Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stuntploeg Stevenage steekt op Twitter de draak met Philippe Coutinho

Laatste update:

Stevenage zorgde zondagavond voor een daverende stunt in de FA Cup. De ploeg van manager Steve Evans, die actief is in de League Two, stond in de 88ste minuut nog met 1-0 achter tegen Aston Villa, maar zorgde vervolgens voor een wonder. Vooral voor Philippe Coutinho werd het een pijnlijke avond. Het Twitter-account van Stevenage stak halverwege de tweede helft de draak met de tegenvallende vleugelaanvaller van Aston Villa.

Er leek voor Villa geen vuiltje aan de lucht, nadat Morgan Sanson de thuisploeg na een half uur op voorsprong schoot tegen de vierdeklasser. In de slotfase ging het toch nog mis voor de ploeg van manager Unai Emery. Leander Dendoncker kreeg een rode kaart voor het neerhalen van Dean Campbell in het strafschopgebied. De penalty werd vervolgens benut door Jamie Reid, waarna de ploegen leken af te steven op een gelijkspel, en dus een replay.

In de blessuretijd zette Stevenage het duel echter nog volledig op zijn kop via Campbell, die doelman Robin Olsen na een snel genomen hoekschop in de korte hoek wist te verrassen: 1-2. Villa moest op eigen veld een beschamende uitschakeling slikken, terwijl de enorme stunt na afloop begrijpelijkerwijs groots gevierd werd door de meegereisde fans van Stevenage. In de vierde ronde van de FA Cup wacht Boro een ontmoeting met Stoke City.

Het vertrouwen bij Stevenage was gedurende het duel bij een 1-0 achterstand nog steeds groot, zo blijkt uit een tweet over de wissel van Coutinho. De tegenvallende Braziliaan werd na 66 minuut gewisseld voor Emiliano Buendía, nadat hij geen potten kon breken. “Philippe Coutinho wordt naar de kant gehaald. De wissel duurde langer dan normaal omdat ze hem uit de broekzak van onze linksback Luther James-Wildin moesten halen", schreef Stevenage op Twitter.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, dit soort grapjes kan ik wel waarderen. Het is natuurlijk prachtig als je als zo'n ploeg een PL ploeg naar huis stuurt met een nederlaag op die manier. Volkomen verdient trouwens, volledig zelf afgedwongen.

Haha, heerlijk. Wat is deze jongen toch afgegleden trouwens.

Heerlijk natuurlijk, een club van het vierde niveau die even Aston Villa uit de beker knikkert. Dit zijn dingen waardoor ik fan ben van bekercompetities.

Toch heerlijk voor die fans van Stevenage! Actief in League Two. Je komt als supporter sowieso al voor de fun, de grootheid van de club Aston Villa & hoop dat je kan stunten. & dromen worden hier allemaal werkelijk, prachtig!

Aston Villa heeft denk ik één goede match gespeeld en dat was tegen ons waar wij 3:1 verloren lol

Coutinho wauw wat een speler was het bij Liverpool in zijn prime was ie een van de beste voetballer van de wereld, had nooit naar Barcelona moeten vertrekken sindsdien is je helemaal gezakt en nooit meer terug op zn oude niveau gekomen jammer had hem graag afgelopen wk willen zien spelen, bij Brazilië speelde hij altijd fantastisch.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren