Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Serie A-ster voedt geruchten over toekomst Arda Güler met gelikete tweet

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Rafael Leão, die met een gelikete tweet de Turkse media volop laat speculeren over de toekomst van Arda Güler.

Het Turkse megatalent Güler verkaste afgelopen zomer voor zo'n twintig miljoen euro naar Real Madrid. Nog voordat de competitie begon onderging hij een knieoperatie om van een meniscusblessure te herstellen.

De door Rafael Leão gelikete tweet.

Nadat hij daarvan herstelde leek niks een debuut in de weg te staan, totdat hij wederom een blessure opliep. Door een spierblessure in zijn dijbeen moest Güler nog een maand aan de zijlijn blijven.

Op 6 januari, tegen de Spaanse vierdeklasser Arandina in de Copa del Rey, maakte Güler eindelijk zijn debuut voor de Koninklijke. Sindsdien sprokkelt Güler enkele invalbeurten bij elkaar, maar op veel speeltijd hoeft de technicus niet te rekenen onder Carlo Ancelotti.

Tegen Las Palmas (1-2 winst) mocht Güler negen minuten meedoen en afgelopen weekend, toen Girona met 4-0 overtuigend verslagen werd, kreeg de aanvallende middenvelder dertien minuten speeltijd van Ancelotti.

Een huurdeal in de zomer lijkt voor de jonge middenvelder dan ook niet ondenkbaar. Leão wakkerde het vuurtje in de Turkse media aan door een tweet te liken van het X-account Inside Milan. "Güler naar AC Milan op huurbasis. Wie zegt nee?", tweet hij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Reacties

Waarom niet maar wel voor twee jaar Brahim Diaz is goed bevallen.

Ik zie Arda liever op huurbasis naar Juventus gaan , die hebben nagenoeg geen creativiteit op het middenveld.

Daar is hij per direct verzekerd van een basisplaats. Locatelli, Cambiasso en Weah zijn lichtjaren verwijderd van het niveau van Arda.

13 februari 2024 om 21:26

Je noemt met Cambiasso een wing back ? En Locatelli een andere type middenvelder lol. Arda Guler is goed maar Juventus gaat echt niet Guler huren om bem voor Real Madrid beter te maken haha. Plus met Yildiz hebben we al een groot talent

13 februari 2024 om 21:32

Juve mist creativiteit. Het hele seizoen al zie ik amper magie. Heb je de match gisteren gezien ?

Arda zou er direct staan en de leider op het middenveld worden. Juve krijgt hierdoor een gigantische boost.

13 februari 2024 om 23:00

Locatelli, Cambiasso en Weah zijn ook hele andere types dan Guler. Guler is technisch ook veel verfijnder dan een Rodri, betekent niet dat hij ook beter is of meer toevoegt aan een team.

Milan moet juist af van huurconstructies tenzij ze het met een koopoptie kunnen doen. Leao is een potentiële goudmijn, stel je voor dat gij slechts een gehuurde speler was.

Geen verkeerde keuze. Zie Brahim diaz. Ging als jongetje en is als kerel terug gekomen. Die jongen heeft zoveel pech gehad met blessures. Echt jammer dat zijn eerste maanden op deze manier zijn verlopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren