Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spelersvrouw roept Pastoor tot de orde via Instagram: ‘Geen verrassing!’

Laatste update:

Met zeven competitiedoelpunten besloot Loris Brogno de afgelopen voetbaljaargang als clubtopscorer van Sparta Rotterdam, maar de Belg hoefde in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen niet te rekenen op een basisplaats. Alex Pastoor hield de vleugelspits tegen VVV-Venlo negentig minuten op de bank en dat was overduidelijk tegen het zere been van diens vriendin Beverlly Van Petegem.

Van Petegem was er als de kippen bij na de met 3-0 verloren seizoensouverture om haar onvrede te uiten. "Ik vind het heel jammer voor Sparta, maar het is geen verrassing als je je topscorer op de bank zet!", schreef zij onder een foto van Pastoor op Instagram. "Als trainer is het je taak om de beste spelers te laten spelen, niet de spelers die je aardig vindt!!"

Brogno vroeg zich vorig seizoen zelf ook al eens af waarom hij niet altijd verzekerd was van een basisplaats. "Het is niet leuk om op de bank te zitten, ik wil altijd in de basis staan. Dat is mijn doel. Ik kwam het veld in en ik scoorde en gaf een assist. Ik snap niet waarom ik op de bank zat, maar misschien de supporters nu ook niet", zei hij na het duel met Roda JC Kerkrade in november 2016.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Denk niet dat Brogno al te blij zal zijn met inmenging van z'n vriendin. Pastoor lijkt me niet het type die daar gevoelig voor is, in tegen deel..

14 augustus 2017 om 16:52

Lijkt me ook niet zo heel prettig, ook in de kleedkamer kan je een paar opmerkingen verwachten denk ik. Zo, moest je meisje voor je in de bres springen? Kon je dat zelf niet?

14 augustus 2017 om 16:52

Laat mensen lekker zelf de namen voor hun kind kiezen, en hou jij je met jezelf bezig. Je hoeft het niet mooi te vinden, maar het is ook zeker niet nodig om dit af te kraken.

Moet je als vriendin niet doen en ik neem aan dat ze het zelf ook weet. Erg dom en je staat ook nog eens voor lul bij je teamgenoten. Mag hopen dat Pastoor hier geen aanstoot aan neemt. Dat zou wel erg veel eer zijn voor de vriendin van een speler.

14 augustus 2017 om 18:34

Tuurlijk mag zij zeggen wat ze vindt, maar ik denk dat je moet kijken od dit ook maar iets positiefs kan opleveren. In het beste geval laat pastoor het erbij en krijgt hij een paar grappige opmerkingen in de kleedkamer. In her slechtste geval wil Pastoor weten waarom hij met zijn vriendin bespreekt dat hij hem van vriendjespolitiek beschuldigd. Iedereen is het wel eens njet eens met zijn baas, maar als je partner zich hier publiekelijk mee gaat mengen, kan dat de boel alleen maar verergeren. Dus tuurlijk mag mag en kan ze dit doen, ik zie er alleen niets iets positiefs uit komen.

Emotionele reactie. Supporters die de club goed en objectief volgen kunnen bepalen of dit terecht is. Wel onhandige reactie want de pastoor kan op zijn lul getrapt zijn.

Dit is exact het probleem met het Nederlandse voetbal (en sport). Je krijgt meer kansen en speelt omdat de trainer of mensen bij de club je aardig vinden niet omdat je de beste bent. Bazoer, Riedewald en Tete, drie jonge internationals, en Denswil worden vernederd bij Ajax. De spelers die nota bene elke week opzichtig tekortkomen worden op een voetstuk geplaatst, Viergever etc. Met als triest dieptepunt Veltman de nieuwe aanvoerder van Ajax. Dat moet dan het voorbeeld zijn voor de jonge voetballertjes. Zelfs bij Ajax gaat het helaas niet om de beste, maar om wie het beste past in het plaatje dat de club of trainer wil presenteren. Het aantal cruciale fouten die De Ligt nu al heeft gemaakt is vele malen meer dan Denswil in een heel seizoen bij Ajax heeft gemaakt. Maar Denswil werd meteen afgevoerd... Triest. Respect voor mevrouw Van Petegem.

Ookal is dit niet handig van die vriendin. Ben ik er wel mee eens dat brogno gewoon hoort te spelen

Oei die vriendin maakt het alleen maar erger voor hem. Vind wel dat hij hoort te spelen maar Pastoor is een eigenwijze trainer dus denkt dat hij het wiel weer opnieuw moet uitvinden.

Ik zie Pastoor de kerst niet halen.
Het verbaast me nog steeds dat hij er vorig seizoen niet uitgeknikkerd is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren