Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Sneijder krijgt gezelschap van Robben

Laatste update:
/
Dalian Yifang wordt mogelijk de nieuwe werkgever van Fernando Torres. De spits overweegt om in de zomer, als zijn contract met Atletico Madrid ten einde is, zijn loopbaan in China voort te zetten. (AS)
/
AC Milan, AS Roma en Internazionale zijn niet de enige Serie A-clubs met belangstelling voor Kwadwo Asamoah. Ook Napoli heeft interesse in de middenvelder, die over een aflopend contract met Juventus beschikt. (Sky Italia)
/
Arjen Robben kan zijn loopbaan afsluiten in de Qatarese Stars League. Ook enkele Chinese clubs hebben interesse in de rechtsbuiten van Bayern München. (Raya)
/
Juventus bereidt een bod van 25 miljoen euro op Bryan Cristante voor. De middenvelder van Atalanta, dat zelf slechts vier miljoen euro aan Benfica betaalde, geniet ook belangstelling uit Engeland en van Internazionale. (Corriere dello Sport)
/
Manchester United moet mogelijk een nieuwe doelman een spits halen, maar heeft ook tweehonderd miljoen euro over voor Isco. De middenvelder van Real Madrid kan op Old Trafford twintig miljoen euro per jaar verdienen. (Don Balon)
/
Juventus dreigt zijn hoofdscout kwijt te raken. De Italiaan Pablo Longoria heeft een goede band met de Spaanse trainer Marcelino en vertrekt mogelijk naar Valencia. (Sky Italia)
Denk jij dat Arjen Robben ooit nog voor een andere club dan Bayern München gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij heeft Robben al aangegeven niet naar competities als dat van China, Qatar enzovoort te gaan. Ik denk ook dat hij gewoon afsluit bij Bayern Munchen. Ik zie Robben niet op kunstgras spelen en hij is veel te gedreven om weer terug te gaan naar de Eredivisie. In tegenstelling tot spelers als Kuyt, Van Persie enzovoort is Robben voetballend nog steeds op een hoog niveau en dat zie ik niet veranderen.

24 februari 2018 om 21:33

https://www.vi.nl/nieuws/robben-een-transfer-naar-china-niet-uitsluiten

Robben sluit niks uit.

Kuyt was nog van waarde bij zijn vertrek uit Istanbul.
Juist als die begaand is met het Nederlands voetbal kiest ie er voor om terug te komen naar Nederland.
Geeft de competitie ook een boost.

24 februari 2018 om 21:36

Precies, ik zie Robben als een échte voetballiefhebber, een nuchtere noorderling die zich niet gaat verrijken in een nietszeggende competitie. Niks ten nadele van spelers die die keuze wél maken, maar Robben is daar niet het type voor imo. Wellicht dat hij na Bayern München toch nog naar de Eredivisie teruggaat, maar dan de wedstrijden op kunstgras over slaat. Laten we het hopen! Zou ook een mooie sneer naar de kunstgrasclubs zijn; als topvoetballers wilt zien, dien je op echt gras te spelen

25 februari 2018 om 01:59

echte voetbal liefhebbers kunnen ook van Chinees voetbal genieten. plus het geld is mooi meegenomen je miet ook denken aan je klein en kleinklein kinderen

Robben lijk me een echte voetbalman. Dus zie hem waarschijnlijk "gewoon" afsluiten bij Bayern of anders naar Groningen of PSV. Ik zie hem totaal niet meer ergens anders voetballen, eerlijk gezegd. Hij zit al zolang bij Bayern

Haha Robben heeft zelf al aangegeven niet naar de zandbak of naar China te gaan.
En als Bayern hem geen nieuw contract doet kan hij nog wel eens stoppen.

24 februari 2018 om 21:34

Google maar, Robben sluit niks uit.

24 februari 2018 om 21:38

Hij heeft al een aanbieding afgeslagen daar gaat hij niet heen Robben is een gezinsmens,
en aangezien zijn huis dadelijk klaar is in Groningen waar dus ook zijn roots liggen gaat hij als Bayern hem geen nieuw contract doet.
Geld is niet zijn drijfveer ik kies voor het voetbal en als je naar China oid gaat is je carriere voorbij.

25 februari 2018 om 00:47

https://www.vi.nl/nieuws/robben-een-transfer-naar-china-niet-uitsluiten

Bij deze een link naar zijn uitspraken dat die niks uitsluit

Het bod uit China heeft hij vorig jaar januari 2017 afgeslagen. Zijn contract verlengt bij Bayern met 1jaar. Het afslaan had meer als reden, op moment dat die daar heen zou gaan zou die ook uit beeld verdwijnen voor Nederlands elftal.

Hoe mooi zou t zijn, robben naar psv en afsluiten bij groningen

De kop boven deze “in de wandelgangen” is echt vreselijk slecht! Zoals helaas wel vaker.... en toch druk ik er dan op om te kijken: missie geslaagd van Voetbalzone

De kop boven deze “in de wandelgangen” is echt vreselijk slecht! Zoals helaas wel vaker.... en toch druk ik er dan op om te kijken: missie geslaagd van Voetbalzone

De kop boven deze “in de wandelgangen” is echt vreselijk slecht! Zoals helaas wel vaker.... en toch druk ik er dan op om te kijken: missie geslaagd van Voetbalzone

De kop boven deze “in de wandelgangen” is echt vreselijk slecht! Zoals helaas wel vaker.... en toch druk ik er dan op om te kijken!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren