Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Slagvaardig Real Madrid wil snel twee nieuwe aanwinsten presenteren’

Laatste update:

Real Madrid hoopt op korte termijn niet één maar twee spelers in te lijven. Marca weet dat op de achtergrond hard wordt gewerkt aan het ondertekenen van Leny Yoro en Franco Mastantuono. Real wil de signeersessies zo snel mogelijk inplannen, zo klinkt het.

Real richt zich bij de zoektocht naar versterking op talentvolle spelers die nog een lange weg te gaan hebben. Na Vinícius Júnior, Rodrygo, Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga, Arda Güler en Endrick is het nu de beurt aan bovengenoemd tweetal.

Van de pas achttienjarige Yoro is bekend dat hij zijn contract bij Lille OSC niet gaat verlengen. De centrale verdediger ligt na dit seizoen nog één jaar vast, waardoor de clubleiding van Lille niet te hoog in de boom kan zitten.

Real verwacht, mede door het volgend jaar aflopende contract, dat het Yoro voor een schappelijke prijs kan overnemen. Het bedrag dat Lille in eerste instantie wenste, honderd miljoen euro, komt niet op tafel.

Het gerenommeerde Transfermarkt schat de huidige waarde van Yoro in op veertig miljoen euro. De jonge Fransman beleeft dit seizoen zijn absolute doorbraak met 36 officiële wedstrijden in alle competities. Daarin was hij driemaal trefzeker.

Het andere doelwit, de pas zestienjarige Mastantuono, moet worden overgenomen van River Plate. Marca weet dat alle Europese grootmachten de voorbije maanden naar Argentinië zijn afgereisd om de middenvelder live aan het werk te zien.

De strijd om de Argentijn lijkt dan ook nog maar net begonnen. River Plate verbeterde onlangs zijn contract door een ontsnappingsclausule op te laten nemen van 45 miljoen euro. Mastantuono ligt nog tot medio 2026 vast.

De tiener kwam in 2024 tot dusver tot tien officiële wedstrijden namens River Plate, met een totaal van 360 speelminuten. Daarin wist hij eenmaal te scoren. Opmerkelijk genoeg had Mastantuono als kind de mogelijkheid om door te breken als talentvol tennisser.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kijk dit is nog eens een mooi gerucht indien het waar is, het concretiseren van de interesse in Yoro. Zou mooi zijn als het centrum deze zomer volledig op de schop gaat gezien hoe slecht ze presteren; Nacho niet verlengen en hem het afscheid geven wat hij verdient, Yoro binnenhalen als vervanger, en kijken of Inter te porren is voor een deal met Rudiger plus een mooie zak geld voor Bastoni. Dan zou je echt een heerlijk kwartet aan centrumverdedigers hebben met Bastoni en Militao voor de basis die allebei nog doorgroeimogelijkheden hebben, Alaba als ervaren back-up, en Yoro als jong talent die langzaam gebracht wordt.

2 april 2024 om 18:19

Rudiger verkopen?! Alsjeblieft niet zeg. Die kan nog makkelijk 2-3 jaar mee joh. Wat een topper, absolute rots in de branding dit seizoen. Volgend seizoen lekker Militao en Rudiger als vaste duo en Yoro mocht hij komen rustig de tijd geven om in te passen net zoals met Militao gedaan is.

2 april 2024 om 18:21

Rudiger ruilen? Beste verdediger van La Liga? Uiteraard is Bastoni jonger maar dan nog. Je weet niet hoe Militao terug komt dus je beste verdediger opofferen en volledig gokken op een duo van Milo die terugkomt van blessure en Bastoni, waarvan je niet weet hoe die zich gaat aanpassen, lijkt me geen verstandige zaken.

Militao, Rudiger, Yoro, Alaba en Marin lijkt me een prima bezetting en het lijkt me sws sterk dat er verder nog iets bij komt als Madrid er in slaagt Yoro, Mbappe en Davies aan te trekken.

Als ik de geruchten mag geloven heeft Madrid al wel contact gelegd met Bastoni maar zou hij een doelwit zijn voor ‘25, zijn contract loopt dan nog maar een jaar door net als Davies en Yoro nu.

Zou wel geweldig zijn overigens. Mili-Bastoni is op papier een geweldig duo en nog vrij jong voor verdedigers. Met Davies op links, de namen op het middenveld en voorin heb je een smerig goede basis 11 met spelers tussen de 20 en 26. Dan heb je de komende jaren enkel nog een rechtsback nodig.

2 april 2024 om 18:34

Lol, wat heb jij gedronken met de paasdagen? Daar kan je nog lang op teren zeg. Rudiger verkopen? De beste speler in de defensie wil je gaan verkopen?

2 april 2024 om 18:36

Ik zou dan eerder voor Alaba kiezen om te ruilen. Rudiger doet het dit seizoen meer dan prima en desnoods kun je Nacho nog een jaar verlengen tegen een gereduceerd contract. York ken ik daarentegen niet goed genoeg om iets zinnigs te zeggen over zijn niveau en potentie.

2 april 2024 om 18:51

Bastoni speelt bij zijn droomclub en wat moeten wij met Alaba die is lang niet meer zo goed als bij Bayern.

2 april 2024 om 18:49

Je wil serieus Rüdiger verkopen haha. Die kerel speelt een wereldseizoen en is de grote reden waarom je dit seizoen sowieso verdedigend sterker staat. En dat terwijl die elke week met een andere verdediging speelt of het nou Tchouameni, Vazquez of Nacho is. Zou bizar zijn als je hem van de hand wil doen.

2 april 2024 om 22:08

20 goals tegen in 30 wedstrijden in La Liga is toch niet zo vreselijk slecht. Rudiger is op het ogenblik echt een van de beste van de wereld in de vorm waarin hij steekt, die mag je nooit wegdoen nu. En Nacho kan je wel wat kwalijk nemen misschien, maar als Militao fit was gebleven was Nacho gewoon die invaller voor elk van de 4 verdedigende posities gebleven en had hij echt geen basisplaats natuurlijk.

Ik zie dat Florentino ook graag Football Manager speelt.

2 april 2024 om 20:25

Idd, beide geen misselijke talenten op het spel

Yoro zou echt uitstekend zijn. Enorm talent bij Lille en je hebt broodnodig een jonge speler centraal achterin nodig. Omdat je die op dit moment niet hebt. Nacho een leuk afscheid geven dit seizoen want hij is met alle respect niet goed genoeg meer op 34-jarige leeftijd. Maakt veel fouten en heeft ook aardig wat snelheid ingeleverd door zijn leeftijd. Over die Mastantuono heb ik zelf eigenlijk nooit van gehoord. Maar ja als veel topclubs achter je aan zitten op 16-jarige leeftijd moet je wel wat talent hebben haha.

2 april 2024 om 21:09

Technische nummer 10, die vrij recent nog de jongenste doelpuntenmaker allertijden is geworden voor River Plate

Die Mastantuono is de nieuwe Güler of de nieuwe Yamal zeker.

Tijdje geleden dat er weer een Argentijn bij Madrid in het veld stond. Laatste waren Higuain en di Maria. 45 mil is een aardig bedrag. Ken deze jongen niet maar laten we hopen dat het weer een gouden zet word . Yoro is nog jong. Die moet je zeker inlijven en misschien om de prijs enorm te drukken kopen voor de helft en een jaar stallen bij een Spaanse club .. op dit moment is het centrum druk bezet met rudiger , Nacho , militao en alaba . Of je zou de laatste moeten verkopen.

Yoro, Varane 2? Voor een mooi laag bedrag is het proberen waard

En ja hoor weer een Franse parel. Deze Fransen hebben een fabriek gecreëerd qua opleiden van spelers. Beste opleidingsland ter wereld hebben die Fransen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren