Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Theo Janssen is diep onder de indruk: ‘Als Messi deze actie zou maken...’

Laatste update:

Theo Janssen is zwaar onder de indruk van Manchester City-middenvelder Bernardo Silva. De 28-jarige Portugese linkspoot was met een doelpunt en een assist niet alleen belangrijk tijdens de 3-0 zege op Bayern München, maar liet het publiek in het Etihad Stadium ook nog eens opveren met een heerlijke actie langs de zijlijn. Silva speelde in luttele seconden de bal maar liefst vier keer door de benen van een tegenstander, waarvan driemaal bij Alphonso Davies.

In de zestigste minuut kreeg Silva iedereen op de banken in Manchester, toen hij Davies met een geweldige panna wist te passeren. Vervolgens kreeg hij de bal ook door de benen van Leon Goretzka heen, waarna Davies de bal leek te onderscheppen. Silva veroverde echter terug, om de Canadees tweemaal door zijn benen te spelen. Uiteindelijk schoot John Stones de bal ongecontroleerd naast het doel van Yann Sommer.


Janssen, analist tijdens de nabeschouwing op RTL 7, ziet de actie likkebaardend terug. “Het mooie aan hem is dat hij zo comfortabel aan de bal is, dat is eigenlijk gewoon bizar. Als Messi deze actie zou maken dan hebben we het er over een paar weken nog over.” Silva speelde Davies maar liefst drie keer door de benen. “Die slaapt niet hoor vanavond”, aldus Janssen. “Hij werd ook gewisseld hierna”, voegt voormalig verdediger Ron Vlaar toe.

“Het zou wel een versterking zijn voor Barcelona”, denkt Vlaar verder, gezien de geruchten die rondom Silva spelen. Barça zou de middenvelder, die bij City nog tot medio 2025 vastligt, graag overnemen. Vlaar geniet net als Janssen enorm van Silva, al had de Portugees vlak na rust wel rood kunnen krijgen. “Dit is gewoon rood. Als je hem af en toe tackles ziet maken en dan die acties, eigenlijk ligt dat toch te ver uit elkaar? Het is ongelooflijk hoe goed hij is.” Janssen sluit de lofzang af met dezelfde conclusie. “Dit is echt een geweldige speler.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ff eerlijk, los van zijn goede spel. Bernardo had toch gewoon rood moeten hebben? Geen intentie voor de bal en van achteren. Duidelijk toch?

11 april 2023 om 23:52

Absoluut vriend. Heerlijke speler, maar dit was wel echt een rooie kaart

11 april 2023 om 23:53

Was het gevaarlijk spel? Daar staat of valt je redenering mee denk ik. Ik ben van mening dat het zeker geen gevaarlijk spel was en dus geen rood. Geel was zeker terecht en als hij zijn been iets verder had opgetrokken was rood op zijn plek geweest.

11 april 2023 om 23:58

Je hebt het niet onder controle als je iemand tussen zn achillespezen van achteren probeert neer te halen. Daarom gewoon onbesuisd en rood zou ik zeggen. Het moet niet zo zijn dat het pas als gevaarlijk gezien mag worden als er daadwerkelijk iets lelijk geraakt wordt.

12 april 2023 om 00:02

Gevaarlijk spel is een onzinredentie. Ik en ook jij hebben goede tackles gezien die gevaarlijker waren dan tackles met rode kaarten. Van achteren plus geen intentie de man te raken.... is al snel rood.

12 april 2023 om 06:54

Ja dat was het. De intentie en de uiteindelijke tik waren beiden gevaarlijk.

11 april 2023 om 23:57

Bij pootje haken heb ik toch een ander beeld in m’n hoofd

12 april 2023 om 00:02

Pootje haken? 😅 Dit is geen pootje haken hoor haha, gewoon een tackle met de noppen vooruit van achteren

12 april 2023 om 00:25

Als een speler bij een Nederlandse club dit in de CL doet is het altijd rood. Volgens mij hoef je niet iemand z'n been doormidden te zagen om rood te krijgen? Van achter met nopjes vooruit is gewoon rood.

12 april 2023 om 00:25

Dit zie je nou juist niet zo vaak. Tenminste ik niet. Was gewoon een rare vuile overtreding die je normaal op de amateurvelden ziet.

12 april 2023 om 03:14

Hij raakte hem niet met die noppen, hij haakt hem.

12 april 2023 om 00:00

Denk dat hij geen rood kreeg omdat ie hem niet vol leek te raken. Anders had de VAR ook wel ingegrepen. Los daarvan een rare tackle.

12 april 2023 om 00:28

Belachelijke reden natuurlijk. Alsof je alleen rood mag krijgen als je iemand het ziekenhuis in trapt.

12 april 2023 om 09:27

Zo bedoel ik het niet, wil het ook mjet goed praten. Maar dat lijkt voor mij de enige reden. Dat ie hem eigenlijk mistte waardoor het allemaal wat minder erg leek en het in dat grijze gebied kwam. Los daarvan, ik heb echt helemaal niks met city, maar dan had Bernardo het helemaal verpest wat Bayern was slecht zeg..

Was toch vrij knullig wat hij bij deze actie laat zien? Gaat allemaal op goed geluk goed. Het is niet zo dat hij ze eerste met een lichaamsbeweging het bos in stuurt. Hoe slecht hij die bal ook afspeelt aan het eind...

12 april 2023 om 00:18

Ja ik blijf zulk commentaar bijzonder vinden door mensen die op zo'n hoog niveau gespeeld hebben.
Ze zien toch wat er gebeurt...dan hecht je daar toch een waarde oordeel aan, niet aan t feit dat de bal tussen de benen door gaat.

Zelfde als goals achter t standbeen. Zijn vaak heel eenvoudig en heel logisch en gelijk staat de wereld op zn kop. Ze weten toch zelf ook dat het in principe heel eenvoudig is. Een enkele x is het maar bijzonder.

12 april 2023 om 09:28

nederland79

Ik heb zelf Eredivisie en Future Cups gespeeld in de o-17 en o-19 en kan dus wel redelijk een inschatting maken hoe doelpunten achter het standbeen op dat niveau zijn. Ik kan je vertellen dat die alles behalve makkelijk zijn. De bal raken is inderdaad niet het moeilijkste, maar de richting, het tempo erachter geven en ook daadwerkelijk de keeper verschalken (zeker op niveau) is gewoon ontzettend lastig. Dan ook nog het feit dat je een duel moet winnen met 1 of 2 verdedigers en dusdanig ruimte moet creëren met je armen en lichaam om de bal langs je lichaam te laten rollen, om vervolgens al het bovenstaande toe te passen... Technisch zijn het de moeilijkste goals die je kan maken (over de grond).

Heeft ook lekker gespeeld maar had er gewoon af gemoeten met rood, wat een vieze overtreding was dit.

Goeie speler maar hij had een diep rode kaart moeten hebben... heel zwak van de scheidsrechter om hem niet te geven want hij stond er vlakbij.. het is me om het even wie er wint van deze 2 want ik vind het beide goeie ploegen maar je moet wel eerlijk blijven. Als hij rood krijgt speelt bayern tegen 10 man met 1 nul achter. Dat is een compleet andere wedstrijd..

Nee niemand komt bij Messi in de buurt, maar wel een paar leuke panna's.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren