Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stengs en Janssen compenseren in slotminuten ‘Misser van het Jaar’ bij Antwerp

Laatste update:

Royal Antwerp heeft dinsdagavond ternauwernood een gelijkspel uit het vuur gesleept. Op bezoek bij Westerlo zag het er lang naar uit de ploeg van trainer Mark van Bommel een nederlaag zou gaan lijden, maar dankzij treffers van Vincent Janssen en Calvin Stengs hield men een punt over aan de ontmoeting in de Jupiler Pro League: 3-3. Het was de vijfde keer op rij dat The Great Old punten morste in een competitieduel.

Van Bommel had een basisplek ingeruimd voor Stengs en voor Janssen. Laatstgenoemde vormde in het 4-4-2-systeem het spitsenduo met Michael Frey; Stengs moest de rechterflank bestrijken. Verder stond Toby Alderweireld, net als in het gewonnen bekerduel met Standard Luik (4-0), in het hart van de verdediging. Hoewel Antwerp in het eerste bedrijf de bovenliggende partij was, ging Westerlo met een voorsprong rusten. Op slag van rustsignaal werd de 1-0 op het scorebord gezet door Maxim De Cuyper, die de bal direct vanuit een hoekschop binnenschoot.

Kort voor de openingstreffer ging Frey nog gigantisch de fout in: na voorwerk van onder meer Janssen liet de spits voor open doel een reusachtige kans onbenut. The Great Old incasseerde binnen 120 seconden na rust een tweede treffer. Alderweireld verzuimde een voorzet vanaf de rechterkant op te ruimen, waardoor Nicolas Madsen onbedoeld in stelling werd gebracht. De middenvelder zorgde met een geplaatst schot voor de 2-0. Hoewel Frey enkele minuten later zijn eerdere misser goedmaakte en Antwerp aan de aansluitingstreffer hielp, had Westerlo na ruim een uur spelen opnieuw een voordelige marge van twee goals in handen. Mathias Fixelles kreeg de treffer na een hard schot achter zijn naam: 3-1.

De comeback werd verzorgd door de Nederlanders. Vier minuten voor het einde van de reguliere speeltijd bezorgde Stengs een uitstekende pass bij Janssen, die op koelbloedige wijze de 3-2 binnenwerkte. Het slotakkoord werd gespeeld door Stengs zelf. In de 89ste minuut profiteerde de vleugelspits van ongelukkig uitverdedigen van Westerlo en schoot hij van buiten het zestienmetergebied de gelijkmaker binnen: 3-3.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laten we een petitie maken : Antwerpen wordt toegevoegd aan het koninkrijk der Nederlanden 🇳🇱✨️

27 december 2022 om 23:15

Doe heel Vlaanderen maar.
DIETSLAND

28 december 2022 om 07:57

Lijkt me goed idee! Dan werk ik namelijk gewoon weer in Nederland op papier

28 december 2022 om 10:15

Alle Belgen tekenen alvast mee :-)

28 december 2022 om 09:14

Frey gaf m wel nog de ultieme kans daarvoor, maar idd nog knap eruit weten te houden.

Heb een Wolfsburg deja vu. Eerst ongeslagen zijn en erna veel wedstrijden niet meer kunnen winnen....

28 december 2022 om 10:53

Dat had 99% van de misgunners al na 3 achtereenvolgende overwinningen. Nu zit helft van het seizoen er op en je krijgt een 'déjà vu'? Lmao, beetje goedkoop scoren.

28 december 2022 om 13:44

Tja, want het gaat mij idd om "goedkoop scoren" ;;. Je snapt het verschil tussen misgunners over toekomstige gebeurtenissen en een reactie op iets dat daadwerkelijk aan het gebeuren is toch wel hoop ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren