Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ten Hag posteert Wout Weghorst in kraker tegen Arsenal in de basis

Laatste update:

Erik ten Hag heeft de opstelling van Manchester United voor de topper tegen Arsenal bekendgemaakt. De Nederlandse oefenmeester ruimt in de punt van de aanval opnieuw een basisplaats in voor Wout Weghorst. Scott McTominay vervangt de geschorste Casemiro, terwijl Tyrell Malacia genoegen moet nemen met een plek op de bank. Het Premier League-duel vangt om 17.30 uur in het Emirates Stadium aan.

Ten Hag wijzigt zijn basiself slechts op één positie ten opzichte van het gelijkspel tegen Crystal Palace (1-1) van afgelopen woensdag. De manager van United zag toen tot zijn afgrijzen vanaf de kant hoe Casemiro een fatale gele kaart opliep. Ten Hag heeft ervoor gekozen om de geschorste middenvelder te vervangen door McTominay. Met Lisandro Martínez, Christian Eriksen en Antony starten er drie voormalig Ajacieden bij the Red Devils in de basis.

Arsenal overtuigde vorige week zondag in de North London Derby tegen Tottenham Hotspur (0-2). Mikel Arteta ziet geen reden om zijn basiself voor de kraker tegen United te wijzigen. Smaakmaker Martin Ødegaard begint op het middenveld, Eddie Nketiah is de aanvalsleider. Leandro Trossard, die eerder deze week voor dertig miljoen overkwam van Brighton & Hove Albion, begint op de bank.

Opstelling Arsenal: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel Magalhães, Zinchenko; Ødegaard, Partey, Xhaka; Saka, Nketiah, Gabriel Martinelli.

Opstelling Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Shaw; Eriksen, Bruno Fernandes, McTominay; Antony, Weghorst, Rashford.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou toch wat zijn als hij het winnende doelpunt weet te maken.

22 januari 2023 om 17:17

Ja zeker. Ten Hag zou Ten Hag niet zijn als het slecht uitpakt; maar na vorige wedstrijd vind ik het toch wel opmerkelijk, want toen voegde hij weinig toe. De opties zijn misschien ook niet reuze als ik de bank zie. Maar Garnacho op links en Rashford in de spits was misschien wel een mogelijkheid.

Kom op Woutje! Ben benieuwd hoe Man U voor de dag gaat komen zonder hun anker op het middenveld.

22 januari 2023 om 17:18

Vorige keer deed Casemiro ook niet mee en wonnen ze van Arsenal. Nu zijn ze beter in vorm.

22 januari 2023 om 17:20

Toen zijn ze dan ook wel een beetje goed weggekomen. Wat ik me herinner van die wedstrijd is dat Arsenal beter was en Malacia helemaal zoek werd gespeeld door Saka.

Met Antony en in mindere mate Rashford die niet aan voorzetjes doen? Manu speelt dan met 10 man. Al wordt het wel moeizaam gok ik voor Arsenal. Eerlijk is eerlijk, buiten de eerste 2 wedstrijden heeft MANU als het verloor steeds met minimale verschil verloren

22 januari 2023 om 17:40

Dat is dus twee keer? 50% dus niet 😂

Dit wordt een knal pot denk ik, en hopelijk met veel goals.

Ten hag wil echt niet winnen he. Starten met Antony en met Weghorst

Onwijs leuk voor Wout, maar wat een armoede dat United in een topper mwt hem start.

Snoer mn mond en maak er 3 Wout.

En het ging zo lekker met Ten Hag, begint ie met dit soort ongein

Speelde niet sterk, maar werkte weer als een paard...

Blijft een raar gezicht, Wout bij ManU. Dit is toch niet het niveau waar je als United naar streeft? Heb je spitsen als Cole, Yorke en Rooney gehad, zit je nu naar Weghorst te kijken. Soms vraag je je echt af, hoe is die ooit daar terecht gekomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren