Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Simeone heeft duidelijke instructies voor zijn zoon: vijf kilo mozzarella

Laatste update:

Diego Simeone is maar wat blij dat zijn zoon in Napels voetbalt. Giovanni vertelt in gesprek met AS dat zijn vader op slag verliefd werd toen hij voor het eerst op bezoek was in de pizzastad. Daarom heeft Diego een heldere instructie aan zijn zoon meegegeven voor wanneer hij een keer naar Spanje komt. Een instructie van vijf kilo mozzarella, welteverstaan.

Simeone senior kwam eerder dit jaar overvliegen vanuit Madrid om een wedstrijd van zijn zoon te kunnen bekijken bij Napoli. Toen hij daarna ook de stad te zien kreeg, was zijn vader direct verkocht, zo vertelt Giovanni. "Hij had niet verwacht hier zoveel magie te vinden. Hij was onder de indruk van alles. Hij is verliefd geworden op Napels... en op mozzarella."

De liefde voor de Napolitaanse buffelmelkkaas nam dusdanig erge vormen aan, dat Simeone besloot zijn zoon te instrueren. "Iedere keer als ik naar hem toe kom, vraagt hij me om vijf kilo mozzarella mee te nemen. Vijf kilo! De enige manier waarop ik dat zie gebeuren, is als hij een team gaat trainen waar ik al deel van uitmaak. Dat zou echter wel een beetje raar zijn. Voetballers zijn lang niet altijd blij met hun trainer en spelers zouden dat dan ook bij mij kunnen zoeken", aldus Giovanni.

De vraag is hoelang Simeone junior nog gehoor zou kunnen geven aan zijn vaders verzoek. De 27-jarige centrumspits wordt dit seizoen gehuurd door Napoli en keert vanaf juli in principe weer terug bij Hellas Verona. Wel heeft Napoli nog altijd een optie tot koop op Simeone van twaalf miljoen euro. De Argentijn kwam dit seizoen in 32 duels binnen de lijnen voor de Italiaanse landskampioen, waarin hij acht keer trefzeker was en één assist deed noteren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Napoli is ook een fantastische stad, Je moet Napoli een keer gezien hebben. Ben benieuwd of ze Simeone er bij houden. Is zeker om achter de hand te hebben een goede spits.

3 juni 2023 om 13:19

Inderdaad een heel mooie stad. Zeker het gebied rond de baai is prachtig. Het archeologisch museum is daar ook echt een absolute must see. Met bijvoorbeeld de mozaïek uit pompei van Alexander de grote en Dareios III (waarschijnlijk van de slag van Gaugamela).

3 juni 2023 om 13:48

Smaken verschillen, vond het vooral een vieze stad. En dat had niks met de nederlaag van mijn clubje te maken ;-)

3 juni 2023 om 13:58

Je moet inderdaad wel in de juiste wijken komen. De buurt van het hoofdstation is bijvoorbeeld allerminst een aanrader te noemen inderdaad.

Mozzarella is ook verdomd lekker ja!

Komt helaas niet zo veel aan spelen toe daar, maar is een prima spits voor alle subtop ploegen. Zou het leuk vinden als hij in Spanje aan de slag gaat bij een Villareal of Real Sociedat.

3 juni 2023 om 13:56

Alle clubs in de Spaanse subtop hebben wel betere spitsen hoor.. Villarreal met Gerard Moreno, Betis met Borja Iglesias en die Sorloth doet het sinds dit seizoen ook goed bij Sociedad.

3 juni 2023 om 15:44

Klopt maar Gerard Moreno is de helft van het seizoen geblesseerd. Daarnaast fungeerd hij misschien wel beter in een 2-spitsen systeem. Borja Iglesias schat ik als gelijkwaardig aan Simeone. Sorloth heeft in dit Sociedat wel eens trreepje voor idd.

12 miljoen? Echt absurd laag. En dan zitten clubs als PSV achter Peppi aan, waar Augsburg 20 miljoen voor wil hebben. Deze Simeone heeft vast en zeker een te hoog salaris en interesse van veel grotere clubs, anders moest de top 3 van Nederland nu direct die 12 miljoen neerleggen.

3 juni 2023 om 13:49

Als Pepi er volgend seizoen 20 inschiet dan is hij minstens het dubbele waard. Deze spits zal inderdaad beter zijn maar zoals je zelf al zegt financieel zal het een lastig verhaal zijn. Volgens mij kost Pepi ook geen 20 miljoen anders kun je als PSV en Feyenoord zijnde de interesse opzeggen.

3 juni 2023 om 14:22

Als hij er 20 maakt in de eredivisie is hij er plots minstens 40 waard?

3 juni 2023 om 14:36

@lierse1997 - Ajax had hem waarschijnlijk weten te verpatsen voor 40 miljoen als die 20 goals maakte in de Eredivisie haha. PSV zal hem misschien dan hebben verkocht voor 25 miljoen na een seizoen.

@memphisdepay - In dit geval wordt er gespeculeerd dat Augsburg een groot deel van de 16 miljoen euro wilt terugzien, dus waarschijnlijk 10 miljoen willen ze dan hebben. Beetje opgeblazen onzin wat @shiraz zegt dus.

3 juni 2023 om 15:18

Nee maar hij gaat geen 20 miljoen kostten natuurlijk, dat is sterk overdreven. Als Pepi bij Feyenoord of PSV uitblinkt dan is het echt niet zo gek om te denken dat hij 20-30 miljoen op kan leveren, dat hebben de meeste topspelers wel opgeleverd van PSV, de laatste jaren de aanvallers zelfs meer.

Simeone nieuwe trainer Napoli?
Zou het geen rare keuze vinden Vind hem ergens wel passen bij het Italiaanse voetbal ik dacht ook dat Diego Simeone ook aan zijn laatste jaar bezig was bij Atletico had ik ergens paar maanden geleden gelezen maar zie er nergens meer iets van staan, heeft die inmiddels toch besloten te blijven iemand ?

Someone heeft bij Inter gespeeld (als ik me niet vergis) en in eerste instantie dacht ik dat hij de stad Napels wel zou kennen. Maar vrij snel bedacht ik me dat het slim was om inderdaad alleen het stadion te bezoeken. Lijkt me niet de meest gastvrije stad voor rivaliserende spelers. Zoals ook Marseille dat niet is. Dat stuk dat z’n zoon alleen kaas mee kan nemen als z’n pa z’n trainer is begreep ik niet. Je kan het toch gewoon meenemen?

Apart dat Simeone, die 9 seizoenen actief was in de Serie A/B met onder andere Pisa, Lazio, en Inter, en in totaliteit 6 keer tegen Napoli heeft gespeeld, waaronder 3 keer uit in Napoli, voor het eerst verliefd is geworden op de stad sinds zijn zoon daar is wezen voetballen. Daarnaast ook met Catania, toen hij daar nog coach was, 1 keer tegen Napoli heeft gespeeld in Napels. Vraag me af wat die altijd deed wanneer die daar was of wanneer hij een vrije dag had (rome is ook niet heel ver van Napels).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren