenpolen qua spelopvatting. Kan me bijna niet voorstellen dat dit waar is.

20 november 2019 om 17:40

Ik kan het mij wel voorstellen, want zo zijn clubs. Kijk naar Feyenoord. Daar was Dick Advocaat de eerste keuze voor de opvolging van Gio. Dick had er geen trek in en dus kwamen ze uit bij Jaap Stam. Twee totaal verschillende trainers qua leeftijd, ervaring, houding en tactisch inzicht.

Nagelsmann is net dit seizoen begonnen bij Leipzig, dus ik betwijfel ten zeerste of die haalbaar was geweest. En Brendan Rodgers doet het fantastisch bij Leicester en heeft echt uitzicht op een plek in de top 4, dus misschien ook niet helemaal realistisch om dan te denken dat die daar direct zou vertrekken voor Tottenham.

Ik snap best dat een club die wanhopig is om een keer iets te winnen zijn ziel aan de duivel verkoopt en deze huichelaar nog een kans geeft. Maar een contract van 3,5 jaar, echt waar?! Noem mij één voorbeeld waar Mourinho geen vergiftigde sfeer achterliet na een jaar of twee... na zijn tijd in Portugal is hij maar bij één club door de voordeur vertrokken, namelijk Inter, en zelfs daar probeerde hij zijn opvolger nog te saboteren en onderuit te halen

20 november 2019 om 17:44

Hoe heeft Mourinho zijn opvolger bij Inter gesaboteerd toen hij al lang en breed bij Madrid aan het werk was en daar zijn handen meer dan vol aan had?

20 november 2019 om 18:59

Precies nick140! Ik probeer me dan ook altijd in te denken wat zo’n Levy moet hebben gedacht.

We hebben de afgelopen jaren niet tot nauwelijks geïnvesteerd in vergelijking met onze concurrenten. Maar wel de top 4 gehaald en de CL finale gehaald. Een groot deel van de selectie is toe aan vervanging. Welke koers zullen we varen? De trainer eruit gooien? Hij zou beter kunnen presteren met dit materiaal. Ok prima, doen we dat. Wie wordt de vervanger dan? De selectie moet worden vervangen, we hebben net een nieuw stadion neergezet en hebben eigen jeugd en jonge spelers die de kar moeten trekken.

Dit op een rijtje zettende.... hoe is het dan in godsnaam mogelijk om Mourinho aan te stellen die bij zijn laatste clubs alleen maar beton voetbal heeft gespeeld en geen enkele speler beter heeft gemaakt. En dan als klap op de vuurpijl ook nog tot 2022/2023 vast leggen tegen een salaris van tig miljoen.

Deze keuze kan ze zomaar duur komen te staan. Had het wel geweten als ik een Kane of Son was.

Het lijkt me dat Tottenham niet tegen het financiële geweld van een City, PSG of United kan opboksen, toch? Ik weet daarom niet of er echte top aankopen naar Tottenham komen.

nou die hadden dan duidelijk geen trainersprofiel. Rodgers en Nagelsmann staan voor aanvallend voetbal, Mourinho is een coach die graag afbraakvoetbal speelt. zo zie je dat ze bij die grote clubs ook maar wat doen zonder dat er echt een gedachte achter zit

Jammer voor al die aanvallend ingestelde spelers. Tottenham liet leuk voetbal zien de afgelopen jaren, nu is het veroordeeld tot demontagevoetbal..

20 november 2019 om 17:43

Juist de afgelopen 2 jaar lieten ze geen leuk voetbal meer zien en was het vooral stroperig als ze niet vanuit de omschakeling konden spelen. Aan het spel van de afgelopen 2 jaar kan Mourinho wel iets afbreken, maar ook niet heel veel.

Het is de enige grotere club die Mourinho nog zou kunnen coachen. De grotere clubs doen dit niet meer. Spurs is een topclub maar dan ook weer niet echt want ze hebben nooit wat gewonnen. Vraag me af of ze nu echt gaan uitpakken met grote transfers ineens, want ik zie Mourinho niet werken met jeugdige spelers ineens.

Valt niet tegen dat Rodgers is gebleven. Daarnaast denk ik dat Leicester onder zijn leiding uitstekend presteerd, daarnaast zou het zeer kwalijk zijn als hij de club nu in de steek laat aangezien ze een terugkeer in de PL hebben gezorgd nadat hij bij Liverpool ontslagen is. Bij Celtic goed werk geleverd maar die club wel op een rot manier weggegaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren