Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Seuntjens scoort fraai voor winnend De Graafschap; Roda lijdt duur puntenverlies

Laatste update:

De Graafschap heeft vrijdagavond goede zaken gedaan in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Jan Vreman won met 3-0 van VVV-Venlo, mede dankzij een fraaie treffer van invaller Ralf Seuntjens. Roda JC kwam tegelijkertijd niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Jong FC Utrecht. Martijn Kaars bezorgde Helmond Sport diep in blessuretijd de zege tegen NAC Breda (1-0).

Roda JC - Jong FC Utrecht 0-0
Na een eerste helft met heel veel reddingen van Kevin Gadellaa, kreeg Roda JC in de 65ste minuut via Enrique Peña Zauner de uitgelezen kans om 1-0 te maken, maar hij schoot een strafschop tegen de onderkant van de lat. Een kwartier tijd raakte Lynden Edhart ook namens de beloften van Utrecht de lat. In de 80ste minuut maakte Metehan Güçlü de 1-0 namens Roda, maar hij stond buitenspel en het doelpunt werd afgekeurd.

De Graafschap - VVV-Venlo 3-0
De Superboeren kwamen na een klein half uur met de schrik vrij toen verdediger Joran Hardeman een inzet van Martijn Berden vlak voor de doellijn weg te halen. Aan de overzijde was het vervolgens wel raak na een fraaie aanval. David Flakus Bosilj kopte een voorzet van Basar Önal terug op Devin Haen, die doel trof: 1-0. Vroeg in de tweede helft wist De Graafschap de marge te verdubbelen. Nadat een hoekschop werd verlengd kon Jeffrey Fortes het laatste tikje geven: 2-0.

Het slotakkoord was voor Seuntjens. De ingevallen spits schoot na een sterke aanname uit de draai raak: 3-0. VVV eindigde het duel nog met tien man na een domme rode kaart voor doelman Jan de Boer, die bal buiten zijn zestien tegen zijn hand kreeg en hierna door scheidsrechter Bas Nijhuis werd weggestuurd.

FC Groningen - Jong AZ 4-1
Ernest Poku zette de Alkmaarse beloften met een klein kwartier spelen verrassend op voorsprong in De Euroborg: 0-1. Groningen stelde echter al snel orde op zaken. Johan Hove bracht de stand met een rake volley weer in evenwicht, waarna Romano Postema vanaf de strafschopstip voor de 2-1 zorgde. Met een uur op de klok liep de thuisploeg uit naar een 3-1 voorsprong. Postema kon opnieuw scoren na een fraaie actie en assist van Thom van Bergen, die vervolgens zelf met een hard schot de 4-1 voor zijn rekening nam.

Helmond Sport - NAC Breda 1-0
NAC kreeg binnen het kwartier twee flinke dompers te verwerken doordat zowel Roy Kuipers als Matthew Garbett al vroeg de strijd geblesseerd moest staken. Helmond Sport dacht in het tweede bedrijf het verschil te maken tegen de gehavende bezoekers via Mohamed Mallahi , maar hij zag verdediger Jan van den Bergh zeer knap op de doellijn redden. Het duel leek af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel, maar in de 95ste minuut bezorgde Kaars Helmond toch de volle buit.

FC Eindhoven - MVV 0-3
MVV had in het eerste bedrijf de betere kansen, maar wist dat nog niet in doelpunten om te zetten. Dat deden de Limburgers direct na rust wel. Bryan Smeets hield het overzicht en bediende zo Nicky Souren: 0-1. MVV liep in de slotfase definitief weg bij FC Eindhoven. Smeets kon eerst bij de tweede paal binnentikken, waarna Dyon Dorenbosch met een ongelukkig eigen doelpunt de eindstand op 0-3 bepaalde. Door ‘vreugdebier’ uit het uitvak werd het duel in blessuretijd nog kortstondig stilgelegd.

Telstar - FC Den Bosch 0-0
Zeker het eerste bedrijf was voor de aanwezige toeschouwers geen lust voor het oog, maar in de tweede helft werd met name Telstar creatiever. Onder meer invallers Mohammed Tahiri en Cain Seedorf kwamen enkele keren in de buurt van het vijandige doel, maar het ontbrak de ploeg van trainer Mike Snoei aan fortuin en nauwkeurigheid in de afronding. Aan de kant van FC Den Bosch was doelman Krisztian Hegyi de uitblinker met meerdere fraaie reddingen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Mooie serie is dit aan het worden. Doorpakken nu. Zeker nu de spitsen gaan scoren. Puntenverlies van Roda zeer welkom. We gaan weer meedoen om plaats twee. Wie had dat gedacht twee maanden geleden.

26 januari 2024 om 23:52

Ik had dat verwacht altijd optimistisch geblevem bekerkampioem en promoveren forzafcg

27 januari 2024 om 00:08

2 wedstrijden minder presteren en het ziet er weer anders uit; het staat dicht bij elkaar...

27 januari 2024 om 09:28

Ik roep al het hele jaar dat Groningen nog terug gaat komen, maar zelfs ik had er op een gegeven moment wat minder geloof in. Ze doen zeker nog mee, maar als ik zie wat voor elftal ADO op de been kan brengen momenteel, zijn zij echt wel de favoriet om 2e te worden. Al zullen ze dan ook in uitwedstrijden moetem blijven winnen.

Hopelijk volgend jaar weer tegen AZ 1. Wel erg spannend deze competitie.

Groningen op weg naar boven. Moesten even op gang komen, maar zijn voor mij op dit moment de beste club van de eerste divisie.

Vanuit iemand die elke thuiswedstrijd meepakt is de KKD stiekem wel lekker. Ineens win je elke wedstrijd, lekker halve liters tikken op vrijdagavond en vervolgens de stad in. Desalniettemin, snel terug naar de ED, de supporters zitten allang op dat niveau, heerlijke sfeer weer.

27 januari 2024 om 10:00

Ja vrijdag avond is zo gek nog niet, alleen als je dit inmiddels al zo’n 5 jaar doet is de lol er wel vanaf. Aldus 19.000 man uit Breda..

Zo is dat! En dan ook nog na de 0-1 weerbaarheid tonen en karakter. Gewoon leuk die spelvreugde en trots die deze jongens uitstralen…Moet zeggen dat Lukkien nu ook mijn credits verdiend voor het omdraaien en te geloven in het juiste.

De Graafschap is echt nog wel een outsider hoor voor plek 2! Al kan ik me toch eigenlijk écht niet voorstellen dat een ADO geen 2e wordt met dit materiaal. Die hebben echt een eredivisie voorhoede. Roda vertoont steeds wat meer scheurtjes, maar zolang de basis 11 daar fit blijft zie ik die ook niet écht instorten. Raken er 2 geblesseerd staan ze binnen 3 weken 4 plekken lager. Het is iig echt heel spannend.

27 januari 2024 om 11:10

Zou inderdaad in tegenstelling van de stand nu eerder verwachten dat een Den Haag of Groningen 2e gaat worden. Roda heeft het een stuk lastiger dan begin van het seizoen.

De graafschap zeker niet sprankelend, maar verdiend gewonnen. Met Seuntjes erbij en hopelijk ook een fitte Mahi (die de afgelopen 2 wedstrijden een goede invalbeurt had) zit er veel kwaliteit op de bank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren