Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Sierhuis terug in Eredivisie: ‘Ik heb Heracles verkozen boven Messi’

Laatste update:

Kaj Sierhuis draagt de rest van het seizoen het shirt van Heracles Almelo. De 23-jarige spits komt op huurbasis over van Stade de Reims. Heracles heeft geen optie tot koop bedongen op de ex-Ajacied. Maandag was Sierhuis al aanwezig in Almelo, waarna vannacht het akkoord vanuit Frankrijk volgde. Nu de handtekeningen zijn gezet, stapt Sierhuis dinsdagochtend het trainingsveld op. “Ik was al weken met mijn gedachten hier”, reageert Sierhuis tegen TC Tubantia.

Sierhuis moest in de Ligue 1 genoegen nemen met een bijrol. “Ik ben er aan toe om weer een basisspeler te zijn. Ik heb hier concurrentie, maar ik ben gekomen om te spelen”, zegt de aanvaller in de krant. In de voorbereiding op dit seizoen kreeg Sierhuis van Stade de Reims te horen dat hij op huurbasis mocht vertrekken. “Dat was de eerste keer dat ik met Heracles sprak, meer dan zes weken geleden. Later in de voorbereiding werd ik fit en speelde weer, toen kreeg ik te horen dat ik toch voor mijn kans kon gaan. Twee weken geleden veranderde dat opnieuw.”

Door zijn naderende vertrek naar Heracles ontbrak Sierhuis zondagavond in de thuiswedstrijd van Stade de Reims tegen Paris Saint-Germain. Of hij niet liever bij het debuut van Lionel Messi was geweest? “Haha, nee, ik heb Heracles verkozen boven Messi. Dit is het platform waar ik weer wil spelen en dit is de club waar ik wil zijn”, aldus Sierhuis, wiens contract in Frankrijk nog doorloopt tot aan de zomer van 2024.

“De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan zijn komst”, reageert technisch directeur Tim Gilissen in een persbericht. “We hebben even geduld moeten hebben, maar het is mooi dat Kaj nu hier is. Zowel qua persoon als qua voetballer past hij goed bij onze club. Kaj is gedreven om zijn bijdrage te leveren, wij gaan met hem aan de slag om hem daarin te ondersteunen.” Na de interlandperiode kan Sierhuis op zondag 12 september debuteren voor Heracles in de uitwedstrijd tegen Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima transfer voor Heracles zeg! Wordt nog een leuk dagje vandaag, heb Sierhuis een X aantal wegen geleden nog voor Feyenoord aangedragen op dit forum. Heracles is niet 1 maar 2 stappen terug.

31 augustus 2021 om 10:15

Naar Feyenoord? Heb je ooit een hele wedstrijd van Groningen gezien? Dat hij destijds voor 4(!) miljoen is verkocht vindt menig FCG supporter nog steeds een raadsel. Studio Sport-scouting van de bovenste plank

31 augustus 2021 om 10:17

Haha..voor Feyenoord? Was je soms dronken? Sierhuis is geen scorende speler, wel iemand die veel gaten trekt..maar daar kun je ook een A junior voor gebruiken. 🤣

31 augustus 2021 om 10:23

Als je naar het budget, de concurrentie, de tijd en prioriteiten kijkt bij Feyenoord kan je tot de conclusie komen dat een Nederlandse spits op dit moment het beste past. Iemand die de competitie kent en een speler waarvan je weet wat je er aan hebt. Dus dan is dat niet zo'n gekke gedachten, vindt ik.

31 augustus 2021 om 10:26

En toch denk ik dat hij met zijn arbeidsethos heel geschikt zou zijn voor Feyenoord, net als zijn oud-teamgenoot Zeefuik. Maar zijn wellicht teveel Ajacied om die stap te maken.

Ik ben er blij mee.
Hij mag dan wel niet gescoord hebben in Frankrijk, maar Heracles staat erom bekend dat spitsen tot bloei komen.
Bakis lijkt toch een miskoop te zijn, dus ik hoop dat Sierhuis zijn kans pakt.

31 augustus 2021 om 10:12

Soron, je spreekt jezelf nu enigszins tegen natuurlijk: "heracles staat erom bekend dat spitsen tot bloei komen. Bakis lijkt toch een miskoop te zijn". Maar denk dat ik je wel bergijp, alleen wil ik hem wat breder trekken: De eredivisie is de competitie waar spitsen tot bloei komen. Het is echt bizar hoe onze topscorers van de laatste pak hem beet tien jaar, het niet gemaakt hebben in het buitenland, in zwaardere competities.... De enige die ik me voor de geest kan halen is Depay, maar ook met horten en stoten (wat ook door zijn leeftijd kwam natuurlijk). On: vind Sierhuis geen echte killer, maar wel een harde werker, die bij een club als Heracles prima kan functioneren.

31 augustus 2021 om 10:39

@Formus, Weghorst doet het toch wel aardig in een zwaardere competitie 😉

31 augustus 2021 om 10:51

Of Bas Dost.

31 augustus 2021 om 11:08

Ik ben even terug gaan zoeken naar de afgelopen topscorers van afgelopen jaren.
vanaf seizoen 09/10 zijn Suarez, Vleminckx, Dost, Bony, Finnbogason, Depay, Vincent Janssen, Jorgensen, Jahanbakhsh, Tadic/luuk deJ, Dessers/berghuis, Giakoumakis topscorers.
ALs ik dit dit rijtje zie valt het inderdaad best tegen hoeveel van deze spelers echt zijn geslaagd buiten de Eredivisie.

31 augustus 2021 om 12:25

Suarez, Dost en Depay kun je aanwijzen. Tadic stond ook niet voor lul in het buitenland. Maar het zijn zelden meer echt de 'talenten' die topscorer worden in Nederland, het is vaak van een subtopper die het op z'n heupen krijgt tegenwoordig. Een Finbogasson, Jahanbaksh, Janssen, Dessers...

31 augustus 2021 om 16:21

hafcahaas, Weghorst was natuurlijk geen topscorer . Maar Weghorst maakt het als een vd enige spitsen natuurlijk wel in het Buitenland.

31 augustus 2021 om 16:23

Bas Dost heeft het vooral in Portugal goed gedaan, al wil ik dat bij Wolfsburg niet bagatelliseren , want hij scoorde daar eens per 154 minuten, wat natuurlijk niet slecht is. Maar gered in een echt zwaardere competitie.... Mwoh.

31 augustus 2021 om 13:17

Idd wel aardig rijtje spitsen, maar van oa Dost/Weghorst/Dessers blijft Folkert wel de koning natuurlijk

Werd gisteren erg bekritiseerd door de heren van Veronica Inside, mijn inziens onjuist. Natuurlijk is dit geen topspits, maar wel een nuchtere en super hard werkende spits die er echt wel meer dan 10 kan gaan maken en daar heb je als Heracles zijnde volgens mij voldoende aan. Soms lijken de heren aan tafel zich niet te beseffen dat NLse clubs nou eenmaal niet alleen maar topspelers kunnen aantrekken? Dan vind ik met een bescheiden budget de keuze voor Sierhuis een hele logische.

31 augustus 2021 om 10:59

Hmm, heb het niet gezien maar mijn inziens wel degelijk terecht. Tenzij Heracles zichzelf degradatiekandidaat verklaard. Er lopen best een aantal aardige spitsen rond bij de clubs uit het rechter rijtje en dat zijn ook allemaal geen echte topspelers, maar op statistieken simpelweg beter.

Overschatte spits. Was bij Groningen nooit in de 16 te vinden, werkt veel te hard. Zou je verbazen als hij er meer dan 7 in schiet dit seizoen. Heeft vaak 1 of 2 wedstrijden waarin hij uitblinkt en verder totaal onzichtbaar is.

31 augustus 2021 om 10:37

Overschat door wie? Volgens mij wordt er over het algemeen juist vrij matig over heb gepraat. Ik denk persoonlijk dat zijn werkethiek wel een goede match is met Heracles.

prima zet van Heracles met Sierhuis

voor Ajax kwam hij tekort
bij Groningen redelijk gepresteerd
had alleen iets vaker in de 16 moeten zijn
in plaats van overal en nergens zich met het spel bemoeien

maar welkom terug in de Eredivisie

31 augustus 2021 om 10:53

Ik wens Sierhuis
Zeker veel succes
Misschien komen er nu
Wat meer doelpunten uit de fles!

Sierhuis is echt in alles een ontzettend matige voetballer. Dit lijkt me, zelfs voor een ploeg als Heracles, echt geen aanwinst. Laat ik het zo stellen; als hij naar Fortuna was gekomen ipv Seuntjens was ik bijzonder rouwig geweest en ga je er een flink pak op achteruit.

Heeft Ajax destijds nog 4mil opgeleverd toch? Groningen die een beetje kreeg ivm huur periode die ook eerder werd afgebroken. Best wat voor zo’n spits.

Deze jongen was echt goed in de Ajax jeugd, scoorden ontzettend veel.
ik hoop dat het er nu een keer uit gaat komen

Ik herinner me Kaj Sierhuis nog als een aantrekkelijk spelende en keihard werkende aanvaller, die vaak qua energie te veel hooi op zijn vork nam. Wat dan weer ten koste ging van zijn scorend vermogen. Kortom, wel een type speler die je er als club graag bij wilt hebben. Vooral ook omdat hij Nederlands spreekt. Vraag me wel af hoe Sierhuis om kan gaan met het spelen op het competitievervalsende en voetbalverziekende kunstgras van de club uit Almelo. Zeg ik als aanhanger van Sparta Rotterdam, met het schaamrood rond mijn kaken....... .

Die foto bij dit artikel

Ontopic: lijkt mij een prima versterking voor Heracles. Laat hem zijn kans maar pakken. Afgelopen weekend heeft Bakis laten zien waarom hij geen eerste spits moet zijn. Hij had een goede actie in het begin van de eerste helft, maar is vooral iemand die zijn emoties niet onder controle heeft. Hij scoort ook bijzonder weinig, vorig seizoen in de beker gescoord (strafschop) tegen Telstar, een hattrick tegen Emmen, 1 goal tegen ADO Den haag, twee tegen Willem II, een hattrick tegen VVV Venlo en een tegen Feyenoord (strafschop). In welgeteld 5 wedstrijden in de Eredivisie goals gescoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren