Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

TOP Oss en Sparta staan op indrukwekkende wijze stil bij drama in Oss

Laatste update:

Voorafgaand aan het duel tussen TOP Oss en Sparta Rotterdam vrijdagavond is op indrukwekkende wijze stilgestaan bij het treindrama in Oss, waarbij donderdagochtend vier kinderen om het leven zijn gekomen en een begeleider en een ander kind zwaargewond raakten. Voorzitter Peter Bijveld nam het woord en sprak namens de club zijn medeleven uit naar de nabestaanden.

Een groot deel van de aanhang had gehoor gegeven om in het zwart gekleed naar de wedstrijd te komen. "Gisteren sprak de burgemeester ware woorden. Elke gezin wordt geraakt. Elke TOP Ossenaar en elke Spartaan is hierdoor geraakt. Oss en Rotterdam zijn stil geworden. We zijn allemaal een beetje stil geworden”, aldus Bijveld.

Ook de supporters van Sparta Rotterdam toonden een spandoek, met daarop de tekst ‘onze harten huilen, sterkte Oss’. Met witte ballonnen en een minuut werd stilgestaan bij de vier dodelijke slachtoffers. Tijdens de minuut stilte werden nog fakkels afgestoken. De spelers van zowel TOP Oss als Sparta kwamen met rouwbanden het veld op.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schitterend gedaan , mooi eerbetoon aan de slachtoffers

21 september 2018 om 21:14

Er zijn geen woorden voor die zoiets denk ik kunnen beschrijven ik kom uit Oss, maar denk dat zoon drama’s door het hele land veel impact hebben.. verschrikkelijk! Meer kan ik er niet over zeggen

21 september 2018 om 21:21

Ik begrijp je, ik voel me verbonden met hoe je het beschrijft qua gevoel omdat ik het ook zo ervaar. Ik vind het mooi det men zo betrokken is hiermee.

21 september 2018 om 21:42

"iedere keer als ik iets hoor of lees over deze tragedie, gaat er een enorme schok van verdriet door me heen"

Het heeft mij ook nogal aangegrepen. Ik had gisteren echt moeite om op m'n werk de dag door te komen, ik wilde eigenlijk alleen maar naar huis rijden, meteen de kinderen ophalen van het kinderdagverblijf en ze een hele dikke knuffel geven...

En op zo'n moment is een site als Voetbalzone wel prettig. Even met je hoofd weg van al die ellende en lekker moeilijk doen over zaken die eigenlijk helemaal niet zo belangrijk zijn.

Bij voetbal wordt vaak gewezen naar hooligans en slecht gedrag. Echter kan het ook veel liefde en steun geven. Hulde voor beide partijen!

21 september 2018 om 21:31

Helemaal mee eens. Hooligans of de gasten die graag zo gezien worden zijn vaak dan ook wel weer de gasten die zo’n actie op touw zetten of de eerste die er gehoor aan geven. Het fanatieke en het clubhart werkt twee kanten op.

Prachtig eerbetoon. Sterkte aan alle nabestaanden en zij die hierdoor anderzijds geraakt zijn!

Jeetjemina.... schitterende woorden zeg, van de voorzitter.
Ontzettend mooi eerbetoon.
Kippenvel!

Soms denk ik bij een eerbetoon....Moet dit nu weer. Maar dit keer niet...

Bij ons in Deventer (GAE- j-Ajax) werd op 04.21 (netnummer van Oss) een applaus gestart met een you’ll never walk alone er achteraan. Kippenvel

22 september 2018 om 08:35

Respect. Hoop wel dat je op 04.12 begonnen bent

22 september 2018 om 08:57

Ja we begonnen ook om 4.12 niet 4.21

Prachtig eerbetoon, respect!! Al wordt ik wel moe van die Hans Kraaij die nu loopt te roepen dat deze wedstrijd niet gespeeld had mogen worden...wat een domme kerel..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren