Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spaanse doelpuntenmaker velt Atlético, Helmes scherp bij Leverkusen

Laatste update:

Atlético Madrid won vorig jaar de Europa League en wil haar titel graag verdedigen, maar kende een valse start van het nieuwe seizoen. De Spaanse hoofdstedelingen gingen met 1-0 onderuit bij Aris Thessaloniki, dat met Javito notabene een Spaanse doelpuntenmaker kende. Bij het treffen tussen Bayer Leverkusen en Rosenborg BK blonk Patrick Helmes uit: de aanvaller van de Duitsers maakte drie doelpunten en was daarmee van grote waarde voor zijn ploeg.

/

Aris Thessaloniki – Atlético Madrid 1-0
Atlético Madrid maakte een matige indruk in Thessaloniki. De titelhouder wilde uiteraard ook dit jaar goed beginnen in Europees verband, maar op Diego Forlán en Fran Mérida na gaven de spelers van de Spanjaarden niet thuis: alsof zij al met de gedachten bij het aankomende treffen met Barcelona zaten. Thuisploeg Aris Thessaloniki zat er daarentegen fel bovenop en kreeg in de eerste helft ook de beste mogelijkheden, maar echt grote kansen bleven uit. David De Gea hield zijn doel vrij eenvoudig schoon, maar moest na rust alsnog capituleren.

Smaakmaker Carlos Ruiz wist een klein kwartier na de thee Javito te vinden in het strafschopgebied. De Spanjaard nam de bal goed aan en vond ruimte voor het schot, waarna hij De Gea kansloos liet. De keeper was twintig minuten voor tijd bijna nog schuldig aan de 0-2: de keeper ging hopeloos in de fout bij een terugspeelbal van Diego Godín, door de bal in te leveren bij Ruiz. Hij bediende Javito, die nu echter de paal raakte, waardoor Atlético overleefde. De gelijkmaker zat er echter niet in voor de falende titelhouder, die via Godín (omhaal) en Simao (vrije trap) nog wel in de buurt kwam.

/

Bayer Leverkusen – Rosenborg BK 4-0
Helmes was met een hattrick de grote man bij Bayer Leverkusen in de thuiswedstrijd tegen Rosenborg BK. De aanvaller, vorig seizoen door veel blessureleed geen basisspeler, vormde een constante dreiging voor de Noorse defensie en wist de score al in de vierde minuut te openen. Helmes werd gevonden door Sidney Sam en tikte van dichtbij binnen, waarna Stefan Reinartz nog voor rust de marge verdubbelde. Hij was trefzeker met een fraai schot vanuit de tweede lijn en bracht Bayer met een fijn gevoel in de rust.

Het bleek de beslissing in de wedstrijd te zijn, want Rosenborg maakte geen moment de indruk dat het dacht nog terug te kunnen komen. Eren Derdyiok kreeg al vroeg na rust een grote kopkans maar miste, waarna Helmes liet zien hoe het wél moest. De verdedigers van Rosenborg verwachtten een voorzet maar zagen de spits schieten, waarna de teller naar drie ging. Sam raakte twee minuten hierna de lat, maar zag Helmes er even later alsnog 0-4 van maken. Sami Hyypia gaf Rosenborg nog bijna een eretreffer maar raakte zijn eigen paal.

Atlético Madrid kan ook dit seizoen de Europa League winnen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie overwinning voor Leverkusen en leuk dat Helmes 3x heeft gescoord, hoop natuurlijk ook dat alle Duitse ploegen winnen, wat speelde Atletico dramatisch zeg!

Bewijst maar weer eens dat het toch 11 tegen 11 blijft en dat zelfs een relatief kleine ploeg kans maakt tegen grote ploegen.

Prachtige overwinning van Aris. Dit had echt niemand verwacht! Vanaf de 2e voorronde EL de poulefase bereiken en ook nog eens de titelhouder Atletico verslaan, echt waar prachtig dit voor de fans in Thessaloniki

Enorme verassing. Toch de winnaar van vorig jaar die opzij wordt gezet, complimenten aan Aris. Wat betreft de poll, ik denk nog steeds dat Atletico in staat moet kunnen zijn om de titel te prolongeren, het blijft toch een sterke ploeg. Helmes was trouwens weer lekker bezig voor Leverkusen, goede spits is dat.

De Helmes vind ik echt een klassespits samen met die Kiessling , zie Helmes graag in het Duitse Elftal spelen als diepe spits en denk zeker dat hij een stap omhoog kan gaan doen.

Grillige ploeg Atletico , hebben een zeer goeie selectie maar geven ook te vaak niet thuis en lopen dan te vaak tegen onnodige nederlagen op net zoals vandaag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren