Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slecht nieuws voor Engeland en Arsenal: Saka verlaat trainingskamp geblesseerd

Laatste update:

Bukayo Saka heeft het trainingskamp van Engeland moeten verlaten. Dat bevestigt het land via de officiële kanalen. De aanvaller van Arsenal arriveerde bij de nationale ploeg met een blessure, en was daardoor niet meer in staat om mee te trainen. Om wat voor blessure het gaat, wordt niet gemeld.

“Bukayo Saka heeft het trainingskamp van Engeland verlaten en is teruggekeerd naar zijn club om aan zijn verdere herstel te werken”, aldus the Three Lions via de officiële kanalen.

“De aanvaller van Arsenal meldde zich met een blessure op St. George’s Park (de campus van de Engelse teams, red.) en kon niet meedoen aan de training.”

Tot slot wordt er medegedeeld dat er geen vervanger wordt opgeroepen voor de 22-jarige buitenspeler.

Het ontbreken van Saka is een grote tegenvaller voor Engeland. De 32-voudig international is dit seizoen in uitstekende vorm. Voor zijn club Arsenal scoorde hij tot dusver dertien keer in de Premier League, waarmee hij clubtopscorer is.

Bij het nationale elftal is Saka normaal gesproken een vaste waarde. In oktober moest hij overigens ook al twee interlands aan zich voorbij laten gaan, destijds vanwege een bovenbeenblessure.

Engeland speelt de komende dagen twee oefeninterlands, als voorbereiding op het EK 2024. Zaterdag is Brazilië de tegenstander, dinsdag staat de topper tegen België op het programma.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verassend zeg, die zal vast niet echt geblesseerd zijn.

Is ook begrijpelijk om de titel spelen met arsenal is veel belangrijker dan 2 van deze nutteloze oefen interlands

21 maart 2024 om 20:33

Hier staat Arsenal natuurlijk bekend voor. Gabriel heeft zich ook afgemeld bij Brazilië niet?

Verder gun ik het Saka ook wel. Mag ie eindelijk eens een keertje rust pakken. Geniet ervan Bukayo. Pof op de bank en snack maar lekker op een gegrilde kip met Sakassauce tijdens de wedstrijd!

21 maart 2024 om 20:40

Gabriel speelde al paar weken met een lichte blessure. Tegen Porto was het te zien op het einde. Arsenal staat er niet bekend om maar eerder City.
Heb je gezien wat Haaland vandaag zei over interland voetbal?

Haaland:
"It's nice to play for the country. But it's different to face Arsenal next weekend versus the Czech Republic at home. I won't lie. There is a big difference.

"But what do you do? There are as many matches as possible in the calendar. That seems to be the goal

"The only thing Pep said was "if you're not healthy when you come back, I'll come after you,"

Hier kan je duidelijk opmaken dat Pep instructies geeft aan zijn spelers om fit terug te komen. Blessures en pijntjes mag je bij de club hebben.

Daarnaast is Arteta altijd erg blij als zijn spelers opgeroepen word. Dat heeft hij publiekelijk in het verleden weleens gezegd. Het is een mooie ervaring en hij gunt zijn spelers het ook. Kijk hoe vaak hij een half fitte Tomiyasu toch naar Japan liet gaan voor het WK en de Azië cup. En hetzelfde geldt voor Partey.

21 maart 2024 om 20:54

Ik vind het niet zo'n gekke statement van Haaland. Lekker eerlijk toch? Tuurlijk kijkt hij er meer naar uit om tegen Arsenal te spelen dan tegen Tsjechië. Ik heb hier verder ook niets van meegekregen maar Haaland kennende zei hij dat laatste stukje over Pep met een knipoog. Dat City en Liverpool dit ook vaak doen klopt. Misschien dat het me vaker is opgevallen in Arsenals geval maar je maakt idd een goed punt omtrent Tomiyasu.

22 maart 2024 om 09:42

Hoe kan het je vaker opvallen bij Arsenal als dit eigenlijk de eerste interlandperiode is waar spelers sneller terug komen? Je zegt dat Arsenal er om bekend staat, maar het gebeurt nu toch echt pas voor het eerst dat wij meerdere spelers met kleine pijntjes eerder mogen verwelkomen. Daarnaast gebeurt het deze periode bij heel veel landen, dus vreemd om dan specifiek Arsenal hierop te benoemen.

Maar ik ben er wel blij mee dat ze het doen, we hebben iedereen fit nodig voor de komende periode en eigenlijk het hele seizoen nog. Lekker boeiend die oefenpotjes en kwalificeren doen ze zich toch wel.

Ik acht de kans ongeveer 99,9% dat Saka de eerstvolgende wedstrijd bij Arsenal in de basis staat.

Slecht nieuws voor Engeland*

Verwacht dat Saka tegen City er gewoon bij is, net als Gabriel die al eerder “geblesseerd” was uitgevallen. Er is geen reden om je lichaam te overbelasten met die nutteloze oefenwedstrijden midden in de belangrijkste fase van het seizoen.

Het is gelukkig niets ernstig. Preventie meer niet. Het zijn maar oefenwedstrijden. Southgate kan hem missen.
Gabriel, Martinelli. Tomiyasu en Partey blijven ook gelukkig thuis.

21 maart 2024 om 21:21

Het is te hopen dat Gabriel een Saka gewoon kunnen starten tegen City. Als er geen blessures meer vallen tijdens de interlandperiode treden we die wedstrijd met een complete selectie aan. Timber zal toch ook wel snel weer komen zou je denken

21 maart 2024 om 21:31

Vandaag mocht Tomiyasu een helft spelen en Partey een uur voor een vriendschappelijke wedstrijd achter gesloten deuren tegen QPR. Timber kreeg geen enkel minuut. Denk dat hij pas laat in April aanschuift misschien of midden. Maar hij is niet ver weg nee.

21 maart 2024 om 21:31

OT: Tomiyasu heeft gisteren een vernieuwde langdurig contract getekend!

Eerder heeft ook White bijgetekend overigens.

21 maart 2024 om 21:33

Ze hebben Toni niet veel jaren gegeven. Twee jaren erbij met een extra jaar als optie.
Zijn salaris is wel verdubbeld. Hij moet nu laten zien dat ie fit kan blijven.

Ook mooi dat White bijtekende. Die van hem is tot 2029 of 28 geloof ik. Meer jaren erbij. Blij met hem.

21 maart 2024 om 21:44

Als Tomiyasu fit weet te blijven zal die optie gelicht worden. White heeft inderdaad tot 2028 getekend en als je Ben hoort praten over Arsenal en Arteta gaat hij echt nog heel lang voor ons spelen. Echt een geweldige voetballer, op Arsenal.com stond een leuke compilatie van hem

dit is gewoon een tacktiek die Pep ook altijd uitvoert onder de city spelers, komt helemaal goed, belangrijkste weken in jaren voor Arsenal! COYG

Bij letterlijk elk bericht van de engelse media wordt direct vermeld dat het gaat om een kleine spierblessure en dat het puur voorzorg is. VZ kan het echt niet laten om het ernstiger doen lijken dan het daadwerkelijk is.

Net als bij Gabriel uit voorzorg niet meegedaan in de oefenpotjes.
Martinelli ook al niet. Idem voor Tomiyasu en Partey die net fit zijn.

Hebben toch aardig wat spelers nu met rust die thuis blijven met Partey, Martinelli, Gabriel, Tomiyasu, Partey, Jesus, White en ook Timber (logisch dat die ook niet opgeroepen is hoor haha).

Hopelijk blijven Rice, Zinchenko, Jorginho, Odegaard, Raya en vooral Saliba ook fit! Zeker Saliba, Rice en Ode!

22 maart 2024 om 16:20

Zou mooi zijn als Tomi fit genoeg is om te starten als linksback tegen city

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren