Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham heeft PSV-target op het oog om concurrentie aan te gaan met Van de Ven

Laatste update:

Tottenham Hotspur wil zich in de komende wintertransferperiode gaan versterken met een centrale verdediger, zo meldt Sky Sports. De club uit Noord-Londen heeft drie namen op het oog voor de positie: Marc Guéhi, Jean-Clair Todibo en voormalig PSV'er Jarrad Branthwaite.

"Tottenham zal zich focussen op het binnenhalen van goede jonge talenten in de winterse transferperiode", schrijft het Britse medium. "Op die manier wil Ange Postecoglou een selectie ontwikkelen die bij hem past."

"Een centrale verdediger heeft de prioriteit, daar Postecoglou door de blessure van Micky van de Ven en de schorsing van Cristian Romero in recente wedstrijden centraal achterin een beroep moest doen op vleugelverdedigers Ben Davies en Emerson Royal", aldus Sky Sports.

In die zoektocht zijn the Spurs dus uitgekomen bij onder meer Branthwaite. De Britse voorstopper beleeft dit seizoen zijn definitieve doorbraak bij Everton en maakt een goede indruk onder de defensief sterke trainer Sean Dyche.

Vorig seizoen kwam Branthwaite nog op huurbasis uit voor PSV, waar hij uiteindelijk uitgroeide tot een gewaardeerde basiskracht. In totaal speelde de inmiddels 21-jarige verdediger 36 wedstrijden voor de Eindhovenaren.

PSV hoopte deze zomer langere tijd op een nieuwe samenwerking met Branthwaite, maar de mandekker koos ervoor om zijn geluk te beproeven bij Everton. Dat heeft gezien zijn vaste basisplaats in Liverpool niet verkeerd uitgepakt.

De andere twee spelers die Tottenham op het oog heeft voor het hart van de defensie zijn dus Todibo en Guéhi. Voor alle drie de targets geldt dat ze belangrijke pionnen zijn in de elftallen van hun huidige werkgevers, waardoor een winterse transfer aan de prijzige kant zal zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima, hoe meer versterkingen centraal achterin hoe beter op het moment. Todibo zie ik het liefst komen, maar één van die andere namen zou ik ook wel willen zien. Beter dan Emerson en Davies zijn ze sowieso.

8 december 2023 om 15:47

Todobi staat al een tijdje op het verlanglijstje van United. En met Ratcliffe als eigenaar van Nice lijkt ie eerder naar ons te komen maar niets is onmogelijk

8 december 2023 om 15:55

Er staan enorm veel spelers op het verlanglijstje van United, dat zegt mij echt niets. Zou inderdaad best kunnen dat hij naar United vertrekt, ik hoop dat hij naar Spurs komt. We gaan het zien.

Logisch. Goede plek waar Spurs meer diepte nodig heeft.

Branthwaithe en Todibo zijn goede opties. Denk persoonlijk dat Jarred meest haalbaar is, al speelt hij nu wel alles, dus wie weet of hij interesse heeft om back-up te zijn?

Todibo en Guehi willen ook sowieso 100% een basisgarantie. Dat zijn internationals. Die gaan niet op het bankje zitten als Mickey weer terug is hoor.

8 december 2023 om 14:46

Zal genoeg gerouleerd worden tussen de 3 centrale verdedigers als één van die namen komt. Met de blessure van Mickey en de neiging van Romero om kaarten te pakken zullen er echt genoeg mogelijkheden zijn om minuten te maken. Daarnaast komt er volgend seizoen (hopelijk) Europees voetbal bij en dan zullen alle 3 echt wel aan 30+ wedstrijden komen.

8 december 2023 om 15:59

Tsja. Romero pakt nogal wat domme kaarten. Relatief veel ook inderdaad. Al denk ik niet dat een Todibo of een Guehi dan alsnog willen komen om te rouleren. Die willen een stap maken, maar dan ook wel direct spelen gok ik.

Zeker zo'n Guehi. Die zit net wel / net niet bij Engelse selectie. Die zal en moet dan ''alles'' spelen, gok ik zo.

8 december 2023 om 16:10

Denk dat ze het juist helemaal niet erg vinden als ze ook wat potjes niet hoeven te spelen. Zoals het er nu uitziet speel je volgend jaar eerst het EK en dan met Spurs twee bekertoernooien, Europees en de Premier League. Dan is het wel lekker als je af en toe wat rust kan krijgen en je niet 50 wedstrijden in een seizoen af hoeft te werken. Daadwerkelijk alles spelen zal vooral betekenen dat je geheid een blessure oploopt en daar wordt al helemaal niemand vrolijk van.

8 december 2023 om 15:37

Jarrad Branthwaite heeft 1,5 maand geleden zijn contract verlengd tot 2027 bij Everton. Dat zal ook een lastig verhaal worden, verwacht ik.

Ik weet niet zo goed wat er qua Cv's in de MLS rondloopt, maar spelers vanuit de MLS zou je een korte periode kunnen huren tot Mickey terug is aangezien de competitie daar nu is afgelopen.

8 december 2023 om 15:58

In de MLS loopt er bar weinig rond wat de PL aan zou kunnen. Beste verdediger is denk ik die Robinson die PSV wilde halen, maar die komt ook enorm tekort voor de PL. Amerikaanse sport is over het algemeen gericht op het maken van punten, dus Amerikaanse voetbalclubs besteden over het algemeen ook het meeste geld aan aanvallers. Krijg je wel leuke wedstrijden met veel doelpunten van, maar verdedigend is het allemaal maar matig.

8 december 2023 om 15:58

In de MLS speelt volgens mij niet heel veel soeps, maar goed.
Jarred heeft wellicht verlengd, maar Everton moet eerst ook maar eens zien erin te blijven hé. Nu weer goed winst tegen Newcastle, maar als die -10 blijft staan (ik zie het ze wel redden hoor) en ze degraderen alsnog, dan kan het zo zijn dat ze wel van hem af moeten.

In de winter zie ik het niet snel gebeuren inderdaad.

Goed dat Tottenham op zoek gaat naar centrale verdedigers want dat is broodnodig. Met alleen Romero en Van de Ven ga je het niet redden. Dat zie je de afgelopen weken al sinds Van de Ven geblesseerd is en Romero ook geschorst was. Davies en Royal zijn natuurlijk geen opties. Het zijn ook meer backs die daar uit nood moeten spelen. Branthwaite maakt wel een leuke ontwikkeling mee. Bij PSV speelde die regelmatig en ook bij Everton dit seizoen een basisplek veroverd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren