Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Slechts één jongen bij Ajax had het fatsoen om Anton Gaaei een hand te geven’

Laatste update:

Anton Gaaei kreeg na zijn wissel in de gestaakte Klassieker zondag geen hand van zijn teamgenoten, zo observeerde Süleyman Öztürk. De journalist laat in de podcast VI Uncensored weten dat hij vreemd opkeek tijdens het wisselmoment toen alleen assistent-trainer Hedwiges Maduro ‘het fatsoen had om een tikje te geven’. “De rest deed alsof hij melaats was en heel snel de ArenA moest verlaten zonder ooit terug te keren”, aldus Öztürk.

De Deense rechtsback maakte zondag een zeer ongelukkige indruk in het duel tussen Ajax en Feyenoord. Voorafgaand aan de 0-1 liet hij zich op de flank op kinderlijk eenvoudige wijze uitspelen door Quinten Timber, die de trefzekere Santiago Giménez bediende. Bij de 0-2 leverde Gaaei zelf de bal af bij de Mexicaanse schutter. Trainer Maurice Steijn greep al in de 32ste speelminuut in door hem te vervangen voor Devyne Rensch.

Süleyman Öztürk bij VI Uncensored

“Wat ik pijnlijk vond om te zien…”, begint Öztürk in de podcast van Voetbal International. “Gaaei werd natuurlijk na een half uur spelen naar de kant gehaald; Rensch kon niet eens warmlopen. Maar er was slechts één jongen op de bank bij Ajax die het fatsoen had om Gaaei een hand te geven toen hij gewisseld werd: dat was Hedwiges Maduro, die hem een tikkie gaf. De rest deed alsof hij melaats was en heel snel de ArenA moest verlaten zonder ooit terug te keren.”

“Is dat een elftal? Is dat een team?”, vraagt de journalist zich hardop af. “Net als het gedrag van de Ajax-spelers na het ontslag van Sven Mislintat. Zo van: we zijn blij dat hij weg is, want ze hebben ons opgezadeld met allerlei middelmaat. Weet je wat je doet als je op die manier een bericht liket? Wat je dan over je teamgenoten zegt? Het betekent dat er onderling heel veel wantrouwen is. Eigenlijk kan dat gewoon niet”, aldus Öztürk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is wel heel erg zoeken, hij liep rechtstreeks naar de kleedkamers. Zelf ook door de grond willen zakken. Bij de tegendoelpunten waren er meerdere spelers (waaronder Vos) die hem troostte.

25 september 2023 om 20:49

Ik vind het helemaal niet zoeken eigenlijk, was mij ook opgevallen. De hoofdcoach kijkt hem niet eens aan...

26 september 2023 om 01:27

Het is wel de benoemde GOAT (Suley) die het stelt. Dan schijnt het een feit te zijn.

Dat viel mij ook op. Natuurlijk was het een hele terechte wissel, maar ook een hele pijnlijke. Ventje van 20 is net volledig door het ijs gezakt en er kan geen arm over de schouder of zelfs een handje vanaf.

25 september 2023 om 18:54

Denk dat je wedstrijd dan niet gezien hebt, want moet het elftal dan achter hem de catacomben in rennen?

25 september 2023 om 19:03

Ik denk niet dat jij weet hoe het spelers/mensen ontwikkeld. Als je zo'n jonge knul na zo'n dramatisch verlopen half uur uit het veld haalt dan moet er gewoon iemand even met die knul mee. Negeren is wel het slechtste wat je kunt doen.

25 september 2023 om 19:06

Er liep iemand met hem mee naar binnen. Dus geen zaken verzinnen die er niet toe doen.

25 september 2023 om 19:06

Er liep iemand met hem mee haha. Dat kon zelfs deze man op leeftijd nog zien zonder bril

25 september 2023 om 19:07

Nee, de trainer had hem even op moeten vangen.

25 september 2023 om 19:16

Gokje hoor, maar denk dat de trainer vooral even bezig was met de resterende spelers op het veld.

25 september 2023 om 19:42

Dat zal dan de eerste keer zijn geweest dat Steijn bezig is geweest met het spel en niet het eruit proberen te werken Mislintat.

26 september 2023 om 08:18

Ewoud, Maduro ging direct achter hem aan richting kleedkamer

26 september 2023 om 13:41

@karbonkeltjes, De trainer was waarschijnlijk bezig met het kijken van herhalingen op de tablet i.p.v. zijn team motiveren.

25 september 2023 om 20:01

Ze hadden allemaal moeten opstaan van de bank en een erehaag voor hem moeten vormen?Daarnaast, we hebben het hier over prof/top sport, en deze jongen ging keihard door de ondergrens. Komende periode moet hij zich onder de juiste begeleiding terugknokken, maar na dit soort fouten moet je gewoon ff op de blaren zitten.

Volgens mij viel dit allemaal wel erg mee, naar mijn idee liep Gaaei zelfs gelijk de catacombe in richting de kleedkamer.

Wat een onzin dit zeg. Die jongen dook meteen naar binnen de catacomben in. Maduro zat op het hoekje en kon hem nog een tikje geven. Wat had de rest moeten doen? Opspringen om hem met zijn alleen aan de zijlijn op te wachten?

Zou Özturk denken dat Bakkati toevallig net naar de wc moest toen Gaaei gewisseld werd en daarom met hem mee de kleedkamer in liep? Kom op zeg. Gaaei stond onderhand met tranen in z'n ogen op het veld en vluchtte zo snel mogelijk naar de kleedkamer. Hij had absoluut geen zin in een high five van de hele bank.

25 september 2023 om 19:13

Mijn hemel, wat een riooljournalistiek!
Dit noemen ze: goedkoop proberen te scoren.

Overigens mooi om te zien hoe Vos op het veld meteen naar Gaaei liep en zn arm om hem heen sloeg.

Aan de andere kant weten spelers wellicht zelf goed dat je op zo'n horrormoment je met rust gelaten wil worden en zo snel mogelijk de kleedkamer in wil. In de kleedkamer zullen ze hem echt wel hebben gesteund. Laten we niet vergeten dat het ook normale mensen zijn, ondanks dat ze elkaar nog niet zo lang kennen.

VZ zouden jullie een bericht kunnen maken over de analyse van Pieter Zwart over het huidige ajax? Van een veel veel veel hoger niveau dan alle mensen bij de dagbladen en voetbalshows op tv. Suley zei ook veel meer dan dit over Ajax, maar Pieter had echt een goede analyse

25 september 2023 om 19:05

Dit werd ook al eerder aangegeven. Ik raad mensen inderdaad aan om naar hem te gaan luisteren. Hij legt goed uit wat er mis is op het veld bij Ajax, en wie er daarvoor verantwoordelijk is.

Tevens wil ik ook mensen attent maken op een artikel dat is uitgebracht in de AD. Daar wordt ook verteld wat Mislintat onder ander nog wilde doen, en wat er allemaal gaande was vanaf zijn kant bij Ajax. Dat geeft een heel ander beeld dan wat er door aantal andere media is gemeld over hem

25 september 2023 om 19:08

Ik snap wel dat het AD met een andere invalshoek komt, als Rotterdams gezinde krant snap ik best dat je nog een tijd lang Mislintat wilde houden, het is gewoon een prutser gebleken kwa aankopen, saneren was prima, maar verder heeft ie er gewoon een bende van gemaakt

25 september 2023 om 19:12

Ik begrijp je en er zijn zeker aantal dingen dat hij niet goed heeft gedaan. Maar dat is veel minder dan eerder is gezegd.

En de werkelijke reden van zijn ontslag komt duidelijk naar voren uit dat artikel.
Ajax is van binnenuit doodziek en Mislintat wilde daar nog wel iets aan doen, maar de ziektemakers hebben grote macht binnen Ajax.

26 september 2023 om 00:21

"Ik snap wel dat het AD met een andere invalshoek komt, als Rotterdams gezinde krant snap ik best dat je nog een tijd lang Mislintat wilde houden"

Wat een redenatie weer.

25 september 2023 om 19:28

Dat mag denk ik niet zomaar. Verder wel helemaal met je eens, Pieter Zwart is een fantastische analist en de reden waarom ik VI pro heb.

25 september 2023 om 20:04

Spijker op z’n kop. Is onder de journalisten by far de beste analist in Nederland. Zegt genoeg dat hij al tijdens het WK 2014 door Oranje en Louis van Gaal persoonlijk is benaderd om analyses te verzorgen van tegenstanders.

Had iedereen uit de dug out moeten komen om hem een hand te geven? Hij loopt zelf meteen de catacombe in

Ik heb niet het idee dat Gaaei zelf ontzettend zin had om rustig allemaal handjes te schudden. Die liep balend als een stekker met stevige tret de trap af en trok z'n shirt over z'n hoofd.

Hij was dan wel medeverantwoordelijk voor de 0-2 wat die jongen ook niet met opzet deed maar de rest was ook niet best achterin en dan gaan ze zo met Gaaei om zodra hij richting de catacomben loopt!? Hopelijk verbannen ze Circus Rensch, anti ballen afpakker Taylor en ballengrabbelaar Gorter dan definitief uit de Ajax selectie als ze ook zo slecht met hem durven om te gaan na een foute bal want hun zijn al veel langer medeverantwoordelijk voor de slechte resultaten dan de Deense rechtsback maar nee dat doen ze dan weer niet al sinds het begin van het seizoen... Belachelijk hoe ze zo met een speler omgaan en nog ten onrechte ook!Sorry hoor maar moet iedereen dan op staan van zn stoel om die jongen op te vangen? Hij liep meteen door naar de kleedkamer. Als iemand naar de kleedkamer loopt dan zie je nooit mensen de persoon een hand geven behalve de mensen die dicht in de buurt staan van de looproute. Dit is weer sensatie zoeken om niks.

En toch vind ik dat eerste doelpunt echt de fout van die Kroaat. Die schat die bal daar verkeerd in en stapt er na niet eens in, een contrast met de Feyenoord spelers die bij dat derde doelpunt meteen instapten. Ook Hato zag er bij twee doelpunten slecht uit, liet eerst Gimenez lopen en daarna werd die door hem uitgekapt. Maar goed, na zo'n pas zag je dat die jongen er mentaal doorheen zat, dus was de wissel wel logisch.

25 september 2023 om 19:23

Klopt Gaaei was belabberd maar Sutalo en Hato zagen er ook heel slecht uit. Hoe Hato zo makkelijk werd uitgekapt door Gimenez ging wel heel makkelijk. Maar goed zegt genoeg over de huidige staat van Ajax dat Hato beter is dan die Sutalo...

Noemt dit persoon zich een journalist? Twee feitelijke onjuistheden in 4 zinnen.
Heeft deze man ooit gevoetbald? Dan zou hij snappen hoe dom deze opmerking is.

In het veld kreeg gaaey ook nog een hand van een speler van ajax, rensch heeft zeker een kwartier warm gelopen voordat hij in het veld kwam.

Iedere speler die na 30m gewisseld wordt, loopt rechtstreeks de kleedkamer in. Een hand geven is in die situatie onzinnig en vaak niet gewenst.
Dat Maduro hem nog een hand gaf, kwam omdat hij toevallig daar aan de zijkant van het trainersvak zit.

Wat een kolderstuk van deze wannebee journalist. Helaas zijn journalisten steeds meer populisten die nog even hun sausje willen toevoegen om relevant te blijven. Niemand die ze er op aan spreekt schijnbaar. Feiten doen er niet meer toe.

25 september 2023 om 19:51

Ik verbaas me ook werkelijk hoe dit slag broodschrijvertjes over mekaar heen tuimelt om maar zoveel mogelijk niet ter zake doende rotzooi uit te kramen. Maakt totaal niet uit of het ook maar enigszins klopt. En al die amateur psychologie over dat Steijn met de wissel weer wraak neemt op Mislintat. Ik hoop dat Anton Gaaei er mentaal weer bovenop komt, en dat hij een ieder doet verbazen. Denk zelf van niet, maar wie weet.....

Het is gewoon zielig. Deze jongen wordt gewoon beschadigd door zijn trainer. Ja het is een fout, maar dit is ook gewoon enorm pijnlijk.

Ik ben bang dat ze bij Ajax de verkeerde uit de laan gegooid hebben. Ja, sommige aankopen zijn raar en de manier waarop bij Sosa misschien niet juist, maar het zijn stuk voor stuk spelers die echt wel kunnen voetballen. Hij heeft het salarishuis aangepakt, spelers geloosd die duur waren en al gefaald hadden en wilde de scouting aanpakken. Deze man wordt eruit gegooid terwijl een muitende trainer, prutsende directieleden, rvc etc. blijven zitten.

De trainer die aangesteld is tegen ieders verwachting in, is gewoon op het moment dat hij merkte dat er weinig inspraak in transfers was, gaan muiten. Hij heeft spelers niet opgesteld, tactisch een drama, spelers na een helft geslachtofferd en proberen een wit voetje bij supporters te halen. Daarnaast is hij gaan lekker naar de telegraaf die al met de hetze waren begonnen bij aanstelling Mislintat. Steijn wordt opeens niets meer verweten en overal buiten schot gehouden. Intern bij Ajax probeert iedereen zijn eigen hachje te redden en spelers die aangekocht zijn (en expliciet benoemd hebben dat Mislintat een grote rol speelde in hun keuze) zijn gekleineerd door trainer. Dan gaan ook nog eens de spelers die vertrokken zijn juichen om ontslag Mislintat en daarbij doen de spelers met het IQ als rugnummer er ook nog eens aan mee. Ja Mislintat zal wel een rare snuiter geweest zijn maar hij heeft vanalles proberen aan te pakken en ook aangepakt (ook het salaris principe op basis van prestatie).

Nu blijft ajax achter zonder leiding in de club, een trainer die niet weet wat tactiek betekend en lekt naar de pers voor lijfsbehoud, en een spelersgroep waarbij de helft van spelers weet dat trainer ze niet wilt hebben, Veel plezier met de komende maanden.

25 september 2023 om 19:48

Wat een gehuil. Het is topsport he! Hij speelt gewoon niet goed en Steijn heeft dan het volledige recht om hem eruit te halen in zo’n topper. Ook zijn functie komt hierdoor in gevaar. Net zoals dat hij het recht had Mannsverk en Tahirovic te wisselen.

Dat Mislintat ontslagen wordt lijkt me niet meer dan logisch. Ten eerste heeft hij Steijn aangesteld, wat mij een fout lijkt. Hij heeft veel spelers gekocht die er tot nu toe nog niet veel van bakken, maar het is natuurlijk nog wel wat vroeg om te oordelen. Daarnaast schijnt hij niet samen te werken met een trainer en tot overmaat van ramp wil hij ook nog eens de opstelling bepalen en gaat hij tegen Gorter tekeer, dat is gewoon zeer naïef van hem. Dit alles in een week waar ook nog een onderzoek naar je is ingesteld vanwege een schimmige transfer. Ook zijn ophemelende teksten na transfers, zijn lachwekkend te noemen en daar prikken spelers overigens ook zo doorheen.

Steijn komt later nog wel aan de beurt waarschijnlijk, maar voordat je je trainer eruit gooit kun je beter een goede organisatie hebben staan.

Na de 0-2 kwamen er geloof ik 4 spelers op hem af die hem een schouderklopje gaven. Daarnaast ging de assistent mee naar binnen en is een groot de van de bank ook pas net 20 en waarschijnlijk met zichzelf bezig. Denk niet dat het onwil of geen team is hierdoor.

Wel een mooie assist trouwens. 😉
Maar alle gekkigheid op een stokje,wel klasse van Vos om die jongen een hart onder de riem te steken. En Maduro deed het ook niet echt met alle plezier trouwens.

Neem je dit nou serieus van Ozturk???? Die jongen loopt rechtstreeks naar de kleedkamer. Hadden ze dan een ereboog moeten geven? Als dit al " journalistiek" genoemd wordt dan zijn we ver gezonken.

Wat een onzin. Eerst zag de gehele media alle aankopen tot de grond toe af. Op het moment dat medespelers een bericht liken omdat Mislintat vertrekt dan kan dat niet?! Tuurlijk wel want wellicht was dat omdat Mislintat gewoon een arrogante eenling is?!

Ik weet niet maar er liep ook iemand mee naar de kleedkamer

Die jongens zitten toch ook opgescheept met middelmaat? Er worden spelers gekocht die totaal het niveau niet aankunnen...

Gaaiey wilde deze teleurstelling zelf verwerken. Vos gaf hem een bemoedigend tikje en Maduro ook. De eigen schaamte overheerste. Hij moet zichzelf (20 jaar) opnieuw uitvinden

Beetje een open deur van Suley. Die jongens zijn pas net een paar weken bij elkaar bij een club in crisis. Natuurlijk is dat nog geen hecht team.

Zat deze man in t stadion of niet? Vanaf de tribunes kon je zien dat Rensch zeker 10 minuten aan t warmlopen was…

Iets met spijkers op laag water…

Steijn is al een aantal weken zijn selectie aan het afkraken. Een coach met een tactisch plan en een heldere visie moet met het geraamte wat er al in de voorbereiding al was meer automatismen en spelpatronen laten zien. Bergwijn Brobbey Berghuis Vd Boomen Taylor Tahirovic Hato Rensch waren er allemaal al en zelfs bij hun zie je dat het ontbreekt an duidelijke verwachtingen vanuit de coach.

Bij Ajax ontbreekt het volledig aan een plan en idee. Dat is de coach zn taak.
Hij bakt er qua selectiemangement en spelopvatting echt niks van.
Meer bezig om zijn selectie af te vallen en zichzelf aan het redden dan ze in bescherming nemen.
Dat doe je namelijk als coach van een topclub als eerst. Kritisch op ze zijn doe je in de kleedkamer, zeker met zo een nieuwe ploeg.

Daarnaast heeft hij nog meer discutabele keuzes gemaakt zoals Bergwijn aanvoerder maken, Klaassen laten vertrekken, Vos was eind Augustus in de ogen van Steijn niet klaar voor Ajax 1, wat onzin is natuurlijk. Vreemde wissels en iedere week andere samenstelling in de basis.

Wat helemaal frappant is , is het feit dat heel Ajax fanbase liepb te zeiken over Telegraaf, en dat ze geen bronnen meer hebben binnen de club, alleen maar Mislintat afkraken etc etc , en nu blijkt het mister Steijn zelf gewoon te zijn die alles lekte. Excuses namens de vz ajax leden aan Verweij en Valentijn lijken me inmiddels wel op hun plek.

Complete mismatch deze trainer. Totaal ongeschikt voor de klus. Interim coach aanstellen voor nu en kijken wie er evt komend jaar voor de groep kan worden gezet door Kroes en een nieuwe TD.

De media moet ook wel eens een keertje stoppen hoor. Tuurlijk is het lekker om te scoren op de misère bij Ajax, maar nu wordt er echt van alles bij gehaald zoals deze complete onzin. Of je Ajax nu haat of niet, Nederland als voetballamd en indirect het Nederlands elftal is erbij gebaat dat Ajax tenminste redelijk functioneert. De media blijft nu maar hitsig naar dingen zoeken bij Ajax. En zou zijn ze mede verantwoordelijk voor de algemene stemming rondom Ajax.

Ik heb het niet zo ervaren, die jongen rende zelf rechtstreeks naar de kleedkamer dus was voor zijn teamgenoten niet mogelijk om hem een 'tikkie' te geven. In het veld heb ik wel meerdere spelers hem zien troosten.

Hopelijk wordt die jongen wel dagelijks op de club opgevangen en geholpen en ook privé niet aan zijn lot overgelaten. Het is op dit moment natuurlijk een behoorlijke chaos bij Ajax, maar ik ga er blind vanuit dat er desondanks vanuit de club maar ook door teamgenoten, staf en medewerkers naar elkaar, en vooral naar de nieuwe buitenlanders, wordt omgekeken.

Niet fair, eigenlijk smerig, van de journalist om in de huidige Ajax malaise te proberen te club ongegrond zwart te maken.

Ik ben van Feyenoord, maar ik vind dat je respect voor elke club moet hebben ook voor je grote concurrent, in goede en slechte tijden.

Ook Feyenoord heeft moeilijke tijden meegemaakt en fouten gemaakt, gelukkig gaat het ons nu zeer goed, Ajax krijgt nu heel veel klappen ik hoop dat ze uit het dal klimmen.

Maar svp wel van Feyenoord blijven verliezen hè. 😉

Wat een dom gelul, ik zat in het stadion en na die 2e fout kwamen er medespelers naar hem toe. Bij zijn wissel liep die rechtstreeks naar de kleedkamers, en Maduro zat op de hoek dus die was ook de enige die hem een handje kon geven. Moest de rest van de staf hem achterna lopen ofzo?

Vos bekommerde zich om hem. Mooi om dat van zo een jongen te zien. Dat wordt een topper.

Hahaha we gaan weer overdrijven, zocht meteen de catacomben op met een Ajax coach... er was meer gaande dan alleen Gaaei's verschrikkelijke pot.

Ik zou Gaaei nog een hand en een knuffel geven. En daarna een retourtje geven richting Denemarken. Typisch een aankoop puur om het kopen. Had 1 spits laten lopen en hier een grote aankoop gedaan. Jelert had al beter geweest.

Wat een hetze. Ik begin nu toch echt medelijden met die jongen te krijgen. Kan alleen maar hopen dat hij zelf niet teveel voetbalsites volgt. Hij speelt niet zoals verwacht, helaas maar er gaat veel meer mis bij Ajax en het inzoomen op hem begint erg sneu te worden. Hij kostte een vijfde van wat die Sutalo gekost heeft en die terugspeelbal in het begin had eigenlijk al de 0-1 moeten zijn. Gorter wist dat knap te voorkomen maar krijgt vervolgens ook veel stront op zich af.

Ik had het wel met hem te doen hoor, er zijn verschillende spelers die zulke verschrikkelijke momenten hebben gehad en alsnog boven zijn komen drijven, Bijvoorbeeld Ron Vlaar tegen Italie. Ik snap ook niet waarom je bij Ajax de bal niet gewoon een keer naar voren mag rammen. Vooral als je de spelers niet hebt om volgens de Ajax filosofie te spelen.

Hij liep aan de kant van de bank. Moeten jongens naar de andere kant van het veld rennen om hem te troosten? Bij de goal viel op dat Vos naar hem toe kwam en een arm om zn schouder deed. Daarnaast liep er iemand met hem mee naar binnen en gaf Maduro hem een tikkie. En buiten dat alles. Het is wel topsport. Als je zo'n belachelijke bal geeft bij de 0-2 hoef je geen kusjes op je haar te verwachten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren