Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Spelers en staf zijn hier niet blij mee, reacties waren boos tot heel boos’

Laatste update:

Joop Gall vertrekt aan het eind van het seizoen als trainer van FC Emmen. Het aflopende contract van de voormalig profvoetballer wordt niet verlengd. Gall, vijftig jaar, is bezig aan zijn derde seizoen bij Emmen, dat halverwege de competitie op de vijfde plaats staat. De ex-trainer van SC Veendam en Go Ahead Eagles vindt het ‘opmerkelijk’ dat de clubleiding een nieuw gezicht voor de groep wil, ook omdat hij vrijwel elk jaar met een compleet nieuw team werkt.

/

“Bovenal heb ik niet het idee dat er geen rek meer zit in de samenwerking”, verzekert Gall in gesprek met RTV Drenthe. De club wilde het nieuws pas na de kerstdagen wereldkundig maken, maar daar had Gall geen trek in. Collega’s en spelers reageerden ‘boos tot heel boos’ op de beslissing van het bestuur. “Ze zijn hier niet blij mee. De reacties varieerden van boos tot heel boos. Maar dat is ook logisch. Als je wint is er saamhorigheid in de groep. Ook van buiten de club heb ik veel opbeurende reacties gehad overigens. Dat doet me goed.”

Gall was naar eigen zeggen niet ontgoocheld toen hij het nieuws vernam. “Ik proefde de laatste weken al dat er iets gaande was. Dat is ook al eens besproken in de technische staf, waar de reacties vanuit de leiding werden ervaren als krampachtig. Wat dat betreft was het onderbuikgevoel dus juist.” Gall gaat er alles aan doen om FC Emmen zo hoog mogelijk te laten eindigen, het liefst met een prijs. “De huidige selectie komt uit mijn koker. Misschien vinden ze wel dat ik teveel op de stoel van de technisch manager was. Maar dan zou ik het contract verlengen. De kennis heb je al in huis.”

Joop Gall is een goede trainer voor FC Emmen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schandalig beleid, man is een prima trainer. Met beperkt materiaal toch goed en verzorgd voetbal

22 december 2014 om 23:22

Inderdaad ja. 5de met Emmen is ook lang niet slecht. Voetbal is ook nog redelijk goed dus waarom begrijp ik niet.

In een spanne van 3 zinnen 2 x de zinsnede 'van boos tot heel boos'. 1x als parafrasering en 1x als citaat. Vond de redactie dit zo'n mooie uitspraak of hadden ze nog 5 woorden nodig om de tekst op te vullen?

Onvoorstelbaar dat ze hem zo opzij zetten. Dit is het beste Emmen van de afgelopen tien jaar en Gall heeft daar een groot aandeel in

Man man man.. Dit soort dingen snap ik niet , sta je op de 5de plek willen ze je contract niet meer verlengen .

Het zou me niet verbazen als ie nu ze pet er naar toe gooit en dat Emmen aan het einde van het Seizoen 10de of lager staat!

Dit is erg!!!

Joop heeft Emmen weer kleur gegeven, bracht er weer muziek in, we werden niet meer uitgelachen omdat we Emmen waren....
Het gevoel van "rood-wit, rood-wit, rood-wit aan de bal, dat is Emmen" kwam weer terug sinds de Van Oostrum tijdperk.

Ik riep al langer dat ze hem een technische functie moesten geven, want naast het spelletje ziet hij ook de zakelijke toekomst lijnen.

De opvolger gaat naar alle waarschijnlijkheid Jan de Jonge worden, die ook zeker welkom is... Maar toch...Onze hoop is Joop!

www.rtvdrenthe.nl/nieuws/jan-jonge-ik-word-geen-assistent-bij-vfl-bochum

23 december 2014 om 00:01

Wat een onzin... een trainer is een passant. Oke het moment is raar (was op aandringen in de media van Gall) maar na 3 seizoenen presteert Gall nu eindelijk een half jaar redelijk goed.
Met deze spelersgroep is een top8 plek heel normaal. Gall is een opportunistische trainer, maar geen tactisch wonder. Ik denk dat er veel meer trainers zijn die dit kunnen presteren met deze selectie. Hopen dat de club deze stijgende lijn door kan zetten. Een trainer is daar een pion in, maar absoluut niet de belangrijkste...

23 december 2014 om 07:14

Waar zit de noodzaak van Emmen om niet door te gaan met Joop Gall? Nu moet er weer een andere trainer komen, die ook weer andere spelers wil hebben om vervolgens weer te moeten bouwen aan een nieuw elftal, wat weer een paar seizoenen in beslag neemt.
Vind het niet bepaald logisch.

Jij zegt dat Emmen redelijk goed presteert. Wanneer heeft Emmen voor het laatst mee gedaan in de top 5? Dat is pak weg 10 jaar geleden.

Wat is dit toch erg zeg, ga er slecht van slapen vannacht

De belangrijkste reden is geld. FC Emmen heeft sinds jaren eindelijk weer financieel de boel op order (zoals jullie allen weten gaat succes gepaard met geld in het voetbal) De beloning die Gall zou opstrijken bij de huidige prestaties is aanzienlijk en beloofd in tijden dat het financieel een chaos was. Het feit dat FC Emmen nu als 1 van de weinige Jupiler league clubs niet meer geld uitgeeft dan dat er binnenkomt laat juist enorme groei in verantwoordelijkheden zien. Verder heeft Gall in het verleden bij zijn voorgaande clubs continu met dragende spelers overhoop gelegen. (waarom is Weghörst nu bijvoorbeeld op dreef in de Eredivisie en bij Gall nooit verder gekomen dan slechts enkele invalbeurten?) Bij Veendam destijds is de rode loper ook niet uitgelegd voor deze man.
Gall is slechts een passant en verder ook nog iemand die altijd via de pers praat. Dit interview is daar weer een voorbeeld van. Knap wat hij nu presteert met FC Emmen, maar denkt totaal niet aan het club belang. Hulde voor Emmen zijn nieuwe beleid en hoop dat dit ons weer terugbrengt naar structureel om de eerste 5 plekken te spelen.

23 december 2014 om 15:51

Die structuele plek is ver weg als je de reden van het succes eruit zet , terwille van je eigen ego. Volgend jaar is Emmen weer grauwe middenmoot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren