Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Theo Janssen: ‘Hij spreekt bijzonder Nederlands en is te wisselvallig voor top’

Laatste update:

Theo Janssen denkt dat Noa Lang te wisselvallig presteert om naar een absolute topclub te kunnen. De oud-middenvelder is wel een groot liefhebber van Lang, die woensdagavond met Club Brugge tekortkwam tegen Benfica (0-2). "Hij kan fantastisch voetballen, maar hij is wisselvallig. En als je wisselvallig bent, dan gaan topclubs je niet ophalen", aldus Janssen bij RTL 7.

Lang ging zelf afgelopen zomer volledig uit van een vertrek uit Brugge en sprak in een interview uit dat hij België 'heet' had gemaakt. Ondanks geruchten over AC Milan bleef een toptransfer uit. "Hij heeft het lot zelf in handen", zegt Janssen. "Maar topclubs willen een speler hebben die constant presteert en die goals en assists produceert. De laatste tijd is dat ook iets minder bij hem." Lang staat dit seizoen op 7 goals en 3 assists in 25 duels. "Er gebeurt best wel veel om hem heen, zeg maar. Je hoort best wel veel dingen. Hij moet zich lekker focussen op het voetbal."

Indien Lang dat laatste advies ter harte neemt, kan hij volgens Janssen ver komen. "Het is een fantastische speler. Van Gaal nam hem ook mee naar het WK, die vindt hem ook goed. Ik denk ook dat hij er alles voor overheeft, alleen het is misschien een karakter dat moeilijk te peilen is voor mensen. En als je moeilijk te peilen bent, ben je vaak lastig. Ik denk niet dat hij lastig is. Hij krijgt wel dat stempel. Het is een hele aparte jongen. Hij is opgegroeid op straat en spreekt best bijzonder Nederlands, waar mensen wel een oordeel over hebben. Maar ik spreek ook geen ABN", knipoogt de oud-middenvelder.

Hedwiges Maduro sluit zich vervolgens aan bij Janssen. "Theo heeft het perfect verwoord", vindt Maduro, die Lang adviseert om verder te kijken dan de absolute top in Europa. "Ik denk dat het belangrijk is dat hij in een betere competitie gaat voetballen. Als hij daar wekelijks speelt, en dat hoeft niet bij een topclub, het kan ook in de subtop, dan kan dat een springplank zijn. Nu speelt hij bij een topclub in België, en als je het daar even niet laat zien, dan denken ze: dan kun je het ook niet in Engeland, Spanje of Duitsland. Daar moet hij wel heen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Noa Lang moet lekker volwassen worden. Rare kaarten pakken, wegwerpgebaartjes, sjokken met koppie omlaag. Het is net alsof ik naar mijn neefje van 12 kijk. En dan dat mondje. Je hebt een accentje, volle bak straattaal en dan pas komt Noa Lang waar het alleen nog maar om imago en identiteit gaat. Depay praat ook geen abn, en zeer zeker onzin genoeg, maar toch staat er in essentie een volwassen en emotioneel beschikbaar persoon voor de camera die verantwoordelijkheid neemt. De hoogste tijd dat Noa eens stopt met stoer doen en eens gaat werken aan zichzelf. Niks mis mee.

16 februari 2023 om 05:35

Mwah, ik vind Depay best integer overkomen op tv. Je ziet ook dat hij een ontwikkeling doormaakt naast zijn voetbalcarrière, als ondernemer. Dan praat je ook al sneller op een hoger niveau dan mensen zoals een Noa Lang die vooral met zichzelf bezig zijn en klagen over alles om hun heen.

16 februari 2023 om 09:49

Exact. Depay begon ook niet al te snugger, maar heeft zich als mens ontwikkeld zoals de rest van de wereld dat ook doet. Het is ook verder niks om trots om te zijn. Het is aan Noa om eens wat schaamte te voelen.

16 februari 2023 om 13:26

Moet klaassen ook volwassen worden?

Bijzonder toch wel analisten , kijken die überhaupt wel eens voetbal ? Lang is na zijn blessure , week in week uit de beste bij een matig draaiend Club Brugge. Komt vandaag tot 12 geslaagde dribbels ( 2e plek aller tijden in de CL na Neymar) , als Frenkie de Jong dat doet valt iedereen over elkaar heen van de superlatieven. Maar nu doet Lang het en dan hebben ze het toch maar liever weer over zijn wisselvalligheid en gedrag. Wint vandaag ook nog eens 18 van zijn 23 duels, dat zijn bijzondere cijfers als je in de ploeg speelr die 0-2 verliest. Maar goed eens een stempel altijd een stempel ….

16 februari 2023 om 00:58

Zo een Noa lang zou toch het best in zijn recht komen in een beter team. Dit Brugge is ook niks meer van over. Er waren geruchten over Noa Lang naar PSV, dat zou een goeie match zijn. Los van zijn persoonlijkheid is hij wel echt iemand die wat losmaakt aan de zijkant. Ook een Feyenoord had hem goed kunnen doen, maar die persoonlijkheid van hem zit echt in de weg. Anders zat de hele Europese subtop achter hem aan.

16 februari 2023 om 10:16

Noa Lang en Xavi Simons samen in de basis. Dat kan zeker wel eens wat worden!

16 februari 2023 om 01:05

Leuk die geslaagde dribbels maar hij is geen jonkie meer en als een topclub Noa Lang wil halen die straks 24 wordt en al een tijd in Belgie "het mannetje" is kijken ze naar de harde feiten wat goals en assists zijn wat je van een sterpspeler in zo een competitie veel van mag verwachten.

In seizoen 20/21 was hij dan ook goed voor 14 goals en 8 assists in 24 wedstrijden wat uitstekende cijfers waren. In 21/22 werden dit 7 goals en 12 assists in 31 wedstrijden wat al minder was en als je kijkt naar zijn stats puur in het jaar 2022 speelde hij 30 wedstrijden waarin hij slechts 5 goals en 4 assists afleverde...

In 2023 wist hij het net tot nu toe slechts tweemaal te vinden terwijl geen enkele assist afgeleverd werd. En dat zijn nou toch eenmaal de belangrijkste statistieken waar grote clubs naar kijken. Hij is geen 17 meer waardoor zijn rendement laag mag zijn en nog veel potentie inzit. Noa Lang is na een uistekend begin het een stuk minder aan het doen in Brugge en ik vraag mij dan ook af welke grote club een aanzienlijk bedrag voor hem neer zou willen tellen.

16 februari 2023 om 01:40

Antony is nog vele malen wisselvalliger ….

16 februari 2023 om 08:07

@baradona
Haha wat een bizar slechte vergelijking. Ga je nou serieus de premier league met de Belgische competitie vergelijken? Kijk even naarGakpo’s rendement in de eredivisie of de PL. Maar we weten allemaal dat jij totaal niet serieus te nemen ben als het op je lieverdjes Lang en Koopmeiners aankomt. Valt ook op dat je iedereen naar beneden praat die op dezelfde positie speelt als die lieverdjes. Zei je vorige keer niet dat Lang in alles beter was dan Gakpo? En dat de Koopmeiners beter was dan de Jong? De ene heeft een transfer naar Liverpool gemaakt en de andere speelt bij de nummer 4 uit de Belgische competitie. Misschien iets minder met een gekleurde bril kijken naar je favoriete spelers.

16 februari 2023 om 09:36

Antony zijn rendement bij Ajax lag nog lager, en die word opgehaald voor 95 miljoen.

16 februari 2023 om 09:54

Antony is wellicht gehyped, maar heeft toch wel iets meer laten zien dan Noa. Los van het mentale aspect wat duidelijk in Antony zijn voordeel is, is ook voetbaltechnisch het een en ander te verklaren. Ik zie Noa ook niet zo snel basis staan bij Brazilië zoals Antony dat wel stond. Ziet de hele wereld het dan verkeerd?

16 februari 2023 om 10:22

Welk mentale aspect is beter bij Antony ? Natrappen ? Wegwerp gebaren naar tegenstanders en ploeggenoten ? Slecht omschakelen ? Lang is veelzijdiger dan one trick pony Antony….

16 februari 2023 om 10:48

Pff.. Ik mag hopen dat je dit zegt om te provoceren. Als je echt vindt dat Noa Lang veelzijdiger is dan Antony moet je misschien een andere hobby zoeken want dan snap je er niet veel van.

16 februari 2023 om 02:00

Maar dat is toch ook zo'n beetje wat ze beschrijven? Zoals vanavond speelt ie top en toont hij bravoure, maar de volgende wedstrijd kan hij onzichtbaar zijn en zichzelf met zijn maniertjes zich volledig uit de wedstrijd spelen. Zo sta je te vlammen in de Champions League en een paar dagen later scoor je een onvoldoende tegen een Belgische laagvlieger. Dat moet eruit, dat ben ik echt wel met de analisten eens.

16 februari 2023 om 09:32

Ik denk dat je er niemand over hoort omdat niemand club Brugge kijkt als je ook arsenal- man city of Dortmund chelsea kunt kijken.

Daarnaast is het rendement van die dribbels 0 gebleken, dus zie je t ook niet allemaal terug in de samenvatting en niet in de statistieken (zeg niet dat het zijn schuld is dat het rendement 0 is)

Toch ook eens ingrijpen. Tijdje geleden. Noa is nu al speler van het seizoen. En ben Club supporter. Statistieken dit seizoen kan hij zelf niet veel aan doen. Het draait gewoon vierkant. We scoren zeer moeilijk, we kunnen de 0 niet houden. Hem reken ik op dat vlak niets aan.

De houding die hij soms aanneemt in een interview vertaalt zich ook niet op het veld. Is 1 van onze hardste werkers en zorgt altijd voor gevaar. In een slecht seizoen leer je de echte spelers kennen en hij is er eentje van. Had Louis goed gezien en aangevoeld.

Niemand heeft In de huidige Club selectie goede statistieken. Maar hij is wel 1 van de weinigen die is opgestaan in een moeilijke periode. Komt niet echt overeen met het beeld dat de meesten ervan hebben he? Toch is het zo.

Goed ventje, zal altijd fan blijven.

Hij was tegen Benfica toch behoorlijk op dreef. Statistieken zeggen niet altijd alles. Hij zal nooit een absolute goalgetter worden. Dat is zijn rol ook niet. Zijn maniertjes worden door vele niet op prijs gesteld. Dat maakt hem geen slechte speler of inconsistent. Als hij een betere spits naast hem had staan had hij al veel meer assist gehad.

16 februari 2023 om 08:22

Klopt, zijn wisselvalligheid maakt hem inconsistent. Maar zeker geen slechte speler. Nu tegen Benfica goed spelen is mooi maar het punt is juist dat het er op andere momenten niet uitkomt.

Noa Lang praat wel echt alsof hij stront in zijn mond heeft zitten. Kan me nog wel voorstellen dat dat als stoer wordt gezien op je 14e, maar deze gozer doet het gewoon nog steeds terwijl hij volwassen is 😂😂😂😂.

Wel echt een goede voetballer natuurlijk. Moet gewoon een leuke stap maken naar de bundesliga ofzo. Wordt echt wel een goeie speler voor oranje ook denk ik.

Denk dat Theo en co niet die wedstrijd hebben bekeken. Lang was prima, enige met enig gevaar en constant langs 3 spelers dribbelen om in de ruimte te komen. Is die zo slecht bezig of is Brugge gewoon helemaal uit vorm.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren