Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Solari laat zich niet afleiden: ‘Ik zie dat hij klaar is voor El Clásico’

Laatste update:

Gareth Bale zit niet lekker in zijn veld bij Real Madrid en zorgde afgelopen weekend wederom voor opschudding. De aanvaller is ontevreden over zijn speelminuten onder trainer Santiago Solari en uitte als invaller op bezoek bij Levante zijn onvrede. Bale maakte vanaf de strafschopstip de winnende treffer namens Real, maar weigerde dat vervolgens met zijn ploeggenoten te vieren. Zijn trainer laat dinsdag op een persconferentie weten dat Bale echter klaar is voor de bekerwedstrijd met Barcelona.

Woensdagavond staat de return tussen Real en Barcelona in de halve finale van de Copa del Rey op het programma. Voorafgaand aan deze editie van El Clásico stond trainer Solari in Madrid de pers te woord. Hij ontkwam niet aan enkele vragen over de situatie van Bale. "Ik zie aan Gareth en de andere spelers dat ze helemaal klaar zijn voor deze wedstrijd", vertelt Solari. "Onze focus ligt alleen op dit duel en we hebben al gesproken over Gareth."

Solari wilde niet vertellen of hij Bale en Marcelo laat starten in Santiago Bernabéu. Wel vindt hij dat zijn ploeg niet bang moet zijn voor Barcelona-ster Lionel Messi. "Angst is een woord, dat niet bestaat in het voetbal. We zullen er alles aan doen om de overwinning te pakken en hebben al veel moeten winnen om hier te komen." De heenwedstrijd in Camp Nou eindigde eerder deze maand in 1-1. Lucas Vázquez opende al vroeg de score namens de bezoekers, maar in de tweede helft kwam Barcelona via Malcom op gelijke hoogte.

De Madrilenen kenden een lastige generale repetitie en wonnen zondag met moeite op bezoek bij Levante. Niet alleen het gedrag van Bale was na afloop van onderwerp van gesprek. Real kreeg in Ciutat de València namelijk ook een discutabele strafschop. "Als de VAR wordt gebruikt, zullen er altijd verschillende meningen zijn", legt Solari uit. "We hebben kritiek op scheidsrechters als ze falen, maar prijzen ze niet wanneer ze goede beslissingen nemen. Laten we ze gewoon met rust laten om hun werk te doen", oppert de Argentijnse oefenmeester.

Vind jij dat Gareth Bale in de basis moet beginnen tegen Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wordt nog een lastige keuze wie Solari op rechts moet zetten. Als je ziet hoe Vasquez speelde afgelopen zondag.... En dan een uit-vorm Bale. De minst slechtste moet spelen zeggen we dan maar?

26 februari 2019 om 17:11

Vazquez doet veel meer verdedigend werk, dus die zal altijd de voorkeur hebben als beide niet lekker in vorm zijn. Sws kiest solari vaak voor vazquez ipv bale. Zeker tegen barca moet je wel verdedigende zekerheidjes inbouwen anders tikken ze er zo doorheen

26 februari 2019 om 17:26

Ik zie het liefst Asensio een vrije rol vanaf rechts. Veel meer voetbal dan Bale en Vazquez. Maarja wat eddie zegt, Vazquez verdedigt wel mee. Asensio heeft dat minder.

26 februari 2019 om 18:00

Ik ben het met jullie beiden eens. Ik zie liever meer voetbal tegen Barcelona, maar verdedigende zekerheid volstaat absoluut. Ik verwacht ook gewoon Vasquez aan de aftrap met Bale als stormram mocht het fout gaan.

26 februari 2019 om 19:42

Tegen barca is er veel ruimte dus dan is bale in zijn kracht, ik zou dus voor bale kiezen

En een paar dagen eerder waren hij en Perez de VAR nog aan het bekritiseren? Wat een stelletje hypocrieten in Madrid. Solari zou makkelijk wat meer klasse kunnen tonen en toegeven dat ze het geluk mee hadden afgelopen weekend, maar dat was wellicht een te hoge verwachting.

26 februari 2019 om 17:27

Wanneer gingen Perez en Solari de VAR bekritiseren dan?

26 februari 2019 om 17:40

Ik geloof na de nederlaag tegen Sociedad vorige maand.

26 februari 2019 om 17:59

Oow dat is paar maanden geleden. Jij brengt het alsof het eergisteren was ofzo. Die dingen gebeuren uit emotie. Real had recht op pingels, maar die kregen ze niet. Net zoals Levante zondag niet eens was met de VAR.

26 februari 2019 om 18:02

Hypocriet dus, bedankt om mijn punt te bevestigen.

26 februari 2019 om 18:49

Volgens mij is het niet hypocriet als ze echt denken dat ze in beide gevallen een penalty hadden moeten krijgen?

Nu vond ik die van Casemiro geen penalty maar goed.

26 februari 2019 om 17:28

De beslissingen van de VAR werken voorlopig in het voordeel van Real Madrid, nee Perez heeft de Spaanse bond niet omgekocht, kreeg Vazquez 2 weken geleden geen rode kaart? Kreeg Ramos niet 1 week rode kaart? Kreeg Nacho niet afgelopen week een rode kaart? De VAR neemt de juiste beslissingen in alle tijden, en ja dat zal ik ook roepen als dit tegen Real werkt, ja de fout op Casemiro was meer acteerwerk maar alsnog is er duidelijk contact.

26 februari 2019 om 18:01

Je mag gerust vinden dat de VAR altijd de juiste beslissingen neemt (hoewel ik het daar volledig oneens mee ben), maar besef wel dat zulke uitspraken, vooral vlak na een wedstrijd als tegen Levante, enorm ongeloofwaardig en bovendien arrogant overkomen.
Verder leuk dat je al die voorbeeldjes geeft, maar wat probeer je feitelijk te zeggen? Dat Real al zoveel keren is benadeeld doordat ze een paar (terechte) rode kaarten hebben gekregen? Misschien wist je het niet, maar de VAR kan trouwens helemaal niet tussenkomen bij een tweede gele kaart, dus zijn al die voorbeelden daarnaast ook compleet irrelevant. Probeer het nog een keer zou ik zeggen.

26 februari 2019 om 18:42

Je ben wel heel negatief over real madrid.
Eerst heb je het over een paar dagen geleden, daarna was het een maand geleden tegen sociedad en nu is het weer tegen levante van afgelopen weekend, werk jij soms voor marca??

26 februari 2019 om 17:43

Heb je een bron waar Perez en Solari de VAR bekritiseren. Want volgensmij verzin je dit gewoon ...

26 februari 2019 om 18:07

Grappig hoe al deze 'fans' van Real Madrid niet eens op de hoogte zijn van de uitspraken van hun eigen trainer en voorzitter. Omdat het niet op Vz heeft gestaan, betekent niet dat het verzonnen is. Bronnen zoveel je maar wilt, doorzoek de Spaanse media maar, ze hebben er allemaal over bericht.

26 februari 2019 om 18:22

Tja, we hebben natuurlijk niet allemaal evenveel tijd als alle superfans om in de gaten te houden of Perez en Solari toevallig wat te zeggen hebben. Maar als ik het goed begrijp krijg ik geen bron van je waar ik dit kan lezen in de nederlandse taal?

26 februari 2019 om 18:58

Google is nochtans niet zo moeilijk om te gebruiken, je typt "perez Rubiales Var" in en drukt op zoeken, vervolgens kies je zelf maar welke bron je wilt lezen.

Gewoon Bale laten beginnen op rechts en hem duidelijk maken dat hij zijn verdedigende taken moet uitvoeren. Doet hij dat niet, dan wissel je hem in de rust.

26 februari 2019 om 17:28

Dan sta je al met 3-0 achter. 3x Messi en Jordi Alba 3x de aangever.

Bale moet gewoon vertrekken! Heeft, op 2 waanzinnige goals na, nooit zijn meerwaarde bewezen voor Real! Hij heeft op al zijn Real jaren nooit zijn prijskaartje waargemaakt. Hij staat mee in het rijtje van miskopen! En dit zal niet meer veranderen. Als ik hem nu bezig zie, weet ik zelfs niet of hij in de Premier League nog een meerwaarde kan zijn voor een club als Man Utd (deze wordt toch vaak genoemd als zijn ‘nieuwe’ club).

26 februari 2019 om 17:49

Dat hij zijn prijskaartje nooit heeft waargemaakt vind ik niet waar. Als je ziet hoe belangrijk hij is geweest in verschillende finale's hebben we toch wel wat prijzen te danken aan Bale. 100 miljoen ga je er nu alleen niet meer voor krijgen. Als een club meer als 50 miljoen bied zou ik het als Real zijnde al accepteren. Want zoals je zegt, als je hem nu op het veld ziet rondlopen denk ik ook niet dat die een meerwaarde zou zijn bij een andere Europese topclubs.

26 februari 2019 om 21:54

Verschillende finales?? 2 prijzen van de 8 sinds hij er speelt. Voor 100milj. verwacht ik veel meer. Ronaldo heeft 6milj. minder gekost en bracht 100x meer!!! Zelfs Kroos en Modric brengen meer en kosten een pak minder!! Nee mij ga je niet overtuigd krijgen van Bale. Al zeg ik al van voor zijn aankoop dat hij geen speler is voor Real. Zijn prestaties gaven/geven mij gelijk.

26 februari 2019 om 22:02

2x de CL finale en 1x de finale van de Copa zijn er 3. Ronaldo werdt een aantal jaar eerder gekocht en was toen een recordaankoop. Vind niet dat je die prijzen met elkaar kan vergelijken. Modric en Kroos zijn 2 middenvelders die meestal al goedkoper zijn. Kroos is natuurlijk een werelddeal gebleken, zo goedkoop ga je nooit meer zo goede speler krijgen. Of Bale zijn transferwaarde heeft waargemaakt of niet is natuurlijk voor iedereen een mening. Ik zeg ook niet dat ik overtuigd ben van Bale want in het bericht hieronder geef ik al aan dat ik vind dat die moet vertrekken.

Bale moet weg in de zomer. Presteert niet naar behoren, spreekt geen Spaans, valt buiten de ploeg en dan het gedrag van hem na de goal. Loopt ook maar een beetje rond op het veld. De 100 miljoen is er wel uitgehaald vind ik als je ziet hoe belangrijk hij was in 2 CL finale's en de finale van de Copa. Zou het wel wat vinden hebben als Bale terug naar Tottenham zou gaan, alleen zie ik dat ivm het nieuwe stadion en uitgavepatroon van de Spurs niet snel gebeuren.

26 februari 2019 om 17:52

Dat is inderdaad het probleem. Bale zit als het ware 'vast' in Real. Of hij moet genoegen nemen met een veel lager salaris en vertrekken, of hij moet niet zo zeuren dat hij gebankt wordt De fout ligt eigenlijk bij Real, dat ze hem zo'n megacontract hebben gegeven.

26 februari 2019 om 17:59

Precies. Zie Bale ook niet zomaar genoegen nemen met een veel lager salaris. Van de week kwamen er ook al berichten naar buiten dat Bale gewoon lekker bij Real Madrid wil blijven. Als dit zo is moet je hem gewoon lekker laten banken zodat die uiteindelijk wel zelf weg wil. Vind het niet echt een fout van Real Madrid, als hij zn niveau van Tottenham zou hebben gehaald vind ik dat die wel recht zou hebben op zo'n dik salaris. Helaas is het allemaal net even anders gelopen.

26 februari 2019 om 18:04

Als ik me niet vergis heeft hij in de tussentijd zijn contract verlengd bij Real. Bij die onderhandelingen had Real geen megasalaris moeten bieden, een salaris dat absoluut niet zijn prestaties weerspiegelt

26 februari 2019 om 18:27

Klopt inderdaad wat je zegt. Heb het even snel opgezocht en Bale heeft zijn contract in 2016 nog verlengt tot 2022. Dit is dan duidelijk een fout van Real Madrid want in z'n eerste contract kreeg hij al grof geld. Hebben zichzelf aardig in de vingers gesneden zo.

De situatie van Bale blijft apart, het lijkt wel alsof het Bale tegen Real Madrid is. Hij zit duidelijk niet in zijn vel, ik vind dit persoonlijk ook een opvallende uitspraak van de coach van Real Madrid. Had eerder een sneer verwacht nadat hij zich heeft gedragen zoals afgelopen weekend. Ik ben benieuwd of hij een basisplaats heeft tegen Barca, ik denk van niet. Bale moet terug naar Engeland, waar hij op de linkerflank hopelijk zijn vorm van Tottenham kan hervinden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren