Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Steijn reageert op emotioneel statement Sneijder: ‘Daar herken ik mij niet in’

Vrijdag, 11 augustus 2023 om 14:03Jordi Tomasowa • Laatste update: 19:28

Voor Wesley Sneijder staat de deur bij Ajax nog altijd open, zo zegt Maurice Steijn op de voorbereidende persconferentie van de Amsterdammers op het Eredivisie-duel met Heracles Almelo. De trainer van Ajax vertelde eerder deze week tijdens de Open Dag van Ajax dat de gesprekken met de recordinternational ‘on hold’ zijn gezet. Sneijder trok zijn plannen om bij Ajax aan de slag te gaan vervolgens definitief in.

Steijn geeft tijdens de persconferentie duidelijkheid over de situatie rondom Sneijder. "Hij wil heel graag trainer worden en is op zoek naar een plek om erachter te komen waar zijn kwaliteiten en kracht liggen”, legt de 49-jarige oefenmeester uit. “Ik heb verschillende keren met Wesley gesproken. Dat waren hele goede en fijne gesprekken. We hebben met elkaar afgesproken dat we binnen Ajax gaan kijken in welke rol we dat kunnen gieten. Die gesprekken lopen al een tijdje. Ik ben daar nog steeds voorstander van.”

Sneijder heeft de afgelopen weken ook meerdere gesprekken gevoerd met directeur voetbalzaken Sven Mislintat, zo geeft Steijn aan. “In de tussentijd is er veel gebeurd. Dat met de supporters, wat gelukkig uit de wereld is geholpen. En er is in zijn privéleven iets ernstigs gebeurd waardoor we hem even met rust hebben gelaten. Vorige week hebben we contact gehad. Toen heb ik tegen hem gezegd dat we er zeker op terugkomen. De deur staat voor hem als ex-Ajacied en de persoon die hij is altijd open."

"Ik heb hem gezegd dat Mislintat hem gaat bellen en dat gaat hij ook zeker doen”, vervolgt Steijn. “Dat is nog steeds de afspraak. Misschien dat 'on hold' verkeerd geïnterpreteerd is, maar ik bedoelde er alleen mee te zeggen dat het heel even is stilgezet vanwege de transfers. Voor mij staat de deur voor iemand als Sneijder altijd open. Dat weet hij ook."

Nadat Steijn had aangeven dat de gesprekken met Sneijder ‘on hold’ waren gezet, bracht de voormalig profvoetballer via Instagram Stories een statement naar buiten. Hierin stelde hij onder meer dat Ajax een koers kiest die ver weg staat van het dna waarmee hij opgegroeid is. “Ik heb het uiteraard ook gelezen, maar ik denk dat Wesley dat stuk redelijk impulsief heeft geplaatst. De uitspraken die hij heeft gedaan, daar herken ik mij dan ook niet in. Nogmaals: voor mij staat de deur voor Wesley open, want we hebben hele fijne gesprekken gehad. On hold van mijn kant heeft hij dan wellicht verkeerd begrepen. Ik denk dat we we weer heel snel aan tafel moeten om te kijken welke rol hij zou kunnen vervullen binnen Ajax.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

49 reacties (laatste reactie door migi)

Altijd wel wat met Wesley, moet je echt niet in je technische staf willen hebben.

11 augustus 2023 om 14:51

Met Wesley? Dus als mensen jou beloftes doen en daarna zetten ze deze beloftes 'on hold' omdat de het niet meer na gaan komen ligt het aan jou?

11 augustus 2023 om 14:57

Nee, aan Wesley

11 augustus 2023 om 15:09

Ja met Wesley. Als je de tekst leest zie je ook dat ze het “on-hold” hebben gezet om transfers af te ronden, duurt tot Max eind deze maand. Dus in clubs belang. Daarnaast is de moeder van Wesley overleden en gaven ze hem rust, hadden ze inderdaad allemaal beter niet kunnen doen aangezien Wesley groter is dan Ajax zelf…

11 augustus 2023 om 15:10

Inderdaad wat een stel amateurs en clowns bij Ajax:

''ik heb hem gezegd dat Mislintat hem gaat bellen en dat gaat hij ook zeker doen”.

Haha dus de record international die al meerdere gesprekken heeft gehad met de trainer, (die het wel ziet zitten) moet wachten totdat de TD ergens dit jaar, ooit een keer de tijd heeft om Wesley te bellen en te zeggen wat ze willen met hem?

Serieus? Gaat Ajax zo om met hun toppers uit het verleden? Ben benieuwd wat Johan Cruijff zou vinden van deze gang van zaken.

Ik lees hier alleen maar hatelijke reacties van zogenaamde Ajax fans die zich alleen storen aan het feit dat hij een Utrechter is met een top carrière achter de rug. Totaal geen respect voor een jongen van de club die meer betekent heeft voor Ajax dan alle zogenaamde Ajax fans hier bij elkaar.

11 augustus 2023 om 15:30

Sarcastisch? Dan is je post geslaagd.

11 augustus 2023 om 16:08

De meeste Ajacieden hebben heel veel respect voor wat Sneijder voor Ajax heeft betekent, alsmede voor het NL elftal. Respect hebben voor wat de man in he verleden allemaal gepresteerd heeft, hoeft alleen niet te betekenen dat al die mensen vervolgens staan te springen dat Sneijder bij Ajax in de technische staf komt. Ik hoop het persoonlijk ook niet. Alle redenen daarvoor worden hieronder wel een paar keer gemeld.

Volgens mij zegt Steijn duidelijk dat vanwege overlijden van zijn moeder (best heftig, niet?) en daarnaast ook een zeer drukke laatste transfer maand, de gesprekken even on hold zijn gezet en er daarna weer gesproken gaat worden.

Sneijder heeft het in zijn emotionele verhaal alleen vooral over de algehele koers die Ajax vaart, dat ie zich daar niet in kan vinden. Ik vind dat nogal vreemd, als er met jou puur wordt gesproken over een soort van stageplek tijdens je trainers opleiding. Ik krijg meer het idee dat Sneijder ook dacht even een 'Sneijder-revolutie' te gaan ontkenenen, als ik dat zo lees. Ook eerst even op goede voet komen met de F-Side...

Maar anyway, denk niet dat we jou daarvan kunnen overtuigen.
Hoe dan ook, weet niet voor welke club jij bent, maar die club mag best Sneijder een functie in de technische staf aanbieden. Dan zien we daar wel hoe dat zich ontwikkelt

11 augustus 2023 om 16:14

Als Johan er nog was geweest had mijnheer Sneijder niet zoveel babbels gehad of was hij van repliek gediend. Als Johan ergens een hekel aan was dan was het wel aan " mannetjes en maniertjes" op deze wijze .
En dat Sneijder uit Utrecht komt heeft er geen moer mee te maken.
Denk dat Sneijder gewoon te weinig geduld heeft en verwacht dat alles op een presenteerblaadje wordt aangereikt.
Dan nog je onzin over alle fans bij elkaar. De fans vormen vaak de ziel van een club. Je kent het gezegde; spelers,trainers en bestuur komen en gaan, maar het zijn de dans die er altijd staan..zonder fans geen club. Zonder Sneijder nog steeds Ajax.
Overigens is hij verder wat mij betreft welkom.

11 augustus 2023 om 16:41

@lionaldinho84
Ja, dat is toch logisch? De TD is verantwoordelijk en die neemt mensen aan. Dat doet de trainer tocht niet?
Er is toch niets vreemds aan dat de TD tot het einde van deze maand druk is met inkomende en uitgaande transfers en dat hij daarna contact op neemt met Sneijder? Dat heeft toch geen reet met toppers uit het verleden te maken?

11 augustus 2023 om 18:44

Lionaldinho84,

En wat als Sven nu even druk is met het kopen en verkopen van spelers om het elftal op orde te krijgen.

Dit is wat ik al eerder aan gaf precies het probleem van Sneijder.
Hij vindt zichzelf té belangrijk en kan zich niet ondergeschikt maken aan de trainer/Ajax, omdat hij een goede voetballer was.
Soms moet je even pas op de plaats maken en komt het wel.

11 augustus 2023 om 15:27

Helemaal eens, die man kan niet helder nadenken. Een fantastische voetballer, maar zo beperkt als persoon. Het feit dat hij z'n 'beklag' al op Instagram doet, wat enorm kinderachtig. Die wil je dan echt niet in een functie.

11 augustus 2023 om 21:56

Krijg t idee dat die gast gewoon instabiel is. Ver van weg blijven dan. Vindt Steijn zn verhaal zo op t eerste oog iig stuk geloofwaardiger.Ik zie Sneijder niet graag komen, vraag me af wat hij toe kan voegen.

Sneijder komt op mij over als iemand die wel trainer wilt worden maar er niet te veel voor wilt doen. Als het aan komt waaien vindt 'ie het wel prima, als hij er voor moet werken dan wekt hij al gauw de indruk van ''laat maar dan''.

Daarnaast breng je met Sneijder een hoop (ongewenste) media-aandacht mee, en dat is net iets waar Ajax in de huidige situatie niet op zit te wachten. Mocht hij wel naar Ajax komen en bijv. over een jaar de deur gewezen worden, dan wordt dit ook weer breed uitgemeten in de media - en dan heb ik zo'n vermoeden dat Sneijder al gauw met het vingertje naar anderen gaat wijzen.

Niet aan beginnen, eerst maar eens zorgen voor rust en regelmaat binnen Ajax.

11 augustus 2023 om 15:28

@tovermars,

Je doet nogal wat aannames over onze record international. Volgens jou moet Sneijders het komen aanwaaien en wil hij er niet te veel voor doen. Je denkt toch niet dat de carriere die Sneijder heeft gehad dat hem dit is komen aanwaaien? Dit is niet alleen het resultaat van zijn talent maar ook van keihard werken. Dat hij na al die jaren van hard werken even de teugels heeft laten vieren is best te begrijpen maar zegt niets over zijn trainersambities.

Daarnaast voegt Sneijder zoveel internationale ervaring op absolute wereldtop niveau toe, iets wat op dit moment volledig ontbreekt in de technische staf van Ajax. Alleen daarom al zou hij een absolute aanwinst zijn. Verder heeft hij getraind onder de grootste trainers ter wereld en ervaring opgedaan bij Real Madrid en Inter Milaan, ook die ervaring lijkt me goud waard voor Ajax.

Hij kan iets toevoegen aan de technische staf van Ajax die er nu niet is en tegelijkertijd kan hij het trainersvak leren van Steijn. Dit lijkt me een hele mooie win/win situatie en ik vind het onbegrijpelijk dat Mislintat hier niet gretig gebruik van maakt. Zelfs de trainer Steijn wil dit graag.

En die hele entourage rondom Sneijder dat wordt ook maar opgeklopt. Je denk toch niet dat die gasten met hem op het trainingsveld staan. Bovendien kun je daar ook gewoon afspraken met hem over maken.

Hoeveel Ajacieden ik hier op voetbalzone negatief zie schrijven over Sneijder vind ik echt onbegrijpelijk. De beste man is op en top Ajacied en ik vind het echt respectloos tegenover een oude held van de club. Johan Cruijf zou zich omdraaien in zijn graf. Maar goed de lijn Johan Cruijf is al een paar jaar geleden volledig los gelaten....

11 augustus 2023 om 16:11Ik ken Sneijder niet persoonlijk dus ik doe inderdaad een aantal aannames, maar ik denk dat je best in kunt schatten hoe Sneijder is.

Dat hij na zijn carriã¨re de teugels laat vieren, harstikke prima, dat is zijn goed recht en begrijpelijk. Zou ik zelf ook doen. En over zijn voetballende kwaliteiten tijdens zijn carriã¨re heb ik het ook niet, dat was gewoon absolute wereldtop in zijn hoogtijdagen (met name 2010).

Waar ik mijn aannames op baseer is dat hij al regelmatig in het nieuws is gekomen op een niet echt professionele manier (in beschonken toestand liedjes over Ajax zingen, vreemdgaan). Dat is zijn privã©leven en ik vind dat de media zich daar niet mee moeten bemoeien, maar goed, daar is het media voor. Met analyses en uitspraken op tv vind ik 'm niet bepaald snugger overkomen (open deuren intrappen).

Zulke zaken hebben invloed op hoe serieus zo'n man genomen wordt voor een groep (professionele) voetballers (denk ik).

Ik vind het na z'n carriã¨re meer een typetje Andy van der Meijde, alleen neemt van der Meijde zichzelf niet serieus en Sneijder neemt zichzelf wel serieus.

Ook heeft hij meermaals aangegeven niets te voelen voor het volgen van bijv. de trainerscursus van de KNVB (ook niet aangepast zoals bijv. voor een Jaap Stam toentertijd werd gedaan). Het komt op mij over van: ''ik was een wereldvoetballer, ik heb zulke zaken niet nodig.''

En wat betreft die entourage rondom Sneijder, dat denk ik ook dat dat rijkelijk overdreven wordt door de media.

Tot slot: dat er iemand bij mag komen met veel internationale ervaring op wereldtopniveau ben ik met je eens, maar dan zou ik niet voor Sneijder kiezen.

11 augustus 2023 om 18:03

Steijn: “ de deur staat altijd open voor Wesley”. Rest my case.

Wat Sneijder dwars zit is dat Steijn benoemde dat hij eerst een trainingsdiploma moet halen, dat ziet Sneijder niet zitten dat is wel duidelijk, die dacht gewoon bij Ajax naar binnen te wandelen en aan het werk te gaan.

11 augustus 2023 om 15:13

@homelander: Waar maak je uit op dat EERT zijn diploma moest halen? Dat heeft Steijn toch niet gezegd? Of heb jij inside info?

Volgens mij is er alleen gezegd dat Sneijder zou starten met de cursus. Dus eerder meelopen bij Ajax en tegelijkertijd zijn diploma halen. Anders hadden ze al die gesprekken niet hoeven te voeren. Dan was het simpel, haal je diploma en dan kun je bij Ajax ergens beginnen.

Sneijder voelt zich onterecht gekrenkt, zoekt de media weer op en het brandje dat met de F-side was geblust dat zal weer oplaaien.

Steijn zei het ook terecht, dat Wesley impulsief heeft gereageerd. Hij liet hem echter niet vallen.

Tsja, ik zou het niet willen hoor, Sneijder als trainer. Hij heeft wel voetbal instinct, maar ik vind hem niet geweldig communiceren en ook geen rolmodel qua professionaliteit.

Er is een enorm verschil tussen de ruimtes zien op het veld en aan anderen kunnen uitleggen hoe je moet spelen. Sneijder deed dat allemaal op gevoel, omdat hij zelf ontzettend goed kon voetballen. Maar hij was niet de meest gedisciplineerde speler op het veld. Hij had nóg meer uit zn carriere kunnen halen.

Daarnaast vind ik zn analyses niet fantastisch. Hij kan leuk meepraten met Jan Boskamp enz, maar geweldige inzichten komen er niet echt uit. Hij is niet echt zo bezeten van het tactische spelletje als de succesvolle NL coaches.

Van Ten Hag, Slot en Bosz weet je dat ze geobsedeerd zijn door spelsystemen, trainingsvormen en alles wat met het spelletje te maken heeft. Tijdens hun carriere waren ze hier allemaal al mee bezig. Bosz ging als Feyenoorder naar Amsterdam om stiekem te kijken hoe ze daar trainden. Ten Hag was zelfs als kind al bezeten en vroeg Cruijff het hemd van zn lijf. Slot was als speler ook altijd al bezig om meer te leren over tactiek enz.

Als trainer moet je goed kunnen analyseren en communiceren. Dat zie ik gewoon niet bij Sneijder.

11 augustus 2023 om 14:21

Dat heb je allemaal heel aardig verwoord gozer. Ben het ook helemaal met je eens.

Hoor Sneijder zelden echt hele zinnige dingen zeggen op tv. Krijg bij hem ook een beetje het gevoel dat zodra er iets niet gaat zoals Sneijder wil, hij redelijk snel weg loopt.

“ik heb het uiteraard ook gelezen, maar ik denk dat Wesley dat stuk redelijk impulsief heeft geplaatst."
Ik denk dat Steijn hier ook precies de vinger op de zere plek legt. Iemand die uit emotie impulsieve dingen doet en de media / publieke opinie op zoekt....die moet je toch helemaal niet in je staf willen hebben joh.

11 augustus 2023 om 14:29

Perfect verwoord. Sneijdertje wilde daarnaast ook nog eens een bevoorrechte positie in de trainerscursus en niet zijn diploma gewoon behalen. Terwijl oud internationals als hij al genoeg bevoordeeld worden in die cursus. Ook de reactie op Instagram toont aan dat hij volledig ongeschikt is. Meneer begrijpt iets niet en gelijk weer een emotioneel betoog. Lekker straks als Steijn een rechtsback opstelt waarin hij het niet ziet en hij dan gelijk Mikey Verweij of Johan Derksen op belt om zijn woede te uiten of dat hij een paar dagen later gewoon bij Veronica aanschuift om alles wat er besproken wordt even op tafel te gooien. Echt in alles geen persoon die je binnen de club wil hebben rondlopen.

11 augustus 2023 om 15:04

Volledig mee eens en niets aan toe te voegen. Is natuurlijk een echte Ajacied, maar ik zie het best gebeuren dat het op de club alleen maar voor onrust zou zorgen. Laat hem eerst eens zijn trainersdiploma halen, dat lijkt mij toch niet te veel gevraagd?

Dan vind ik een Maduro veel zinnigere dingen zeggen en ook veel nuchterder. Dat vind ik een mooie toevoeging voor de staf (er buiten gelaten of ik er echt een hoofdtrainer in zie), maar Sneijder vind ik niets hebben.

Denk oprecht dat Steijn zo enorm blij is dat Wesley zelf heeft afgezegd. Nu kan hij doen alsof de deur altijd openstaat, terwijl op basis van wat ik van hem op TV en de media meekrijg, hij eerder een blok aan het been is i.p.v. een echte toevoeging. Wellicht komen ze er alsnog uit, maar ik zou er niet aan moeten denken dat John de Wolf eerst zit op te treden met Boef in een club met examenjaarscholieren en een week daarna de analyses van de volgende tegenstander doet.

Het zou wel echt een gigantische blunder zijn als Sneijder in een waas totaal verkeerd heeft geinterpreteerd wat Steijn bedoelde en daardoor zelf de deur per ongeluk dicht heeft gedaan. Mocht dit waar zijn, mag De Telegraaf ook wel een keer op de vingers getikt worden. Hoe vaak die momenteel met onwaarheden komen, da's journalistiek toch helemaal niet te accepteren? Dat gaat nog wel wat levels verder dan halve waarheden.

11 augustus 2023 om 14:24

Wie zou de Telegraaf in dit geval op de vingers tikken? Ik lees hier en op andere sites vaak genoeg kritiek op de journalistieke standaard die ze er daar op nahouden wat alsnog weinig effect heeft.

11 augustus 2023 om 14:32

Je tikt de Prive of Revue toch ook niet op de vingers voor alle onzin die ze de wereld in slingeren.
In dat licht kunnen we de Telegraaf toch ook al heel erg lang zien?

11 augustus 2023 om 15:23

Het zou wel moeten. Brononderzoek zou eigenlijk verplicht moeten worden, zeker tegenwoordig nu je vanaf je huiskamer alles kunt schrijven wat je wilt als journalist en het direct de wereld in kunt helpen. Ik vind het zeer kwalijk dat daar kennelijk totaal geen controle op zit.

11 augustus 2023 om 15:29

Ik ben met je eens dat het zorgelijk is hoeveel verkeerde informatie de media verspreiden.

Maar er zijn natuurlijk wel serieuzere kranten dan De Telegraaf die waarheidsgetrouw nieuws brengen hoger in het vaandel hebben staan.

Je gaat ook niet naar de AH een kilo knaller kip kopen en dan zeuren dat de kwaliteit niet goed is toch? Moet je maar naar een serieuze slager gaan.

11 augustus 2023 om 15:50

Zo lang er kranten bestaan, bestaan er dubieuze motieven om bepaalde stukken in een krant te printen. Het is niet enkel kranten die op zo'n manier hun bedrijfsvoering doen, ook tv nieuwszenders, zeker sinds de 24-uurs nieuws cyclus. Maar ook daarvoor had je berichtgeving aan de ene kant en vaak de waarheid aan de andere kant. Kom op Sirius, dat mag toch geen verrassing zijn?
Veel van ons weten dat. Daarom sprak Denzel Washington ooit de Mark Twain woorden "if don't read the newspaper you're uninformed, if you do read it you're misinformed."

Kranten hebben hun eigen invalshoek en motieven om bepaalde zaken te brengen. Gelukkig is de Sneijder-lobby bij de Telegraaf goed te verklaren door de enorm korte lijntjes tussen Sneijder en Valentijn. Derksen is de link. Maar vaak zat is het motief wat lastiger te verklaren. En dat is lang niet alleen bij de Telegraaf zo.

12 augustus 2023 om 08:24

Of de gevleugelde woorden van Einstein op Twitter: "stop misattributing quotes to famous people".

Het leek ook op een voorbarige en emotionele reactie van Sneijder op Instagram, in plaats van dat Steijn en Ajax de deur hadden dichtgegooid. Hopelijk is het nu uit de lucht en kan er alsnog gekeken worden naar een rol voor Sneijder in de staf, als hij ook maar een beetje kwaliteit over zou kunnen brengen die hij had (wat ik denk dat hij kan) randzaken daargelaten, dan is dat natuurlijk geweldig voor de jonge spelers bij Ajax en zeker voor de spelers die het op dat middenveld moeten gaan doen in de toekomst.

Btw VZ: hulde voor de nieuwe look & feel op de mobile website. Ziet er tof uit!

11 augustus 2023 om 14:36

Ik vind het dus echt een verschrikking. Het is heel onoverzichtelijk geworden en de reclames lijken nog prominenter aanwezig te zijn.

11 augustus 2023 om 15:04

Ik heb geen reclames, en vind de lay-out veel eigentijdser. Beter dan die meuk uit de 20ste eeuw.

Daarom moet je ook ver bij Sneijder uit de buurt blijven, want zo reageert hij altijd. Hij is een garantie voor gezeik.

Wesley mag in Madurodam de trainer gaan uithangen. Mafkees eerste klas.

Vind Sneijder wel een jammerend en stampvoetend ventje die mij vaak kinderachtig overkomt als hij zijn zin niet krijgt!
Zegt niets over zijn voetbalkwaliteiten natuurlijk want dat was top maar communicatief moet hij nog heel veel leren!

Serieus, laat die gast gaan. Als je zo snel onterecht op je pik getrapt bent en meteen naar Instagram grijpt, wegwezen dan. Zo’n jongen die altijd wegloopt en anderen de schuld geeft als het even niet gaat zoals hij wil, die moet je er niet eens bij willen hebben. Laat hem lekker het feestbeest uithangen. Dat past hem beter.

Ook al is Sneyder is een absolute legend in het voetbal, en doet hij het leuk op tv als analist cq presentator, zie hem eerder bij Ter Land Ter Zee en in De Lucht of een carnavalskraker maken.Heerlijk Steijn ...een compleet en eerlijk verhaal.beetje eigenzinnig, net als ten Hag het was en nog steeds is. Heel ander verhaal dan de 3 dagelijkse persmomementen met Alfred. Sneijder is ook eigenzinnig, maar dan op een irritante manier, betwetertje. Lekker wegblijven bij Ajax, staat meneer even niet op de eerste plaats heb je gezeik in de media. Maurice een volwassen man, Wesley een doorpuberend straatjochie. Prima, maar beter niet bij mijn clubbie.

Sneijder is te snel in zijn ego gekrenkt om van toegevoegde waarde te zijn in een technische staf. Los van kennis en ervaring is het hebben van een goede persoonlijkheid net zo belangrijk. Als je al zo impulsief reageert op misschien gewoon wel een miscommunicatie dan is dat geen goede houvast voor een langdurige samenwerking. Ik zie hem er echt wel voor aan om bij de eerste beste discussie die niet zijn kant op valt gelijk de biezen te pakken onder het mom van is niet mijn richting, of voel mij niet gehoord.

als ik alle reacties hier lees dan begrijp ik heel goed dat spelers met een dubbele nationaliteit niet voor Oranje kiezen. Al ben je de recordinternational, de fans tonen zeer weinig respect voor hun legends in Nl.

Ik zou zeker ook voor Marokko of Turkije enz kiezen ipv NL als je ziet hoe Wesley Sneijder door de eigen fans wordt behandeld. Alleen maar omdat hij af en toe zijn mening geeft op TV en een Utrechter is.

11 augustus 2023 om 15:58

Respect werkt uiteraard wel twee kanten op. Als Wesley na het interview van Steijn zo impulsief reageert en zich zo uit op de sociale media kanalen, dan heeft hij zelf de deur achter zich dicht getrokken.
Daarnaast heeft hij na zijn voetbal carrière nog niks bewezen in het trainersvak en zie ik geen aanleiding om hem zomaar een functie in de staf toe te bedelen van een miljoenen organisatie.

Snijder gedraagt zich als een volwassen vent van 12 , gaat het niet zoals meneer het wilt is die op zijn teentjes getrapt .
Ik denk eigenlijk dat de meeste 12 jarige meer volwassen zijn dan Sneijder het gewoon is een volwassen huilebalk.
Die wil en moet je er gewoon niet bij hebben veroorzaakt alleen maar onrust
Ongeacht zijn voetbalkwaliteiten en ervaring zal ongetwijfeld het verkeerde voorbeeld geven aan de jonge spelers .

Die lopende bitterbal moet een beetje indikken en eerst zijn eigen leven een keer op de rails krijgen. Die kan nog geen senioren elftal coachen. Kennis heeft hij zat maar veel te impulsief en opvliegend. Dezelfde slappe hap instelling als ihattaren

Alsof je al niet genoeg sores hebt met iedereen die al wel bij Ajax werkt of betrokken is, Steijn moet nu al zorgen voor mens en die er niet eens werken. Om teleurstellingen tegen te gaan…. Laat het met Sneijder zoals het nu is.

Als je hem graag wil hebben maak je hem assistent, dit is gelul in de ruimte.

Sneijder zal niet makkelijk zijn, maar het is wel een legende die weet hoe het werkt op topniveau

Ben bang dat Sneijder meer gezeur brengt dan iets toevoegd aan deze technische staf...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
8.Ajax152
9.Excelsior15-3
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. GorterKeeper80
R. PasveerKeeper00
D. RamajKeeper60
G. RulliKeeper10
C. SetfordKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

798 fans
Middenvelder, 39 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Al Gharafa 11 6 2 1
2017/2018 Al Gharafa 11 9 2 0
2017/2018 OGC Nice 5 0 0 0
2016/2017 Galatasaray 28 5 5 0
2015/2016 Galatasaray 25 5 11 0
Laatste voetbalnieuws

Sneijder meedogenloos voor PSV’er: ‘Moet voor straf niet spelen tegen Feyenoord’

Wesley Sneijder noemt de overtreding van Johan Bakayoko in de absolute slotfase tegen FC Twente van afgelopen zaterdag bij een 0-3 voorsprong ‘oerdom’. De vleugelaanvaller van PSV kroop door het oog...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren