Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Talent van AZ werkt proefperiode af bij sensatie van Premier League

Laatste update:

AZ dreigt een zestienjarig talent kwijt te raken. Doelman Diego Coret werkt deze week namelijk een proefperiode af bij Leicester City, de huidige koploper van de Premier League. Dat maakt hij zelf bekend via Instagram

/

Coret heeft met de Alkmaarders nog geen overeenstemming kunnen bereiken over een nieuw contract en lijkt zijn zinnen dus te hebben gezet op een avontuur in Engeland. Hij was eerder ook al op proef bij FC Utrecht.

Coret deed maandag mee in een wedstrijd van Leicester Onder-18 tegen een regioselectie uit Parijs en neemt het vrijdag op tegen de leeftijdsgenoten van Sunderland. Leicester heeft overigens ook Serge Atakayi van FF Jaro en Manuel Locatelli van AC Milan uitgenodigd voor een proefperiode.

Denk jij dat Diego Coret een contract afdwingt bij Leicester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij mag sowieso weg bij AZ volgens mij. Jasper Schendelaar is een veel groter talent.

Moet bij AZ gewoon vertrekken omdat hij niet goed genoeg is...

13 april 2016 om 15:24

Inderdaad.. Niks aan de hand dus.

Grappig dat nu deze jongeman zelf weg moet AZ niks wordt kwalijk genomen, maar als een talent zelf weggaat de wereld te klein lijkt.

13 april 2016 om 13:10

Omdat de club hem heeft opgeleid en veel tijd en wat geld in hem heeft gestoken. Andersom is dat niet zo. Ik snap je gedachte, maar er komt meer bij kijken.

13 april 2016 om 13:24

Timaz

Allemaal leuk en aardig maar hoeveel geld heeft AZ dan in deze knul gestoken? Heel veel kan dat niet zijn. En met tijd hoef je helemaal niet aan te komen, die knul heeft minstens evenveel tijd in AZ gestoken als AZ in hem. Ik vind dat altijd van die kulargumenten.

13 april 2016 om 13:31

Ik ben geen insider en ik ken deze keeper niet persoonlijk dus ik heb geen idee hoeveel geld er in hem gestoken is. En uiteindelijk heeft deze speler net zoals alle andere jeugdspelers vooral in zich zelf tijd geïnvesteerd. AZ heeft hem een kans geboden, hij heeft niet hetgeen waar AZ naar streeft blijkbaar. Maar door zijn opleiding bij AZ krijgt hij nu wel een kans bij Leicester of Utrecht.

14 april 2016 om 00:05

Het aantal uren dat hij met een jeugdtrainer heeft gewerkt, of denk je dat die het voor niks doen?

14 april 2016 om 18:26

"en uiteindelijk heeft deze speler net zoals alle andere jeugdspelers vooral in zich zelf tijd geã¯nvesteerd. "

En uiteindelijk heeft ook AZ voor in zichzelf geinvesteerd of denk je dat AZ een liefdadigheidsinstelling is?

14 april 2016 om 18:28

"het aantal uren dat hij met een jeugdtrainer heeft gewerkt, of denk je dat die het voor niks doen?"

Ja dat zal AZ de kop kosten. Een keeperstrainer die een paar uurtjes per week hem en nog 2 of 3 andere jongetjes apart neemt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren