Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Smaakmaker FC Groningen geniet Turkse belangstelling

Laatste update:
/
West Bromwich Albion biedt elf miljoen euro aan Manchester United om Chris Smalling te strikken. Manager Tony Pulis ziet in de verdediger een ideale partner van Jonny Evans in de defensie van the Baggies. (The Sun)
/
Fenerbahçe wil van Sevilla meer dan tien miljoen euro zien voor Simon Kjaer. De Spaanse club is op zoek naar een vervanger voor de vertrokken Adil Rami en eerder werd een bod van AC Milan van acht miljoen van tafel geveegd. (AS)
/
Mimoun Mahi staat in de belangstelling van Trabzonspor. De Turkse club bespreekt intern of de aanvaller van FC Groningen gehaald moet worden en hakt over een paar dagen de knoop door. (Ulke)
/
Matías Vecino gaat maandag een medische keuring ondergaan bij Internazionale. De middenvelder van Fiorentina verkast voor 24 miljoen euro en gaat voor vijf jaar tekenen bij i Nerazzurri. (Premium Sport)
/
Tottenham Hotspur gaat Jeremy Toljan inlijven. De Engelse topclub troeft hiermee onder meer Benfica af, dat ook interesse had in de verdediger van TSG Hoffenheim. (Record Sport)
/
Javier Hernández vliegt dinsdag naar Londen voor een medische keuring. Als alles goed verloopt, is de spits van Bayer Leverkusen definitief van West Ham United. (Sky Sports)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Smalling voor 11M naar WBA zou het koopje van dit seizoen zijn. Keane voor 35M naar Everton bijvoorbeeld.
Smalling kan wel eens kind van de rekening worden onder Mourinho nu ze die Zweed hebben gehaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren