Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Solskjaer geniet: ‘Pogba speelde tegen een van besten ter wereld op die positie’

Laatste update:

Paul Pogba is sinds de trainerswissel bij Manchester United volledig opgeleefd. In twaalf wedstrijden onder Ole Gunnar Solskjaer was de middenvelder bij liefst vijftien treffers betrokken: zes assists en negen doelpunten. Dat zijn er zes meer dan in twintig duels onder José Mourinho. In de FA Cup-ontmoeting met Chelsea (0-2) van maandagavond op Stamford Bridge was de Frans international goed voor de assist bij de 0-1 van Ander Herrera en nam hij zelf de 0-2 voor zijn rekening.

Het sublieme optreden van Pogba in Londen komt op een gelegen moment, na de kritiek op zijn rode kaart in de eerste Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain (0-2). “Hij had een zware wedstrijd tegen PSG”, erkende Solskjaer na afloop van de bekerontmoeting. “Maar ik denk dat hij toen onze beste speler was. Hij had heel de tijd twee of drie spelers om zich heen. Vanavond heeft hij het juiste antwoord gegeven en geweldig gespeeld.”

“Pogba speelde tegen een van de besten ter wereld op een positie. N’Golo Kanté is een van de beste defensieve middenvelders op de velden”, wees de Noorse interim-trainer op de middenvelder van Chelsea. “We weten dat dat Pogba een van de beste aanvallende middenvelders ter wereld is. Hij heeft visie, de voorzet bij de goal van Ander was fantastisch. De manier waarop hij de bal aan Marcus Rashford geeft en in het strafschopgebied voor de 0-2 gaat, ook fantastisch.”

“Dit is een geweldig resultaat na de kritiek die we kregen na de wedstrijd tegen PSG”, erkende Solksjaer. “We hebben onze middenvelders gevraagd hoger druk te zetten en dat werkte. De verdediging in de tweede helft was fantastisch. Iedereen deed precies wat hij moest doen.” Manchester United is in de Premier League naar een vierde plaats opgeklommen en wacht zondag in eigen huis een kraker met gedeeld koploper Liverpool. Drie dagen later staat een uitduel met Crystal Palace op de rol.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja alleen Kante wordt daar niet neergezet onder Sarri maar die Jorginho. Iedereen weet dat hij top 3 is op zijn positie behalve Sarri blijkbaar.

Ook Kante zal het lastig hebben tegen een Pogba in deze vorm..wie zijn de andere spelers dan uit je top 3?

19 februari 2019 om 11:44

Sergio. B van Barca is zo lang die speelt de nr. 1

Engelsen verklaren vaak iemand ''de beste ter wereld'' op basis van een premier league wedstrijd.
Tegen PSG kwam Pogba er niet aan te pas. De Bruyne en Modric zijn al beter en hebben minder overtredingen nodig. En een box to box zegt mij niet zo veel want dat kunnen die anderen ook wel.

19 februari 2019 om 08:23

Ik snap je wel maar dit argument wordr echt alleen bij Pogba gebruikt. Kijk naast wie Modric en de Bruyne spelen en alsnog spelen doe vaak genoeg ook slechte wedstrijden. Modric werd woensdag nog gedomineerd door Frenkie, Schone en Donny. Pogba moet al jarenlang meer doen om zich te bewijzen dan anderen.

19 februari 2019 om 09:02

Wauw..... gedomineerd door Frenkie. Mijn ochtend begint gelijk al goed. Dankje!

19 februari 2019 om 09:17

Omdat Frenkie Modric 1x op het verkeerde been zette in de laatste 10 minuten? Lol Modric speelde fantastisch tegen Ajax en liet zien dat hij verschrikkelijk veel talent heeft

19 februari 2019 om 09:34

Dat had ik niet direct opgemerkt dat Frenkie Modric domineerde. Ik zal bij de return eens beter kijken dan.

19 februari 2019 om 09:35

Modric grossierde in balverlies en kwam er vaak niet aan te pas, op andere momenten had hij wel hele goede passes.

19 februari 2019 om 09:36

hahaha Modric gedomineerd door Frenkie? Kijk jij 's even die wedstrijd terug kerel. Je doet alsof bij elke misstap van Pogba dit uitvergroot wordt. Het verschil is, is dat Pogba voor 100 mil is gehaald. Frenkie is 21. Modric speelt al sinds zijn komt bij Real op een wereldniveau met een prima prijskaartje. Pogba heeft niet meer wedstrijden nodig, want hij wordt pas echt gemeten tegen de wereldtop in Europa en daar laat hij het altijd liggen. Hij is gewoon te wisselvallig. En dan blazen alle Utd fans van hoge torens als hij vorige week tegen een middelmatig ploegje een doelpunt maakt. Gisteravond speelde hij prima, maar die Chelsea is zwaar verzwakt en in crisis. City maakte met 6-0 gehakt van ze.

Dat argument over wie er naast je speelt is natuurlijk totale onzin, als je zo goed bent als Pogba's prijskaartje moet het geen moer schelen wie er naast je speelt.

19 februari 2019 om 09:36

Nouja maak ervan wat je wil, de drie middenvelders van Ajax waren over het algemeen veel te sterk voor Real Madrid waar Modric ook onder viel. Maakt dat hem nu een mindere speler, tuurlijk niet.

19 februari 2019 om 09:38

Professor Oak, tuurlijk is dit onzin. Het is makkelijker om naast betere spelers te spelen, City en Real zijn veel betere ploegen dan United. Bij United is het elke week dat alles van Pogba moet komen. Het is alsof je Le Bron met Durant gaat vergelijken en dan zegt dat Durant beter is. De een is de enige superster in het team, en de andere speelt met genoeg anderen en kan mindere wedstrijden permitteren. Kan me niet herinneren wanneer Pogba voor het laatst slecht speelde en United toch won.

Lachwekkend dit, Pogba was op het WK ook een van de beste middenvelders en won het WK. De Bruyne speelt dit seizoen ver weg van zijn beste voetbal, maar het hoeft bij hem niet. Fernandinho, Bernardo en Gundogan spelen fenomenaal.

En vaak is het wel tegen de kleintjes, maar waar is een Modric dit seizoen tegen de kleintjes dan? Als we alle verantwoordelijk op 1 speler willen leggen. Real heeft dit seizoen zo vaak punten verspeelt tegen kleine teams, wanneer Modric ook speelde. Gaan we hem dat aanrekenen? Tuurlijk niet.

Waar het meer op lijkt is dat we Pogba niet zo mogen, en elke mindere wedstrijd die hij speelt gaan we weer belichten dat hij niet tot de beste behoort.

Je laatste zin, denk je dat het Messi niets uitmaakt naast wie hij speelt? Neymar, Suarez? Ronaldo? Die winnen toch ook substantieel minder met hun nationale elftallen bijvoorbeeld? Wat voor rare misopvatting is dit nou weer. Pogba heeft bij Juventus en Frankrijk al laten zien dat hij zelfs in sterke ploegen de sterkhouder is. United is geen sterkhouder, maar United met of zonder Pogba is een wereld van verschil. Zet een Mbappe bij United en we winnen de landstitel/cl nog steeds niet.

19 februari 2019 om 10:05

Sorry, maar als Herrera goed functioneert, dan is er niks aan de hand. Dat is het probleem bij de spelers van Utd. Ze zijn veels te wisselvallig. En als dat bij bijna de helft van de spelers is heb je een groot probleem.

Pogba behoort ook niet tot de beste, omdat hij te wisselvallig is! Een wereldspeler haalt een wekelijks constant niveau. Tuurlijk is er ook iets als een vormdip, maar dat is totaal iets anders dan wisselvalligheid. Real zit in een vormdip en draait geen geweldig seizoen, Niemand speelt goed. Gelukkig is dit pas het eerste seizoen, want alle seizoenen is Modric een wereldspeler die iedereen laat voetballen. Het was overduidelijk zichtbaar als hij niet mee speelde. Nogmaals, we leggen een vergrootglas onder Pogba omdat hij met bombarie en trompetten naar Utd is gehaald en werd gedaan alsof hij de nieuwe Zidane was, als je dat niet laat zien (met wisselvalligheid en raar gedrag) dan is het toch logisch?

Wisselvallige spelers bij United: Sanchez (zelfs drama), Lukaku, Martial, mata, Herrera, Pogba, Lingard, Matic spelen allemaal te wisselvallig. De enige die een wereldniveau haalt is David. Als hij er niet stond.....

Het WK speelde hij prima, maar een van de beste middenvelders? Vond ik wel meevallen. Ik vond Kante veel meer van belang, maar die valt ook meer op als je als wereldland alleen maar verdedigd. De echte man bij Frankrijk van Kylian. Antoine was ook totaal onzichtbaar.

Ik denk dat als je Mbappe bij United zet een behoorlijke kans maakt.

19 februari 2019 om 10:13

Jeetje wat een onzin. Pogba en Herrera op goede doen is nogsteeds niet te meten met Real, Bayern, Barca en City en dergelijke. Als jij ook ontkent dat Pogba een grote man bij Frankrijk was, wordt dit zinloos. Pogba met 9 goals en 6 assists in 12 wedstrijden is niet wekelijks constant. Klap op de vuurpijl is Pogba nog verantwoordelijk voor de bombarie en trompetten. Hij is niet de nieuwe Zidane, maar er is geen middenvelder zo goed als Zidane momenteel. Alleen non-argumenten.

19 februari 2019 om 11:02

Ik zou Pogba (mits hij zijn niveau constant haalt) wel willen zien in een wit shirt hoort. Zijn drive, loopvermogen en sterkte zou prima passen bij Real. Jammer genoeg laat hij het gewoon weinig zien. Tegen PSG was hij weer van het niveau toen Mourinho voor de selectie stond. Ik had me erop verheugd dat United dit PSG (zonder de sterspelers Neymar en Cavani) het hen moeilijk kon maken. Met name Pogba. Maar helaas.... Als je Young nog op RB zet en zelfs aanvoerder maakt gaat het mis. Had dan 3-5-2 gespeeld met 3 sterke centrale verdedigers.

19 februari 2019 om 11:23

Tekenend dat je Pogba daarmee associeert en niet zijn geweldige techniek, passing, scorend vermogen en passeervermogen. Is maar net wat je wil zien. Ik vond hem zeker ook niet sterk tegen Psg, al had hij enkele momenten. Maar PSG is tactisch en qua identiteit veel verder dan United.

19 februari 2019 om 11:45

Gedomineerd door Frenkie dat is echt onzin Frenkie is er geen een keer over heen geweest. Frenkie domineert op zijn eigen zestien waar centrale verdedigers de ballen ook kunnen geven. Nutteloos als je het mij vraagt.... Het is allemaal zo risicoloos waar Modric wel met nodige risico speelt en opening creã«ert doet Frenkie dat niet.

19 februari 2019 om 12:14

@ajax hahaha Modric werd gedomineerd door Frenkie... ik geniet alweer deze ochtend! Juist Modric was gewoon geweldig bij Real!

Maar buiten dat. Pogba speelt met een Een blok om hem heen dat alles opruimt. Dus kan net zo spelen als een de Bruyne en Modric. Herrera was gisteren zelfs man van de wedstrijd. Maar nee klopt Pogba moet het met koekenbakkers doen!

Hij is echt wel goed hoor en heel goed zelfs. Maar laten we nu niet doen dat hij heel United moet dragen

19 februari 2019 om 12:26

Het is tekenend dat jijj dit zo leest, Modric en zijn medespelers werden inderdaad gedomineerd door het middenveld van Ajax.

Matic en Herrera voegen voetballend enorm weinig toe over het algemeen, dus ja, het moet inderdaad van Pogba komen.

19 februari 2019 om 13:28

helemaal mee eens @ajaxcunian

Het is duidelijk waarneembaar dat geheel Manchester United veel beter is gaan voetballen, meer is gaan scoren en meer in zichzelf is gaan geloven sinds Solskjaer de touwtjes in handen heeft. Pogba is de speler waarbij je dat verschil het beste ziet. Hij speelt weer ouderwets dominant en is bij veel doelgevaar betrokken. Dat het tegen PSG minder was geeft slechts aan dat Man United nog altijd niet voldoende gegroeid is om de absolute top te bedwingen. Er is dus nog genoeg te doen voor Solskjaer maar duidelijk is ook dat hij op de goede weg is met zijn team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren