Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steijn is onverbiddelijk: ‘Heb hem eerlijk verteld dat hij beter kan vertrekken’

Laatste update:

Maurice Steijn ziet geen toekomst meer voor Calvin Bassey bij Ajax. Na afloop van het met 3-0 verloren oefenduel met RSC Anderlecht geeft de oefenmester in gesprek met De Telegraaf aan dat het beter voor hem én de club is als de Engels-Nigeriaanse verdediger vertrekt uit de hoofdstad. Fulham heeft reeds een akkoord bereikt met de recordkampioen over de transfer van de mandekker. Met de transfer is 21 miljoen euro en een doorverkooppercentage van onbekende hoogte gemoeid.

Steijn erkent dat de financiële situatie mede ten grondslag ligt aan het gewenste vertrek van zijn pupil. "Ook vanwege het geld, want als hij gaat kunnen wij ons behoorlijk versterken", rechtvaardigt de keuzeheer zijn beslissing. "Dat heb ik hem ook eerlijk verteld." Bassey zelf wilde eigenlijk niet vertrekken, maar sportieve revanche nemen bij de hoofdstedelingen. Zijn management reageerde 'verbolgen' op het nieuws dat een akkoord was bereikt tussen de twee clubs.

"Hij heeft vorig seizoen een heel zwaar jaar gehad", beaamt Steijn. "Maar de kans bestaat, zeker als we een nieuwe linksback of linker centrale verdediger gaan halen, dat hij niet speelt." Daarmee lijkt Steijn te hinten op het aantrekken van nieuwe defensieve impulsen. Nu moet Bassey concurreren met de doorgebroken Jorrel Hato voor een plekje centraal achterin en met Anass Salah-Eddine en Owen Wijndal voor de linksbackpositie.

Daarop concludeerde Steijn dat een vertrek voor alle partijen de beste optie was. Naast een rechter centrale verdediger ter opvolging van de naar Arsenal vertrokken Jurriën Timber lijken de Amsterdammers dus ook een verdediger te willen halen die aan de linkerkant uit de voeten kan. Daarnaast is technisch directeur Sven Mislintat naarstig op zoek naar een creatieve middenvelder, waarvoor hij Eduard Spertsyan op de korrel heeft, én een spits om te concurreren met Brian Brobbey.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, alleen maar eerlijk. Je kunt beter dit bericht krijgen dan het verhaal dat je een eerlijke kans gaat krijgen en dan half november nog geen minuut te hebben gespeeld.

22 juli 2023 om 18:25

Maar is het echt eerlijk?

Middenveld is weer troep met Klaassen en Taylor. Iedere verdediger krijgt hier last van.

Rensch kan maanden dromen, geen kritiek.

Bergwijn mag ook weleens peper in zijn bil krijgen. 32 miljoen en nooit 100% inzet.

Steijn is zelf niet klaar voor en pakt de 2 makkelijkste slachtoffers.

22 juli 2023 om 18:49

Wat hebben al die andere spelers met het perspectief van Bassey te maken? Ik zeg niet dat het wereldspelers zijn, maar daar gaat het in deze niet om.

Mijn reactie gaat over het feit dat Steijn tenminste eerlijk is tegen Bassey als het over zijn speelkansen gaat.

22 juli 2023 om 19:14

Het gaat erom dat spelers wel kans na kans blijven krijgen om zichzelf te bewijzen en Bassey niet, het heeft wel degelijk iets met elkaar te maken. Hato, Salah en Wijndal hebben in de voorbereiding nog niet laten zien dat zij nou veel beter zijn. Hato is talentvol maar laat hem nog even lekker op de back positie spelen. Gaat om de kansen die alle jongens krijgen ten opzichte van Bassey, zo moeilijk is het niet.

22 juli 2023 om 19:24

Daarnaast vind ik Anass Salah-Eddine en Owen Wijndal voor de linksbackpositie geen concurrenten, ze zijn beide niet beter dan Bassey.

22 juli 2023 om 19:24

Het verschil is toch gewoon dat iedereen kan zien dat Bassey technisch de slechtste speler is die ooit in het eerste van Ajax heeft gelopen. Daarnaast is hij 23, op die leeftijd moet je bij Ajax gewoon zonder probleem mee kunnen in de eredivisie, heeft hij ruim 20 miljoen gekost en een hoog salaris.

Hato draait volgens mij juist een prima voorbereiding tot nu toe. Salah Edinne zit net bij de groep, niet gek dat die kansen krijgt. Maar Stein heeft ook kritiek op de beide linksbacks en hint inmiddels ook daar op een aankoop.

22 juli 2023 om 19:35

Het is idd oneerlijk. Ik heb vanmiddag een wanordelijke gatenkaas gezien waar Anderlecht slordig mee om ging en dan ga je je enige verdediger weg sturen . Hoe arrogant kun je zijn? Denkt Steijn nou echt dat hij de tegenstanders klem gaat zetten? Die wachten rustig op de foute pass die zonder Bassey ook komen gaat en dan is er geen Bassey meer om de counter er uit te halen. Het probleem is niet Bassey maar Steijn, want dat is geen Erik, Arno of Knutsen.

22 juli 2023 om 19:40

Slechtste ooit??? Doe normaal...
Heb je o.a. Lindenbergh, Wielaert, Atouba, Kuffour en Van der Hoorn, Hose meegemaakt???

22 juli 2023 om 19:59

@mizuno ja die heb ik allemaal mee gemaakt. En die waren aan de bal een stuk beter dan Bassey.
Nu kun je best vinden dat Bassey met zijn fysiek een en ander compenseerd waardoor hij als speler minder slecht is dan die namen. Maar aan de bal is hij een stuk minder dan die namen. .

22 juli 2023 om 20:42

Haha je overdrijft heel erg london maar dikke prima.

22 juli 2023 om 20:53

@afcaemmanuel maar wie waren er aan de bal dan nog slechter. Misschien Atouba. Verder zou ik het echt niet weten. De andere namen op de lijst die Mizuno noemt waren in ieder geval een stuk beter aan de bal.

22 juli 2023 om 21:35

Rensch! Goeie genade wat is die slecht zeg. En zelfs even aanvoerder vandaag. Ajax wil toch nog wel serieus genomen worden? En die bizarre tackle van hem (in een oefenwedstrijd), donkerpaars...

23 juli 2023 om 02:21

Alle mensen die niet realistisch zijn overdrijven over Bassey en kijken alleen maar naar hoe hij het vorig jaar deed terwijl hij ook een deel van het seizoen verkeerd gebruikt werd qua positie en in een heel matig tot slecht Ajax gespeeld heeft zonder ook maar een seconde naar dit seizoen te kijken en die jongen eerlijke kansen te geven ondanks het feit dat hij inderdaad opbouwend niet de sterkste is maar ook wel andere sterke punten heeft en hij 1-op-1 een tank is waar je 9 op de 10 keer moeite mee hebt om te passeren en ook nog eens pijlsnel is... Feit is dat ik wel weet wat hij in huis heeft en dat heeft bij Rangers FC ook laten zien maar het is makkelijk om op deze manier iemand af te kraken in plaats van naar de realiteit te kijken!

22 juli 2023 om 18:26

Maar toch ongelooflijk dom om in de media te benoemen dat hij geen toekomst heeft? Als ik Fulham was had ik inmiddelijk mijn bod ingetrokken en gezegd "jullie willen er zo graag vanaf? Wij bieden 15 miljoen". Je speelt de kapers op de kust in de hand met dit soort opmerkingen.

22 juli 2023 om 18:42

Dat verbaast mij ook, je zou zeggen dat zo'n Fulham ook alle berichten vanuit Nederland mee krijgt. Vooral als je zoveel geld aan een speler gaat uitgeven. Maar als ik bijvoorbeeld The Guardian lees, die zeggen enkel:

"bassey won the Scottish Premiership title with Rangers in 2021 and will add more depth to Fulham’s backline. The 23-year-old is a Nigeria international and has experience of playing in the Champions League for Ajax."

Tja, zo kan je het ook benaderen, dan lijkt het plotseling een goede deal voor Fulham...

22 juli 2023 om 18:48

Als de berichtgeving waar is, dan is er al een akkoord gesloten. Dat kun je als Fulham zijnde niet zomaar verbreken lijkt me.

22 juli 2023 om 18:51

Tsja dat kan je wel doen maar dan zegt Ajax tegen dat bod weer doodleuk "onee dan verkopen we 'm niet aan jullie."

22 juli 2023 om 19:03

Is ook nog eens een homegrow dus word er door engelse clubs sowieso meer betaald

22 juli 2023 om 21:14

Je merkt wel dat het management van Bassey het spelletje speelt. Die hebben wel door dat Ajax graag van hem afwil en zullen nu dan het onderste uit de kan willen .

Logische keuze is aan de bal zo slecht kan niks met een bal wat een miskoop. 21 mil lijkt me erg veel maar ja Engelse clubs hé. Die hebben hem niet zien spelen neem ik dan maar aan.

22 juli 2023 om 18:28

Hij is homegrown in Engeland dus daardoor duurder.

22 juli 2023 om 19:10

Mijn neef is ook homegrown, maar kan er gene fluit van en is daarom niets waard ...
... het kan verkeren...

Als hij toch weg mag van Ajax/Trainer waarom bied je als Fulham dan nog 21 miljoen ?

22 juli 2023 om 18:04

Omdat ie voor minder niet weg mag waarschijnlijk

22 juli 2023 om 18:04

Omdat hij alleen mag als er een bedrag tegenover staat om te herinvesteren.

22 juli 2023 om 18:32

Dat vraag ik me ook af. Bied maar eens 11, eens zien wat ze dan doen. Voor 1 september accepteren ze dat uiteindelijk wel.

22 juli 2023 om 18:44

Wil je tot 1 september wachten of Ajax wel of niet een bod gaat accepteren? Heb je dan nog tijd om door te schakelen? Wat als een Brighton opeens interesse heeft over een week? Dan verlies je hem aan een concurrent. Zo kun je doorgaan. Als zij in Bassey een gewenste versterking zien dan lijkt het me logisch dat je gewoon betaald? Tevens gingen er 3 dagen geleden al geruchten dat ze een openingsbod van 17 miljoen deden en ook dat Brighton hem graag wil. Laat ook maar weer zien dat Ajax niet akkoord was gegaan met 11 miljoen met Brighton op de loer en een openingsbod van 17 miljoen.

22 juli 2023 om 18:48

Baardgrasmus. Nee hoor, want je kan volgende zomer m zeker alsnog wel voor meer dan 11 aan 1 of andere Engelse club verkopen

22 juli 2023 om 18:55

Ja het tekent ook de Engelse markt natuurlijk, het maakt ze ook geen zak uit of ze 21 of 11 betalen. Maar wonderlijk is het wel dat een speler die weg moet zoveel oplevert, dat is reteknap van ajax

22 juli 2023 om 19:08

Mwah is natuurlijk wel een redelijke verdediger. Fysiek sterk en snel. Heeft ook wel wat bewezen bij Rangers en bij Ajax met vlagen ook wel goede wedstrijden gevoetbald. Alleen aan de bal is het echt een kip zonder kop. Ik zie het hem in Engeland echt wel goed doen bij zo'n middenmoter waar hij elke bal naar voren mag schieten en niet voetballend de oplossing hoeft te zoeken. Ajax en Bassey zijn een totale mismatch gebleken, maar bij een Fulham zie ik hem best wel weer opleven. Fulham weet dat ook wel denk ik, want Bassey stond vorige zomer ook al bij veel PL clubs op het lijstje. Stel Bassey zou zo'n seizoen als Davinson Sanchez draaien dan kan je hem nooit meer halen. Voor Fulham best een gokje waard voor 21 miljoen. Zeker met al dat geld daar. Voetbalt hij 2 jaar slecht dan kunnen ze hem waarschijnlijk alsnog voor 15 miljoen verkopen aan een Championship club.

22 juli 2023 om 19:17

Fulham is een voetballende ploeg. Bassey past daar juist niet wat mij betreft.

22 juli 2023 om 21:06

Hij moest helemaal niet weg. Hij zou weinig minuten maken maar zou gewoon backup blijven, echter nu Fulham blijkbaar het gewenste bedrag heeft geboden, raden ze hem aan te vertrekken. En niet andersom, dat hij moet vertrekken en dat Fulham daarna 21mln geboden heeft.

22 juli 2023 om 19:26

Mbappe mag ook wel weg, moet zelfs weg bij psg. Alleen die accepteren ook geen laag bod. Voor Ajax geldt dat met Bassey ook.

22 juli 2023 om 19:47

Voor Bassey heb je wel wat alternatieven; Mbappe is (mss) wel de beste van de wereld.

Niet echt vergelijkbaar, of vind jij van wel?

22 juli 2023 om 21:32

Doet er niet echt toe, een minimum prijs is bepalend en dat is 21 miljoen voor Bassey.

En dan januari 2024 wanneer Fullham 6e staat en Hato niet uit zijn vel is gekomen. “Ajax waarom hebben jullie hem laten gaan?!”

22 juli 2023 om 18:15

Uit zijn vel is gekomen? Dat klinkt nogal luguber. Uit de verf bedoel je?

22 juli 2023 om 18:27

Dan hebben we ook nog kaplan die op de weg terug is. En we kunnen wel concluderen dat bassey sowieso niet uit zijn "vel" gaat komen bij ajax.

22 juli 2023 om 18:41

Hoe realistisch acht je dit? Ik acht die heel onrealistisch. En hem verkopen nu is gewoon logisch, kan je herinvesteren in een wel geschikte verdediger.

22 juli 2023 om 18:50

Dat is en blijft ook simpel scoren. Over Botman las je die verhalen ook terwijl Martinez gewoon beter bij Ajax paste, maar over een Scherpen, Dolberg, Wöber, Kristensen, etc. die zich niet zo (snel) door ontwikkelen lees je niemand over. Natuurlijk is er altijd een kans dat een speler elders opleeft, maar feit is wel gewoon dat Ajax na vorig seizoen genoeg redenen heeft om Bassey, Wijndal en Sanchez voor een gelijkwaardig bedrag te verkopen. Dan heb je maar de pech dat ze het elders goed doen, maar zoals ze bij Ajax hebben gepresteerd tot nu toe mis je er weinig aan. Je wil ook geen Magallan/baumgartl scenario dat ze als dure aankoop hun hele contract gaan uitzitten en 3 keer uitgeleend worden. Bij Bassey lijkt het er tot nu toe meer op dat het een Magallan is dan een Martinez.

22 juli 2023 om 19:35

Als Ajax halverwege 6e staat met de huidige selectie komt dat niet door het vertrek van Bassey.
Zet een goede rechter centrale verdediger in de huidige selectie en je hebt nog steeds een ploeg die mee moet kunnen doen om het kampioenschap.

Steijn is natuurlijk weer eerlijk verteld dat dit waarschijnlijk de enige kans is om zijn aankoopbedrag goed te maken, waardoor hij deze harde boodschap bij Bassey moest geven om hem naar de uitgang te drukken. Anway, denk zelf ook dat het de beste oplossing is. Er moet een ervaren kracht komen voor de rechter cv, maar Hato moet de voorkeur krijgen voor lcv. Kaplan kan dan mooi erachter als backup

22 juli 2023 om 18:11

Het is helemaal niet zijn taak om dit soort boodschappen door te geven vind ik. De technisch directeur zou dit moeten doen aangezien hij over de contracten gaat.

22 juli 2023 om 18:50

Consy. Volgens mij gaat een trainer erover hoeveel speeltijd hij in het vooruitzicht ziet bij een speler. En als een speler niet mee wil werken terwijl de TD m wel weg wil hebben ( en de trainer het ook niet in m ziet zitten) wordt het snel een 1-2tje natuurlijk.

22 juli 2023 om 20:50

Onzin. De taak van deze boodschap ligt hoe dan ook bij de TD. De TD kan hoogstens de argumenten van de trainer gebruiken

Premier league en veelvoud aan salaris afwijzen, en ik heb mij hier laten aanpraten dat Benfica al niet te weigeren is voor spelers uit de eredivisie

22 juli 2023 om 18:30

Naja Benfica is natuurlijk ook wel aansprekender dan Fulham.

22 juli 2023 om 19:40

Volgens mij wil hij zelf niet weg omdat Fulham hem financieel niet het zelfde kan bieden als Ajax.
Financieel zit Ajax niet heel ver achter de onderkant van de PL, Ajax zou met hun omzet ongeveer op de 14 plaats komen en waarschijnlijk voor Fulham.

Het is keihard maar ik heb er vrede mee als dit doorgaat. Pak het kapmes waarmee je deze knoop heb doorgehakt, en sla net zo hard op de knoop die Wijndal heet. Probeer er nog 2-3 miljoen voor te vangen. Weg met dat vervelende mannetje die je in alle filmpjes van Ajax maar wat ziet lachen. Bah

22 juli 2023 om 18:12

Inderdaad kan me ook verschrikkelijk irriteren aan de houding van Wijndal. Ga eerst eens leveren in plaats van al die praatjes en gebrek aan inzet waar werkelijk iedere trainer over klaagt. Hopelijk gebeurt er een godswonder en is er überhaupt een club die nog een bod uitbrengt op Wijndal. Die moet echt zo snel mogelijk naar de uitgang.

In de geschiedenis van Ajax is het niet vaak voorgekomen dat je zo'n joekel van een miskoop zo snel weer goed kan maken, dus hoewel het voor Bassey persoonlijk hard is, is dit ook hoe het wereldje werkt.
Van mij mag die jongen uitgroeien tot een wereldverdediger in de PL, maar het huwelijk met Ajax is gewoon mislukt. En die jongen wordt jammergenoeg door de media zo ontzettend hard afgemaakt dat het voor hem beter is om elders een nieuwe start te maken.

22 juli 2023 om 18:36

En de zg fans doen ook aardig mee moet ik zeggen

Natuurlijk is het mamagement van Bassey ontevrede , die willen ook het onderste uit de kan.

Prima toch. Ik heb ook liever dat mijn baas eerlijk is als scheinheilig. Maar voor sommige kan Steijn het toch niet goed doen.

Ik mis de naam van Klaassen en Taylor...

22 juli 2023 om 18:51

En Wijndal, SalahEdin, Bergwijn en Rensch zouden van mij ook mogen vertrekken. Vandaag ook weer 3x niks. Ik snap niet dat elke trainer bij Ajax toch blijft proberen met Taylor en Klaassen op het middenveld.

22 juli 2023 om 20:12

Eens. En in plaats daarvan gaan Alvarez en Kudus en blijven wij met al die spelers die jullie opnoemen achter. Tadic heeft het goed gezien.

22 juli 2023 om 20:47

Waarschijnlijk laten ze leuke combinaties zien op de training. Klaassen hoort gewoon een speler op de bank te zijn en Taylor hoort verhuurt te worden naar een subtop club Eredivisie. Maar ik heb er waarschijnlijk geen verstand van want elke trainer stelt ze op.

23 juli 2023 om 11:33

Naast de namen die genoemd worden mogen van mij Kudus, Alvarez en Rulli ook vertrekken. Alvarez heeft een mooie stap omhoog verdient en daar is het ook echt tijd voor na 4 jaar, Kudus en Rulli hebben beiden het niveau dat je nastreeft bij vlagen, maar zijn ook niet bepaald in staat de kar te trekken. Beiden in hun hoofd bezig met een vertrek, en vervangbaar. Kudus is in potentie de beste voetballer van de eredivisie, maar moet het hebben van individuele bevliegingen en daarmee eigenlijk ook geen speler die het team als geheel beter maakt. Bovendien staat hij 45 van de 90 minuten buiten spel. Voor een trainer lekker om zo een speler te hebben, want hij scoort onmogelijke ballen zolang je die keurig bij hem inlevert. Maar het gaat er allemaal niet soepeler van lopen. Een beetje zoals Suarez destijds. Alle ballen op hem en je wint waarschijnlijk wel. Ik zou als Ajax zijnde de grootst mogelijke bezem door de selectie trekken nu en fris beginnen met iedereen die dolbij is voor Ajax te spelen. Dat zou al winst zijn.

Het gaat vooral om het financiële plaatje natuurlijk. Nu wordt er nog 21 miljoen geboden. Hato heeft vast een streepje voor dus dan is die bankzitter. Een half jaartje op de bank zitten en Bassey is nog niet eens de helft meer waard. Dus snap Steijn al te goed dat hij verkocht moet worden. De volgende zouden Klaassen, Taylor, Sanchez of Rensch en Salah-Eddine of Wijndal moeten zijn zodat er ook op die posities versterking kan komen.

Snap zowiezo de discussie hier niet het is een speler die 1op1 niet uit de verf komt bij ajax , niet erg verkopen en hem het beste gunnen , zelf beter scouten zo dat je niet weer zo'n speler verpest , maar de reacties op mitsilan en stein is op dit forum van een nivo waarbij je op de kleuter school de kinderen nog een draai om de oren zou geven , doe is normaal

Wat een ongelofelijk wanbeleid. Zo’n Bassey moet gewoon het vertrouwen krijgen met een complementaire speler naast hem centraal. Dan gaat hij echt wel opbloeien en uitgroeien tot een topper.

22 juli 2023 om 19:44

Om uit te groeien tot een topper moet hij eerst leren voetballen. We hebben het niet over een speler van 18 of zo. Hij is 23, dan moet je er als grote aankoop in de eredivisie bovenuit steken.

Hij is nu al 2e keus achter Hato. Het zou juist wanbeleid zijn om een dure aankoop op de bank te zetten. En hoe sneller je een miskoop weer doorverkoopt hoe kleiner het verlies.

22 juli 2023 om 20:30

Aan de bal liggen niet zijn kwaliteiten, hij is een geweldige mandekker. Met een voetballer naast zich gaat hij top presteren

22 juli 2023 om 20:59

Maar ook voor een mandekker is hij wel heel slecht aan de bal. Voor mij hoeft een verdediger echt geen bal virtuoos te zijn. Maar hij is aan de bal nog een paar niveaus minder dan iemand als Maguire. Ook van een simpele mandekker mag je in de Europese sub top wel verwachten dat hij normaal een bal terug kan spelen op een keeper en niet direct in paniek raakt wanneer er een spits 10 meter bij hem vandaan loopt als hij de bal krijgt.

Overigens vind ik hem als mandekker ook niet bijzonder. Hij heerst bijvoorbeeld niet in de lucht, laat zich ondanks zijn fysiek zo nu en dan simpel uitspelen of wegzetten, hij is positioneel matig en mist het overzicht om goed op situaties te anticiperen.

Het wordt tijd dat Steijn en Mislintat ook Wijndal even keihard de waarheid vertellen. Die is niet eens fit genoeg om mee te doen aan Darts Masters, laat staan voetballen bij Ajax.

Let op mijn woorden, Bassey gaat verrassen in Engeland. Deze jongen kan gewoon heel goed verdedigen, maar niet zo goed opbouwen. Probleem bij Ajax is dat ze in de verdediging alleen maar goede voetballers willen. Jullie snappen er echt geen reet van. Als je die jongen op zij kwaliteiten benut heb je er een topper aan. Schuurs en Botman zijn nog minder en zijn inmiddels 40 mln waard

Steijn mag ook vast vertrekken, heeft niets bij Ajax te zoeken. Ons kaartenhuis stort lekker in elkaar.

Bassey is geen slecht speler, maar past gewoon niet in het Ajax profiel. Bij Fulham gaat hij wel goed spelen, let maar op.

Prima verdediger voor de PL. Niet voor Ajax. Maar wat vind ik het sneu voor die jongen. ZO sociaal, zo blij altijd. Maar kan Steijn niet hetzelfde tegen Wijndal zeggen?

22 juli 2023 om 20:12

Ik begin liever eerst met Rensch. Wat een idiote overtreding vanmiddag ook weer. Dat slaat toch helemaal nergens op en dat draagt de aanvoerdersband

22 juli 2023 om 20:14

Steijn heeft wel net kritiek op Wijndal en Salah Eddine gegeven. Terecht. Eens met je over Bassey trouwens, leuke gast en potentieel een zeer goede verdediger voor een team dat veel onder druk staat en weinig van achteren opbouwt.

23 juli 2023 om 01:17

Maar wie is op dit moment wel een goede centrale verdediger voor Ajax? Meer dan ooit is Ajax gebaat bij een centrale verdediger die ook daadwerkelijk kan verdedigen. Als dit Ajax weer met 10 meter in de rug gaat verdedigen, wordt een derde plek al keihard knokken.

Maar even eerlijk........als Ajax wat minder geld had gekregen, had Steijn het dan ook gezegd? Denk dat Bassey beter is dan het viertal dat we vandaag zagen Klungelen. Als ik Bassey was en geen zin had om naar Fullham te gaan, zou ik gewoon lekker blijven.
Als Ajax supporter kijk ik er natuurlijk anders tegen aan. Maar als neutrale persoon dan wil je toch liever bij Fullham spelen dan bij dit historisch dramatische Ajax? En er verandert nog niks. Nog immer drie postbodes op het middenveld. Zolang we met Taylor, Klaassen en wie dan ook op 6 door gaan, dan wordt het niks, is het niks en gaat het ook niets worden. Daar verandert Bassey helemaal niets aan.

Lekker Steijn wegwezen met deze prutser. Nog steeds troep van Schreuder aan het schoonmake en hij zit gewoon lekker in de zandbak.
Absurd eigenlijk.

Het zal mij echt niets verbazen als Ajax dit jaar op de 5e plek o.i.d. eindigt. Gewoon lekker bezuinigen en geen spelers van statuur aantrekken want kost te veel geld. Ik snap wel waarom Tadic weg is gegaan als dit hem ook verteld is.

23 juli 2023 om 01:16

Daar verbaas ik me inderdaad ook over. Het lijkt wel alsof ze intern bij Ajax denken dat enkel een goede coach de boel weer aan het draaien gaat krijgen en dat veel spelers enkel zo matig waren vanwege tactische omstandigheden. Het is echt ongelooflijk dat je als buitenstaander al kunt zien dat het er allemaal in relatieve zin erg slecht uitziet, maar intern zien ze overal nog mogelijkheden.

Schandalig. Alsof Ajax een nieuwe centrale cv gaat halen als hij zou blijven. Alleen Hato is veel te mager. Het beroerde beleid wordt verlengd. Ongelooflijk. Ik wens Bassey een succesvolle carrière in Engeland waar hij de waardering zal krijgen die hij verdiend.

23 juli 2023 om 10:00

Drl80 ik denk dat hij in engeland nog veel harder door de mand gaat vallen. Vergeleken daarbij is de eredivisie haast een amateur league.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren