Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sparv gaat voorlopig niet naar FC Groningen

Laatste update:

Tim Sparv gaat voorlopig niet voor FC Groningen spelen, zo meldt RTV Noord donderdagmiddag. De Groningers en de Finse middenvelder waren het al eens geworden, maar werkgever Halmstads BK wil niet meewerken aan de transfer. Sparv moet daarom tot het eind van de Zweedse competitie, in november van dit jaar, blijven.

Sparv is de beoogde opvolger van Evgeniy Levchenko, die deze zomer besloot op zoek te gaan naar een andere club. De 22-jarige Fin, die eerder ook uitkwam voor VPS en Southampton, heeft twee interlands achter zijn naam staan. Halmstads staat momenteel elfde in de Allsvenskan, de hoogste voetbalafdeling in Zweden.

FC Groningen rekent erop dat Sparv na de winterstop aan de selectie kan worden toegevoegd. FC Groningen hoopt binnenkort een andere middenvelder te contracteren. De onderhandelingen zijn daarover gaande. Zo is onder anderen Kees Kwakman in beeld. De middenvelder kan bij NAC Breda ook een nieuw contract ondertekenen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ai. Groningen kan hem goed gebruiken.iets meer bieden misschien? De selectie is al niet al te groot...
En een spits? Komt die er nog?

30 juli 2009 om 15:17

jammer voor groningen werd de selectie wat groter en een vervanger voor de transfervrije levchenko.

30 juli 2009 om 16:22

Ik vind het jammer voor Groningen. Ze waren net goed op weg maar er zijn een paar plaatsen leeg gevallen en vraag me echt af of ze die zo makkelijk kunnen opvullen.

Dat is mooi waardeloos. En die spits is er ook al niet. Groningen begint niet op volle sterkte aan de competitie. Dat is even een domper. Nou ja, hopen dat er toch nog snel versterkingen komen

ik begrijp groningen niet hij kost nu een ton betaal dat en hij komt gelijk
ga je moeilijk doen komt hij straks transvrij over en staan we op plek 12 a 13
super

30 juli 2009 om 15:29

"werkgever Halmstads Bk wil niet meewerken" dus dan gaan ze waarschijnlijk onredelijke bedragen vragen. Nu maar hopen op kwakman. Rtvnoord meldt wel dat groningen in onderhandeling is een andere speler, maar noemt geen naam

30 juli 2009 om 15:36

Waardeloze reactie fcgron. Ik weet zeker dat Groningen vast die ton wel wil betalen alleen Halmstads wil hier beter uitkomen. Groningen is echt niet gierig.

dit zijn geen goede berichten uit het groningen kamp, de beoogde opvolger(s) van Berg zijn onhaalbaar en nu komt Sparv (als het goed is) pas in november. daarbij zijn we andersson ook nog steeds een tijdje kwijt.

groningen moet wel gaan opschieten met het aantrekken van nieuwe spelers anders zie ik het somber in dit seizoen.

we hadden altijd al een te smalle selectie maar zoals het er nu bijstaat zijn we erop achteruit gegaan ipv vooruit..

nou Ts laat is zien waarom iedereen zo lovend is over het scoutingsapparaat van de Fc en kom met een paar versterkingen op de proppen.

30 juli 2009 om 17:46

Scoutingsapparaat is niks mis mee, maar het moet ook allemaal betaald worden he.

Jammer dat hij nu niet wordt gehaald, lijkt me toch een vrij goede speler voor de Fc.
Misschien dat de Fc Levchenko nog terug kan halen naar Groningen, mocht hij geen nieuwe club vinden.

30 juli 2009 om 16:31

Levchenko heeft net een contract getekend bij Saturn Moskou, dus dat feest gaat niet door.

Dat klopt helemaal, zo'n gevoel heb ik ook intussen. Laatst in de gezinsbode die mensen in Groningen allemaal krijgen stond ook al in dat de Fc Groningen ook een behoorlijk begrotingstekort had. En dat het de Berg miljoenen helaas niet allemaal kan pompen in nieuwe spelers. Maar dat ze Sparv niet kunnen betalen, en oook Hammarby wilde niet meewerken is tochwel zorgwekkend. Zo duur is ie toch niet, zal het dan toch betekenen dat we schulden hebben. Wim Masker zegt zulke dingen niet zomaar.

Ik had sowieso al een slecht voorgevoel, volgens Nijland hadden we Sparv al veel eerder moeten hebben. Toen het langer en langer duurde wist ik al voldoende, en zijn meestal slechte voortekens. Ik ben dan wel benieuwd wie er dan wel komt, ze kunnen tochwel een speler halen. Ze hebben 7.8 miljoen te besteden. Oke er moeten dan wat schulden afbetaald worden, maar het kan toch niet zo zijn dat dit elftal verder geen enkele kwaliteitsinjectie krijgt. Maar blijft de beloofde rechtshalf, die het met Koen van der Laak uit moet gaan vechten. En waar blijft de beloofde vervanger voor Berg? Zondag staat Ajax al voor de deur hoor, een ding weet ik wel. Het is misschien ietwat negatief, maar dit elftal is stukken minder an het afgelopen seizoen. En inderdaad, ik zie een klassering in het rechterrijtje eerder dan een klassering in het linkerrijtje. 12e 13e behoord zeker tot de mogelijkheden, dus Fc Groningen haal spelers. En ook een spits, wat als je Jans moet geloven traint Matavz ook niet super goed, is condiotioneel niet sterk genoeg. En dan Pedersen, die ook nog geen hele wedstrijd kan spelen. En dan Garcia die ook geen super seizoen heeft gehad, kan zelfs terug naar Heracles. 6 ton en hij is weg. Kun je zien dat Groningen problemen heeft met de salarissen, anders was ie ook niet te koop.

Uit de eerste zes wedstrijden zie ik ons 5 tot 6 punten halen:

Gro-ajax 1-3
Rjc-gro 1-1
Gro-nac 0-0
Hee-gro 2-0
Gro-psv 0-1
Vvv-gro 1-3

Dan sta je lekker in de buurt van een nacompetitieplek S:

30 juli 2009 om 15:42

@davidhelder1981
Wat ben ik blij dat ik niet zo negatief in het leven sta als jij. Moet je eens zien hoe ver jij op de feiten vooruit loopt.. Die uitslagen zijn op helemaal niks gebaseerd. Wacht nou eerst maar eens af wat er nog gebeurd voor de transferdeadline, dat doe ik ook. Daarnaast is er genoeg kwaliteit.

30 juli 2009 om 16:23

Davidhelder, ik kan me vinden in je woorden. Ik heb hetzelfde voorgevoel als er niet snel iets gebeurd.

30 juli 2009 om 17:49

Wat een gelul in de ruimte.

Waar staat dat Groningen hem niet kan betalen??
Afgelopen seizoen had de fc dan misschien een begrotingstekort, dit jaar is de Fc als een van de weinigen die de begroting verhoogt heeft t.o.v. vorig jaar.
Daarnaast heb je geen flauw idee voor die uitslagen, dat is echt natte vingerwerk.

Ik weet niet of je vorig seizoen opgelet heb, maar als een matavz en koc en op de heupen krijgen zijn dat denk ik gewoon waardige vervangers voor Marcus.
En dan heb je nog altijd Granqvist en Holla, heb is al tijden stil rondom die 2. Groningen is niet zo verzwakt als de meeste denken.

Ik heb er het volste vertrouwen in op een goede afloop en top 8 klassering!!

Nou ik denk dat Groningen de strijd met clubs als heerenveen-utrecht-nac gaat verliezen als het om de 6e plaats gaat.er staat op dit moment maar een matig elftal,uitzonderingen daargelaten.

Wellicht moet Groningen toch proberen Strootman te halen, als Sparta een beetje schappelijk meewerkt?

30 juli 2009 om 15:40

Reken er maar op dat ze dat niet gaan doen. Strootman geeft alleen wel aan Groningen te zien als een stap vooruit.
Hij baalt er alleen van dat hij zijn contract heeft zitten verlengen voor nog eens 3 seizoenen omdat hij niet transfervrij wou vertrekken bij Sparta. Achteraf een zeer domme actie omdat hij nu eigenlijk wel wil vertrekken naar bijvoorbeeld Alkmaar, Utrecht of Groningen. Door zijn goede sociale instelling heeft hij zichzelf lelijk in de vingers gesneden.

Groningen koopt altijd slim in. Ben benieuwd wat ze gaan doen voor in plaats van Berg, ze moeten wel blijven versterkken als er spelers verdwijnen.

Nog een half jaartje wachten...

Uiteraard is Groningen een stap vooruit voor hem; voor zo'n beetje de hele Eredivisie is Groningen een stap vooruit. Als ik Sparta was, zou ik hem verkopen met clausule dat bij een eventuele doorverkoop, zij een percentage ontvangt. Daar worden ze rijker van dan hem nu voor (laten we zeggen) 6 miljoen willen verkopen.

@supersheva:

We zullen wel zien na de eerste 6 duels. Het is gewoon realistisch, we zijn er stukken minder op geworden. En als je de berichten hoort van Wim masker, zijn die ook al niet hoopgegevend. Tegen Nac hebben we het altijd moeilijk. Datzelfde geldt voor de andere wedstrijden, Groningen heeft pech dat het tegen sterke clubs begint. En dat terwijl de Fc zijn selectie nog niet helemaal op peil heeft, tja behoren deze uitslagen zeker tot de mogelijkheid:

En sorry voor mijn ietwat negatieve geblaar, maar kan er weinig anders van maken op dit moment

30 juli 2009 om 15:54

Groningse mentaliteit he. maar denk er ook zo over. Maar wie weet verrassen ze ons zondag in de Euroborg en vreten ze het "nieuwe" Ajax (alleen de trainer volgens mij..) op.
Misschien is Koc al wel klaar voor het grote werk. Maar had hem liever in de schaduw van een meer gearriveerde spits zien rijpen.

Wat een paniek!

Groningen is echt niet afhankelijk van ene Sparv, hoor. Vorig jaar stond er een behoorlijk team, en dat zal er nu weer staan. Eigenlijk mist alleen Berg.

Beter even wachten op Sparv dan nu onnodig veel geld over de balk smijten.

Overigens is Groningen wel zo verstandig om geen miljoenen voor mannen als Strootman of Kwakman neer te leggen. Strootman wordt gehyped, en is Kwakman een beslissende middenvelder voor Nac? Welnee. Eén miljoen hooguit en meer is hij echt niet waard.

Het is fout gegaan met Sulejmani. Sindsdien denkt iedere club even de hoofdprijs op te halen voor iedere speler. Get real!

30 juli 2009 om 15:59

Het gemis van Levchenko is net zo belangrijk als dat van Berg. Het middenveld is echt dun bezaaid bij Grunn.

30 juli 2009 om 16:10

Kan niet zeggen dat Strootman gehyped wordt; dat zou betekenen dat de hele subtop dien intresse heeft het mis heeft

Wat je zegt over Sulejmani en (vooral) Kwakman klopt wel (vind ik)

30 juli 2009 om 16:18

Strootman speelt een half seizoen in Sparta 1. Wat heeft hij bewezen??

En wat Levchenko betreft; vorig seizoen heeft hij 18 wedstrijden gespeeld en 3 keer gescoord. Daar komt Groningen wel overheen.

30 juli 2009 om 16:27

In een half jaar heeft hij al bewezen dat hij niet misstaat bij de (sub) top anders was er geen interesse; toch? Speelt inmiddels ook al voor Jong Oranje.

Bedoel alleen maar dat het nu al een nuttige kracht is van 19 jaar, en dat er ook winst uit te behale valt.

Ik als Groningen fan ben niet helemaal negatief , maar vind de selectie wel erg dunnetjes. Meer spelers vertrokken dan aangekocht.
Enne Berg is flinke aderlating en zie niet zo snel voor 1 sept ( is dat deadline ?? ) een vervanger komen.
Dus Koc , Pedersen , Garcia.... voorin erg dun bezaait.
Middenveld mis je levchenko... is jammer... maar hopelijk komt er nog wat.
Anders vrees ik met deze selectie .. plek rond de 8e plaats / 9e plaats.

Mensen mensen, geen paniek. Pedersen kan wel een hele goeie spits zijn. Daar kan niemand iets over zeggen. Hij heeft n.l. nog niets kunnen laten zien i.v.m. blesures. Het is idd moeilijk het succes van Berg te evenaren, maar als je twee spitsen hebt die 70% van het rendement van Berg halen, maak je nog genoeg doelpunten. Wat essentieel is, is de uitbreiding van de Euroborg dan zitten ze de komende 10 á 15 jaar goed en kunnen ze misschien een x voor het kampioenschap spelen.

Wat hij heeft laten zien tegen Ado (uit) was hij in de eerste helft nergens te bekennen , maargoed we zien wel hoe hij presteert , ik hoop dat die sparv echt komt in de winterstop anders zie ik het helemaal niet zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren