Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Te Kloese stipt met anekdote over ijsjes zwaarte van job bij Feyenoord aan

Laatste update:

Voor Dennis te Kloese is de voorbereiding op het nieuwe seizoen al begonnen. De algemeen directeur van Feyenoord weet dat de interesse in spelers van de kersverse landskampioen binnenkort aan zal wakkeren, terwijl de Rotterdammers zich ook zelf gaan roeren op de transfermarkt. Te Kloese geeft daarnaast aan dat Feyenoord er dit seizoen op financieel gebied enorm op vooruit is gegaan.

Met het aanblijven van trainer Arne Slot en het aantrekken van Ramiz Zerrouki en Thomas van den Belt heeft Te Kloese al enkele grote slagen gemaakt. “Nu is de tijd aangebroken dat we eerder dan later zélf zullen worden geconfronteerd met interesse in spelers van ons”, zegt hij in gesprek met Voetbal International. “En op onze beurt gaan we ook de markt op om ons nog verder te versterken. Er is nooit een rustig moment bij een grote club zoals Feyenoord, al vermoed en hoop ik dat het in ieder geval wel rustiger zal worden dan vorig jaar.”

Te Kloese beseft dat de interesse in sommige spelers van Feyenoord niet uit kan blijven. “Maar die zullen zich afvragen of dit wel het juiste moment is om te vertrekken. We gaan Champions League spelen, dat is voor iedere speler al een bijzondere ervaring, laat staan als je jong bent. Ronald Koeman verwoordde het onlangs goed: ‘Pas als je al weg bent, besef je vaak wat je had. Koester wat je hébt’.”

De algemeen directeur benadrukt dat Feyenoord deze zomer geen onverantwoorde dingen op de transfermarkt gaat doen. De club is er door het kampioenschap en de directe kwalificatie voor de Champions League financieel echter wel enorm op vooruit gegaan. “Voor het eerst zal de begroting boven de honderd miljoen uitkomen. Het budget voor spelers stijgt naar zo’n 23 miljoen. Maar dat betekent niet dat we ons beleid nu kunnen loslaten. We blijven bouwen en goed nadenken over welke stappen we moeten zetten. We kunnen ook nog wel wat doen, zijn als club ook veel meer in staat nu te handelen uit kracht.”

Bij afwezigheid van de inmiddels vertrokken technisch directeur Frank Arnesen, boog Te Kloese zich in de zomer van 2022 ook over de technische zaken. “Het is niet zo dat alles op mijn bordje terechtkomt. Maar deals moeten uiteindelijk wel worden gesloten en dat was mijn werk”, legt hij uit. De dubbelfunctie, die de 48-jarige bestuurder momenteel nog steeds vervult, heeft volgens Te Kloese ook een keerzijde. “Voor mijn familie is het niet zo leuk. Zat ik vorig jaar op vakantie in Italië dagenlang uren te bellen. Ik geloof dat de kinderen wel honderd ijsjes zijn wezen halen. Dat is één zomer leuk en als het niet anders kan, moet ik nu weer paraat staan. Maar het is ook een reden dat we snel een nieuwe technisch manager moeten aantrekken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet het niet met deze gast. Heb het gevoel dat veel van het succes op conto geschreven kan worden van arnesen en Slot. De eerste haalde met weinig geld goeie spelers en stelde de laatste aan die gewoon een hele goede trainer is en vorig jaar veel spelers die hij wenste door drukte.
Kloese komt op mij over als een beetje een eigengeiler. Ook met dat verhaal over Spurs die ook interesse in hem hadden...ik weet het niet hoor. OBV 1 seizoentje feyenoord?

30 mei 2023 om 11:34



Clarkkent

Hij heeft ook goede dingen gedaan hoor. De transfers dit seizoen komen allemaal op zijn naam.
Gimenez, Hanck Symanski, Wieffer

Knap aangezien hij AD is en ook TD werk erbij doet.

Komt goed over, ook zaak over Slot.

30 mei 2023 om 11:42

ik ben even benieuwd heeft hij die spelers denk je gescout? Denk het niet. Misschien de deal rond gemaakt, wat m een goede dealmaker maakt. Waarom stelt ie geen nieuwe TD aan? Dat duur lang en nu wil hij een technisch Manager. Om zelf de macht te behouden? Zaak Slot heeft ie hem wel een beetje gepusht om snel een beslissing te nemen, dat vond ik sterk idd. Maar zoals gezegd, komt een beetje zelfingenomen over. En het succes nu komt hem niet perse toe. Of hij echt heel goed is zien we de komende jaren pas.

30 mei 2023 om 11:49

Alle Zuid-Amerikaanse spelers komen uit de koker van Te Kloese.
Die kent de gehele Zuid-Amerikaanse markt van achter tot voren. Ik denk dat je kritiek enorm vergezocht is, er is namelijk 0.0 redenen tot enige vorm van kritiek.

Wat Arnesen geweldig heeft gedaan is het aantrekken van Slot.
Maar dan zijn we er ook wel.. staan enorme miskopen als bijvoorbeeld Pratto en Diemers tegenover.

30 mei 2023 om 11:53

Lijkt me sterk dat hij dat allemaal persoonlijk zelf gaat scouten, daar heb je immers scouts voor. Je bent in die functie gewoon eindverantwoordelijk, maar zeker niet de enige.

30 mei 2023 om 12:11

Dat is kort door de bocht he moos...trauner, aursnes vergeet je effe en hancko en szymanski had hij al voorbereid.
Senesi, Ozyakup, Linssen waren ook niet verkeerd.

30 mei 2023 om 12:13

Ik denk dat de technische keuzes op het conto van de scouting komen en Slot (het neerzetten van de scouting organisatie en Slot is de grote verdienste van Arnesen Imo).

Waar ik Ten Kloese heel sterk in vind, is communicatie (brengt direct rust als er iets is, ben ik als Ajacied zeer jaloers op) en vecht voor zijn team en selectie, de manier hoe hij Slot aan boord heeft gehouden, lag natuurlijk ook bij Slot, maar denk dat hij daar ook credits voor verdient.

Nadeel van deze constructie is, dat wel heel veel bij Slot ligt, als die na dit seizoen vertrekt, ben ik bang dat de hele boel in elkaar klapt - net als Ajax na het wegvallen van Overmars en Ten Hag - want Slot bepaalt welke spelers er komen en maakt er een team van. Een trainer die dit kan op dit niveau ga je nooit meer vinden.

30 mei 2023 om 12:14

Clark

"ik ben even benieuwd heeft hij die spelers denk je gescout?"

Bepaalde namen wel als je weet waar hij hiervoor gewerkt heeft.

Het doet er verder niet toe, hij zorgt voor duidelijkheid en rust bij de club. Waar wij en PSV veel branden moeten blussen, is hij al verder aan het bouwen.

Trainer binnenboord gehouden en zelfs verlengd en goedkope clausule eruit gesloopt, een paar aankopen (directe en toekomstige versterking en de 2e keeper ook verlengd) al gedaan.

Kunnen rustig beginnen aan de voorbereiding en intussen rustig anticiperen. Gaat Kocku weg, geen paniek.

30 mei 2023 om 12:42

Het is echt niet dat slot even bepaald welke spelers komen, er is al vaker aangegeven dat dit een samenwerking is van meerdere partijen die het er allemaal mee eens moeten zijn. Als slot het echt niet ziet zitten in een speler dan komt hij niet maar dat betekend niet dat hij het allemaal maar even bepaald. Pas nog een mooie anekdote van arnesen, dat slot het eerst niet zag zitten in aursnes, maar na een paar keer overtuigen ging slot het toch in hem zien

30 mei 2023 om 13:01

@moos1411

'wat Arnesen geweldig heeft gedaan is het aantrekken van Slot.
Maar dan zijn we er ook wel.. staan enorme miskopen als bijvoorbeeld Pratto en Diemers tegenover.'

Hier doe je Arnesen echt mee tekort. Arnesen kun je niet alleen afrekenen op spelers die zijn gehaald danwel verkocht, Arnesen heeft letterlijk onze gehele scoutings afdeling gereanimeerd.

Nieuwe scouts aangesteld, beleidsplan per geo opgesteld, duidelijkheid aangebracht qua focus markten - zelfs de samenwerking met Dordt komt nog uit zijn koker om zo het gemis van JF in de KKD op te vangen. En voor spelers als Pratto en Diemers kun je ook succesverhalen zoals Aursnes en Dessers zetten.

Nee, Frank heeft niet alles goed gedaan maar Te Kloese bouwt voort op de fundering die Arnesen weer heeft aangelegd in De Kuip, en niet andersom.

30 mei 2023 om 22:59

Alle spelers zijn gescout @clarkkent2 dat heeft hij ook aangegeven. Niet in dit stuk maar dan moet je hem volgen. Daar geeft hij ook de scouts alle credits voor. Dealmaker is hij omdat hij een bekende in vooral Mexico is. Zie deal Gimenez. Hancko is gescout en de deal gemaakt door te Kloese. Waar hal jij vandaan dat deze deal en die van Szymanski al door Arnesen waren voorbereid? Hij wil iemand hebben die het technisch beleid wat nu goed staat continueerd en niet iemand die beleid gaat maken dat is er al. Als ik hem hoor en lees komt hij zeer goed en oprecht op mij over en zeker niet als het iemand die zich zelf fantastisch vind. Hij heeft Arnesen veel creditable gegeven en ook de scouting.

30 mei 2023 om 11:38

Alle transfers van afgelopen zomer kun je op zijn conto schrijven. Hoezo weet je het dan niet? Doet gewoon geweldig werk.

30 mei 2023 om 11:41

Denk dat je daar compleet mis zit. Te Kloese heeft de club in een enorm stabiel en rustig vaarwater gebracht. (zeker een aandeel voor Arnesen en Slot) Tel daarbij aankopen als Gimenez, Paixao o.a. bij op en je hebt je antwoorden al. Het is een keiharde zakenman met enorm veel ervaring. Is goudwaard voor Feyenoord.

30 mei 2023 om 11:47

Dat zie je dan verkeerd.

Arnesen heeft vrijwel niets goeds gedaan, alleen Slot gehaald.
Verder een tig aantal miskopen begaan en niets verkocht.

Slot is een prima trainer maar totaal geen verstand van technische zaken blijkt wel uit zijn gewilde spelers die mislukt zijn of nauwelijks van waarde zijn zoals Taabouni, Dilrosun en Timber.

Te Kloese heeft vorige zomer goed verkocht en goed ingekocht met Hancko, Gimenez en Paixao etc.

Doortastendheid in het stadiondossier.
Hij kwam, hij zag en zette er een streep doorheen.

Keiharde onderhandelaar getoond tegenover Tottenham.

Te Kloese is een man van weinig woorden maar veel daden.

Haal Slot weg, haal de selectie weg en Feyenoord zal toch de weg naar boven blijven bewandelen aan de hand van Te Kloese

30 mei 2023 om 12:08

hahaha raubaht Jij staat echt helemaal aan de andere kant van het spectrum..its all te Kloese voor jou hahaha Hancko heeft ie zelf gescout en getekend in Tsjechie...geloof ik niks van hoor.
Ik denk dat Slot wieffer, timber en Idrissi heeft gehaald. En belangrijker, ik denk dat veel spelers zoals Gimenez helemaal niet zo goed zijn als ze lijken onder Slot.
Stadion en Spurs dossier ben ik met je eens, dat heeft ie goed gedaan. Maar weinig woorden weer niet eens , ik vind m best veel praatjes hebben. Vaak zichzelf belangrijk makend.
Anyway, jouw laatste stelling vind ik het meest interessant. Die gaan we namelijk meemaken: "slot weg, selectie weg en met te Kloese nog steeds aan de top". Ik spreek jou over 2,3 jaar graag nog eens daarover

30 mei 2023 om 12:21

@raubaht: prachtig negatief en eenzijdig verhaal (weer) van je. Miskopen? zeker! Maar sla je dan Aursnes, Trauner en Pedersen voor het gemak over? Ook mooi dat je Timber al afschrijft en eerder ook al Zerrouki een miskoop noemde.
Te Kloese doet het uitstekend, maar heeft net zo hard goede resultaten op het veld nodig om door te groeien en daar speelt een Slot ook een sleutelrol in. Zet een Advocaat voor de groep en de kans dat je kampioen wordt is opeens vele malen kleiner.

30 mei 2023 om 16:08

Arnesen heeft naast de geweldige aankopen Trauner, Aursnes, Pedersen, ook een aantal andere basisspelers tijdig verlengd, daarnaast dat bedrijf ingehuurd, de scouting verbeterd en de jeugdopleiding omgegooid.
Te Kloese is daar weer op verder gegaan.
En Slot weer afzeiken zonder onderbouwing....

30 mei 2023 om 17:15

Ik zal maar niet beginnen over het beruchte lijstje van AZ…

Hoezo scouting verbetert? Wie of wat hebben ze binnen gehaald dat ze beter zijn dan de vorige?
De vorige functioneerde ook gewoon, het probleem was vooral dat ze werden genegeerd. De zeldzame keer dat er naar ze werd geluisterd was het direct raak, zoals met Sinisterra.

En de jeugdopleiding, op basis van wat is het zoveel beter?
Voordat Brard werd weggestuurd door Arnesen was die flink puin aan het ruimen vanwege jarenlang wanbeleid onder van Geel.
Ik blijf van mening dat Brard dit karwei had moeten afmaken maar Arnesen moest zo nodig een goede vriend van hem, die Coolen, op diens positie neerzetten.
Ik zie niet dat het nu onder Coolen zoveel beter is dan onder Brard

Verder val ik Slot niet af maar benoem ik feiten.
Het is een algemeen begrip dat trainerschap en technische beleid gescheiden moet blijven, ik ben van mening dat Slot teveel macht heeft verkregen in het transferbeleid

30 mei 2023 om 20:15

Ten Kloese snapt in ieder geval dat Feyenoord zich op voetbal moet richten; dat gelul dat we alleen met een megastadion weer een rol kunnen gaan spelen heeft hij gelijk de mond gesnoerd.

Dat dossier was wel even 1 van de grootste molenstenen van de club die we dankzij hem kwijt zijn. De focus is sindsdien vol op waarde op het veld creã«ren en te werken aan de hand van een visie waarmee we ook na Slot niet aan de goden overgeleverd zijn zoals voorheen eigenlijk altijd. Er was nooit visie, er werd maar wat gedaan dat was die andere molensteen.

Dit zijn ontwikkelingen waar beide heren aan bijgedragen hebben, die veel belangrijker voor de club zijn dan een paar goede of foute transfers. Daardoor heb ik het gevoel dat we eindelijk de goede kant opgaan, niet slechts door een paar leuke transfers of seizoenen, maar door de wetenschap wat daar echt aan ten grondslag ligt.

30 mei 2023 om 12:15

Clarkkent2, laten we niet doorslaan. Arnesen heeft het redelijk gedaan, maar heeft een waslijst aan miskopen binnengebracht tegen miljoenen. Arnesen's rol is daarom echt niet zo enorm groot zoals jij schetst.

30 mei 2023 om 12:35

Nou zit je aardig naast denk ik. Gimenez, Hancko en Paixao komen naar mijn weten uit de koker van Te Kloese. Die man heeft onmogelijke deals gemaakt door het geld te spreiden zodat er meer kwaliteit op het veld stond. Nu moet je wel wat miljoenen bijbetalen, maar 90% Santi rechten is super uit onderhandeld. Arnesen was geweldig in het professionaliseren van de opleiding, scouting en jeugd, maar Te Kloese is hem de baas kijkend naar netwerk en transfer onderhandeling. Die had Bozenik nooit voor 4 miljoen gehaald. Beide dus fenomenaal op ieder zijn eigen gebied.

30 mei 2023 om 12:49

Mwa, ''uit de koker''. Feyenoord heeft nu - zo blijkt wel - een erg goed scoutingsteam staan.

30 mei 2023 om 14:08

'heb het gevoel', 'komt over' 'misschien alleen de deal rond gemaakt' 'om zelf de macht te houden?' 'komt zelf ingenomen over'. Wat een aannames zeg. Dat van Tottenham kwam notabene uit de Telegraaf.

30 mei 2023 om 14:33

we hebben te weinig harde info om zonder aannames te werken ryan. De man werkt er 1,5 jaar. Er is grote onduidelijkheid over zn rol bij Arnesens vertrek. Hoe transfers rondkomen weten wij n ooit de hoed en de rand van. IK kan alleen afgaan op wat ik zie in de media en daar komt ie zelfingenomen over. En common sense laat me denken dat de invloed van Arnesen en Slot groot is. Wat betreft de zuidamerikaanse transfers en zn rol in de Spurs saga heeft ie het volgens mij goed gedaan. Maar of ie key is in het huidoge succes van feyenoord , zoals anderen denken, dat gaan we de komende jaren zien.

Te Kloese heeft het echt heel goed gedaan. Heel eerlijk dacht ik tot ongeveer speelronde 20 dat dit Feyenoord een eendagsvlieg was. Ik was totaal niet overtuigd van de selectie (op een paar spelers na). Bijlow moet de eerste keeper zijn maar is net zoveel geblesseerd als dan hij speelt, de verdediging was bijna compleet nieuw met spelers waar ik nog nauwelijks van gehoord had, van het middenveld was alleen Kokcu nog over, was Symanski gehaald waar ik wel benieuwd naar was maar Wieffer van Excelsior die imo niet direct een versterking was. Dan de aanval met Danilo, Gimenez die het eerst nog moest laten zien en Idrissi en Jahanbakhs die de afgelopen jaren weinig hebben laten zien (Idrissi heb ik vorig jaar nog bij Ajax gezien en was toen geen toevoeging).

Maar wat een team hebben ze er van weten te maken met strijdlust en degelijkheid. Er straalde veel vertrouwen uit en het bleek een ploeg te zijn die moeilijk te verslaan is. Dat komt natuurlijk voor een groot deel door Slot maar te Kloese heeft in mijn ogen de basis gelegd.

Waarom niet Arnesen terughalen? Ik ben toch echt wel benieuwd wat daar gebeurd is..

30 mei 2023 om 11:46

Los van zijn fysieke gesteldheid moet het haast wel te maken hebben met het mandaat dat Sebastiaan Arnesen heeft op bepaalde spelers (waaronder Gnonto), wat binnen Feyenoord voor problemen heeft gezorgd en waarschijnlijk weer gaat zorgen als Arnesen terugkeert.

30 mei 2023 om 12:10

Het blijft gissen natuurlijk, maar ikzelf heb het idee dat Te Kloese als AD zelf de verantwoordelijkheid wilt dragen. Door een Technisch manager heb je als AD veel meer zeggenschap. Een TD handelt doorgaans alleen een TM niet. Die moet uiteindelijk toestemming hebben van een AD. Lijkt me een prima combinatie bij feyenoord. Te Kloese heeft veel verstand als TD en door een TM aan te stellen kan hij dat ook begeleiden. Arnessen zal nooit TM willen worden.

30 mei 2023 om 12:28

Precies dat JJR12. Ik zeg hieronder min of meer hetzelfde maar je was me al voor. Sebastiaan Arnesen is betrokken bij verschillende zaken en het gerucht ging dat Frank Arnesen niet onafhankelijk was en zichzelf misschien wel verrijkte met deze praktijken. Gnonto kwam ook uit de stal van Sebastiaan Arnesen.

30 mei 2023 om 13:22

Is dit gerucht ooit bevestigd door een betrouwbare bron? Dit kwam heel vaak terug net na Frank’s afscheid, maar is nooit bevestigd.

Of ik moet het gemist hebben, maar voor zover ik weet was het alleen Krabbendam in het VI programma die dit gerucht de wereld inhielp.

30 mei 2023 om 12:27

Het gerucht gaat dat de zoon van Arnesen teveel betrokken was bij bepaalde transfers. Die is zaakwaarnemer. Zo zou hij ook achter de transfer van Sinisterra naar Leeds United zitten en achter wat inkomende transfers. Feyenoord wilde geen belangenverstrengeling en zeker geen onderzoeken zodra dit soort dingen uitkomen. Los daarvan of het nog de vraag is of Frank Arnesen zelf zich hiermee heeft verrijkt. Maar goed, dat is een gerucht die ik vaker heb gehoord maar wat uiteraard niet bewezen is.

30 mei 2023 om 12:32

Arnesen gaf zelf onlangs al bij Goedemorgen Eredivisie aan dat hij ook in de nabije toekomst geen fulltime functie wil uitvoeren ivm zijn gezondheid en bijv. enkel adviseur zou willen zijn. Alle theorieën daar gelaten, zijn gezondheid zat en zit hem (ook) in de weg.

Tsja als TD is de zomer natuurlijk wel hoogtijdagen. Dan komt je vakantie eigenlijk pas als de transfermarkt is gesloten. Boekhouders mogen niet op vakantie rond mei, de belastingmaanden. Zo zal elke functiegroep wel zijn hoge/ lage piekmaanden hebben. Moet je de grote vakantie pas in oktober doen i guess.

30 mei 2023 om 11:58

Denk dat het probleem is dat zijn kinderen 'gewoon' een schoolvakantie hebben, waardoor je haast wel verplicht bent om in de zomer te gaan.

OT: Alle vertrouwen in Don Dennis. Komt rustig over, maar is niet bang om beslissingen te nemen. Het stadiondossier, transfers, de deadline richting Slot. Hopelijk vinden ze een goede technische man die mee kan in het beleid.

30 mei 2023 om 12:27

Ach aan vakantieperiodes geen gebrek toch. Herfstvakantie, meivakantie. Je hebt natuurlijk opties.

30 mei 2023 om 12:51

Jazeker. Vd Belt is een heel groot talent die het echt ontzettend goed heeft gedaan bij Zwolle. Als defensieve middenvelder 16 goals en 8 assists met 21 jaar oud. Heeft daarnaast een bijzonder goed loopvermogen. Echt een typische speler voor het spel van Slot en daarmee een grote slag geslagen.

Bij een financieel gezonde voetbalclub bedraagt het percentage van de omzet voor het spelersbudget vaak ruim 40%. Bij Feyenoord is de omzet boven de 100 miljoen maar het spelersbudget slechts 23 miljoen. Bekend is dat Feyenoord de nodige verplichtingen uit het verleden heeft aan bijv. de Vrienden van Feyenoord. Kan iemand duidelijkheid geven of dit het enige is wat het spelersbudget zo laag houd of zijn er ook nog andere zaken die daarin meespelen. Het geeft anderzijds wel aan welke enorme potentie Feyenoord nog heeft wanneer ze van die ellende uit het verleden verlost zijn.

30 mei 2023 om 13:00

Er is inderdaad nog een schuld van 28 miljoen aan de Vrienden van Feyenoord (die zelf hopen dat deze schuld nog lang blijft zodat ze kunnen blijven profiteren van de voordelen), maar mijn kennis van financiën is niet dermate groot dat ik kan bevestigen dat dat inderdaad ervoor zorgt dat het spelersbudget omlaag gaat.

Iemand die hier meer verstand van heeft toevallig?

30 mei 2023 om 13:27

Ik zeg niet dat het spelersbudget omlaag is gegaan, maar dat het relatief laag is. Ik denk echter dat er meer moet zijn dan de schuld aan de VvF omdat die net zo'n groot effect zouden hebben.

30 mei 2023 om 21:55

Dat vraag ik mij ook af. Een spelersbus het van 23 miljoen euro klinkt wel heel erg laag met een omzet van 100+ miljoen euro.

Te Kloese heeft geweldig werk geleverd, hij moet echter wel tijd voor zijn gezin nemen. Een goede technisch directeur is moeilijk te vinden, hij zal wel al goed rond gekeken hebben. Volgend seizoen moet er een nog betere organisatie staan. De selectie kan niet nog eens zo'n grote verandering hebben.

30 mei 2023 om 15:49

Op basis waarvan denk je dat de selectie nite nog eens zon grote verandering kan hebben? Het is toch gewoon 'des eredivisie' dat het gros van je spelers vertrekt? Dat is juist de topsportcultuur die je moet neerzetten. Continue verandering en doorstromen, maar wel een cultuur neerzetten waarin spelers meteen weten wat er van ze verwacht wordt. Daar moet je wel een behoorlijke stevig fundement voor hebben, maar als dat er is maakt het niet zo belachelijk veel uit hoeveel spelers er vertrekken. Kleine dipjes ga je toch altijd wel krijgen. Zeker als Feyenoord zijnde.

Niet alleen bij Ajax duurt het vinden van een technisch verantwoordelijke lang.

Misschien zijn goede technische mensen wel gewoon erg spaarzaam.

30 mei 2023 om 15:47

Misschien zijn mensen wel gewoon spaarzaam momenteel . Ik ken geen branche van de schoonmakers tot en met management waar momenteel geen vacatures en onderbezetting is. Dan lijkt het me dat deze functie wel tot de verbeelding spreekt. Maar zoveel opties lopen er momenteel niet rond natuurlijk

30 mei 2023 om 15:49

Dat is het probleem denk ik : teveel opportunisten die de baan "wel willen doen". Omdat het voor hen goed uitkomt, mooi op hun cv staat.

Maar dat zijn veelal niet de mensen die je wilt hebben. En probeer dan de juiste persoon maar er tussenuit te halen of te hunten en over te halen te komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren