Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sparta Rotterdam slaat grote slag met contract tot 2022

Laatste update:

Sparta Rotterdam en Mohamed Rayhi zijn akkoord over een langer verblijf op Het Kasteel, zo meldt de Eredivisionist dinsdagmiddag trots via de officiële kanalen. De 25-jarige aanvaller, die werd gelinkt aan een uitgaande transfer bij Sparta deze transferperiode, tekent een nieuw contract tot de zomer van 2022.

“We zijn al in vroeg stadium met Mohamed en zijn zaakwaarnemers in gesprek geraakt over contractverlenging”, zegt Henk van Stee, directeur van Sparta, op de clubsite. “Vorig seizoen was hij een belangrijke speler in het team dat ons promotie heeft bezorgd en die lijn heeft hij doorgetrokken in de Eredivisie. Dat was ook te merken aan de belangstelling, met name uit het buitenland, die er voor hem was.”

“Ik heb de belangstelling van buitenlandse clubs natuurlijk ook meegekregen, maar de situatie bij Sparta is goed”, reageert Rayhi. “Na de promotie van vorig seizoen draaien we nu ook een prima seizoen in de Eredivisie en ik ben blij met mijn inbreng daarin en zie ook in de toekomst daar een belangrijke rol voor mezelf in weggelegd. En een vervolgstap kan ik altijd nog maken als de juiste aanbieding voor zowel mijzelf als Sparta komt.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou echt een aderlating zijn als Rayhi ook weg zou gaan na Ache en Dervisoglu. Fijn dat Sparta zo snel en adequaat heeft gehandeld.

Grote slag? Heb redelijk wat wedstrijden gezien van deze jongen en ik vind het maar een egoïst die een hoop kansen verprutst. Elke keer als Sparta een keer iets gaat doen, gaat hij zelf en schiet hij de bal 5 meter naast of over. Maar ja voor het niveau van Sparta misschien nog wel aardig maar het is echt om gek van te worden zo’n speler..

14 januari 2020 om 18:15

Vind hem voor Sparta echt heel goed eigenlijk

14 januari 2020 om 18:16

Hij zorgt altijd voor vrij veel dreiging, gevaarlijke speler met een prima actie in de benen. Laten we niet vergeten dat Sparta vorig jaar niet eens in de Eredivisie speelde

14 januari 2020 om 19:41

Nee daarom. Voor Sparta natuurlijk een prima speler! In de wedstrijden die ik heb gezien, vond ik hem heel egoïstisch. Dat is erg jammer want heeft ze echt een hoop grote kansen gekost. Maar brengt natuurlijk wel een actie en dreiging inderdaad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren