Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spaanse revelatie spreekt met nieuw contract vertrouwen uit in succescoach

Laatste update:
/

De directie van Villarreal heeft het vertrouwen uitgesproken in coach Marcelino García Toral. De oefenmeester werd in de winter van 2013 aangesteld door el Submarino Amarillo en leidde de club in zijn eerste maanden meteen terug naar de Primera División. Daar behoort Villarreal inmiddels weer tot de betere ploegen.

Heel even stond de club uit Villarreal de los Infantes dit seizoen zelfs bovenaan in de hoogste Spaanse voetbalafdeling. Mede door de nederlaag bij Barcelona van afgelopen weekeinde (3-0) bezet het elftal van Marcelino nu de vijfde plek. Reden genoeg voor het bestuur om het aflopende contract van de oefenmeester open te breken en te verlengen tot de zomer van 2019.

Komende maandag zal Marcelino in het bijzijn van voorzitter Fernando Roig zijn handtekening zetten onder de nieuwe werkovereenkomst. De vijftigjarige coach was eerder werkzaam voor Sporting Gijón, Recreativo Huelva, Racing Santander, Real Zaragoza en Sevilla.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet nog in Fifa 2012 dat Villareal wel lekkere aanval had met Nilmar en nog iemand. Jammer dat ze toen gedegradeerd zijn en je niks meer over Nilmar hoorde. Volgens mij speelt hij nu bij Al Ray ofzo.

13 november 2015 om 12:39

Volgens mij was dat Rossi toen. Ze waren dat seizoen sterkhouder cazorla kwijtgeraakt wat een groot aandeel had in de degradatie

13 november 2015 om 13:16

Guiseppe Rossi had toen een van zijn slechtse blessures in zijn loopbaan in die tijd. Hij kon dat hele jaar niet spelen voor Villareal. Degradatie kwam door een hele slechte reeks die heel lang duurde omdat veel veteranen/sterkhouders behalve Senna weggingen.

13 november 2015 om 16:40

Ook nog Borja Valero toen, zo goed waren ze toen he! Goede CVM, speelt er nog steeds, is de captain. Volgens mij heeft ie Bruno ofzo. Speelde toen echt heel goed!

Villareal speelt echt heerlijk voetbal tegenwoordig; lekker hoog tempo, hoge pressing en veel driehoekjes! Genot om naar te kijken.

Goeie keuze van Roig en de rest van de directie van mij eeuwige liefde Villareal.

Alleen zou ik graag weer zien dat we naar het transfer en tactische beleid gingen van onze gouden periode met een hele Zuid Amerikaanse stijl met een spaans/latino selectie. In de tijd van onze Koning Riquelme en Forlan met een 4-4-2 ruiten formatie.

Het spel was heel soepel en fris, minder gericht op alleen balbezit zoals nu.

Ik heb alsnog veel vertrouwen in mijn Villareal en mijn liefde groeit elke dag sterker.

Endavant Villareal !

13 november 2015 om 13:34

Leuk betoog, volgende keer meer aandacht aan de naam van de club aub

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren