Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Summerville pakt bal af van teamgenoot Piroe en maakt cruciale goal in titelrace

Laatste update:

Leeds United heeft maandag een cruciale overwinning geboekt in de Championship. In het thuisduel was de ploeg mede door een treffer in de 88ste minuut van Crysencio Summerville met 3-1 te sterk voor Hull City. Dankzij de driepunter behoudt Leeds de tweede positie, die aan het einde van het seizoen recht geeft op directe promotie. Met nog zes wedstrijden te gaan staat Ipswich Town (87 punten) bovenaan, terwijl Leeds (86) en Leicester City (85) kort daarachter volgen.

Leeds United - Hull City 3-1


In de negende speelminuut opende Samuel Byram de score namens de thuisploeg, maar na ruim een half uur spelen trok Fabio Carvalho de stand al gelijk: 1-1. Lang leek het bij een gelijkspel te blijven, totdat Summerville in de 86ste speelminuut gevloerd werd in de vijandige zestien.

Invaller Joel Piroe dacht de penalty die volgde te gaan nemen, maar Summerville ging na een discussie zelf achter de bal staan. De linksbuiten schoot de 2-1 binnen. Diep in blessuretijd maakte Daniel James er op aangeven van Piroe ook nog 3-1 van.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Vgm nog 6 wedstrijden ipv 8.
Ontopic: mooi dat die hem zelf heeft gemaakt maar op t moment dat die hem had gemist zal het zuur zijn geweest voor die jongen. Niet alleen op t veld maar ook in de kleedkamer.

2 april 2024 om 00:13

Ik weet niet hoor, er is altijd een lijstje. Als Summervile hier op stond en Piroe niet of lager en Summervile zou missen dan zou dat ook negatief kunnen reflecteren op Piroe. Kortom voor ons als buitenstaanders lastig te beoordelen.

2 april 2024 om 07:37

Zover ik weet neemt summerville de penals ook gewoon altijd, dus snap ook niet echt waarom piroe die bal pakte.

hahaha pingel afpersen en daarna nog shirt uittrekken, heerlijk! Zijn trainer zal er wellicht anders over denken...

Zelf versieren zelf nemen, deden wij vroeger ook. Moest je hem wel maken, anders had je het gedaan.
Koeman gaat hem vast bellen, (na het EK)

2 april 2024 om 06:22

Koeman slaapt nog steeds slecht aan spelers die na een pingel geel pakken voor shirt uittrekken. Daar scoort hij minpunten mee....

Penalty moment ziet er wat apart uit zo. Die verontwaardiging bij Piroe ook. Weet niet wat de afspraken zijn. Maar goed, gelukkig maakt ie hem.Mooi dat Leeds de 3 punten pakt uiteindelijk. Heb wel een zwak voor die club. Had ik al, maar mede door de docuserie zelfs een fan geworden. De gevallen grootheid is met vallen en opstaan weer aan het opkrabbelen. Marching on together!

Je ziet gelijk dat ie een probleem jongen is maar hij kan goed ballen..

Zie aan dit stukje film niet zoveel positieve dingen aan die jongen... Teamspeler van niks... Hoe hij met z'n teamgenoot omgaat, in cruciale fase van de competitie shirtje uit en ik ik ik roepen... Risico in je team. Met dat prijskaartje en die kwaliteiten brengt dat clubs misschien aan het twijfelen.

Stond Leicester niet eerst met een aardige voorsprong op de eerste plek?
Slechte periode gehad zie ik?

2 april 2024 om 08:29

Ja wilde net zeggen, keek niet zo lang geleden naar de stad en toen stond leicester met 12 punten los stijf bovenaan

Pingel afpakken en zn shirt uittrekken. Hij is nog niet heel erg veranderd geloof ik hehe. Wel leuk dat ie het goed doet daar.

Poe die man vindt zichzelf duidelijk groter dan het team. Dat feestje met zichzelf ook. Goede voetballer, maar walgelijke trekjes.

Haha, dat zal ie nog wel horen van de leiding en zijn teamgenoten... Maar goed dat ie hem binnenschiet! Benieuwd waar Piroe en Summerville komend seizoen voetballen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren