Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Sneijder zegt dat ik echt heel ver kan komen, ook naar de Nederlandse top’

Laatste update:

Tijjani Noslin heeft veel te danken aan Wesley Sneijder. De aanvaller van Fortuna Sittard moest in het verleden vele teleurstellingen en afwijzingen doorstaan. Via DHSC, de amateurclub van Sneijder, schopte Noslin het uiteindelijk alsnog tot de Eredivisie.

Noslin belandde in 2020 op een dood spoor bij de Utrechtse derdedivisionist Hercules. Geen club durfde het in het vervolg met de inmiddels 23-jarige vleugelaanvaller aan, waarna hij het vlak voor het sluiten van de overschrijvingstermijn probeerde bij DHSC. Wat Noslin niet wist, was dat Sneijder een grote rol speelt bij de volksclub uit de wijk Ondiep.

“Wesley was eigenlijk heel normaal, heel behulpzaam. Ik zag hem al snel niet als Wesley Sneijder, maar gewoon, als mijn trainer", vertelt Noslin tegenover Voetbal International. Samen met Mounir El Hamdaoui ontfermde de Oranje-international zich persoonlijk over Noslin. Dankzij de hulp van het tweetal sleepte hij in de zomer van 2021 een contract in de wacht bij TOP Oss.

Zijn verblijf bij de Keuken Kampioen Divisie-club zou uiteindelijk van korte duur blijken te zijn, want na een tip van Sneijder tekende Noslin nog voor de competitiestart een driejarig contract bij Fortuna Sittard. “Ik heb bijna alles aan Wesley te danken. Het belangrijkste dat hij meegeeft, is dat ik iedere dag beter moet willen worden: koppie erbij houden en altijd leergierig zijn, zo wil Wes het zien. Hij, Mounir en Nito Sequeira (ex-prof, met El Hamdaoui zaakwaarnemer van Noslin, red.) zeggen dat ik dan nog ver kan komen. Echt heel ver. Nederlandse top, succes in het buitenland”, aldus Noslin.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed advies van Wesley en mooi dat hij het vertrouwen aan zo’n jongen geeft. Voetballen kan hij in ieder geval.

Volgens mij zis de Sneijder op TV ook een andere Sneijder dan de Sneijder langs het veld.

16 april 2023 om 04:41

Ik denk dat de meeste mensen die je op tv ziet zich heel anders gedragen op tv dan in het echt.
Ik ben vd Gijp wel eens tegengekomen jn een café in Dordt. Heel anders dan hoe hij zich op tv presenteert.

Wat natuurlijk vrij logisch is, daar je op tv zit om kijkcijfers omhoog te krijgen.

Ihattaren zou wellicht naar Noslin moeten kijken.
Hulp accepteren van mensen die hetgeen gepresteerd hebben dat jij wilt bereiken en er vol voor gaan, is zo slecht nog niet als je op een dood punt zit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren