Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scorende Noslin en prachtige volley bezorgen Juventus duur puntenverlies

Laatste update:

Juventus heeft zaterdagavond duur puntenverlies geleden in de strijd om de landstitel in Italië. De club uit Turijn speelde met 2-2 gelijk op bezoek bij Hellas Verona. Eén van de treffers van Hellas kwam op naam van ex-Eredivisionist Tijjani Noslin. Juventus blijft tweede staan, met negen punten minder dan Inter. Dat heeft bovendien nog een duel tegoed. Hellas staat achttiende.

In totaal stonden er drie voormalig Eredivisionisten in de basis. Aan de kant van Hellas waren dat Noslin en Tomas Suslov, bij Juventus mocht Filip Kostic het vanaf de eerste minuut laten zien. Bovendien begonnen er met Elayis Tavsan (Hellas) en Arkadiusz Milik (Juventus) ook nog twee andere oude bekenden uit de Eredivisie op de bank.

Na een openingsfase zonder echt grote kansen kwam Hellas plots op schitterende wijze op voorsprong. Een corner werd weggekopt en belandde op de rand van het strafschopgebied voor de voeten van Michael Folorunsho. Hij besloot de bal in een keer uit de lucht te nemen, waarna zijn volley prachtig de kruising in zeilde: 1-0.

Juventus kwam na een klein half uur spelen op gelijke hoogte. Jackson Tchatchoua maakte hands in zijn eigen zestienmetergebied, Dusan Vlahovic benutte de toegekende penalty: 1-1.

Na de rust beleefde Noslin zijn hoogtepunt tot nu toe in het shirt van Hellas. De deze winter van Fortuna Sittard overgekomen aanvaller zette zijn ploeg op 2-1, door van dichtbij de bal onder doelman Wojciech Szczesny door te schuiven. Het was zijn eerste treffer voor de Italiaanse club.

Heel lang kon Verona echter niet genieten van de nieuwe voorsprong. Adrien Rabiot tekende drie minuten later in de lange hoek namelijk voor de 2-2, nadat hij flink wat ruimte kreeg in het vijandelijke strafschopgebied.

In het restant van de wedstrijd waren beide teams nog enkele keren gevaarlijk, maar mede dankzij beide doelmannen eindigde het duel in een puntendeling.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

2/12 waaronder tegen Udinese, Empoli en Verona.. Het geluk van de eerste ronde wordt de tweede ronde afgestraft en terecht met dit voetbal. Dat Allegri daar nog steeds zit is mij een raadsel. Die man moet iets weten wat niemand mag weten. K zou niet weten waarom hij anders nog steeds coach is. Schandalig slecht en behoudend voetbal, alsof ze strijden tegen degradatie. Het enige geluk is dat andere ploegen buiten Inter ook steeds knoeien met ptn.

Weer zo slecht vandaag he.. ik blijf het zeggen allegri aub vertrek! want je laat juve zo slecht spelen.. geen grinta geen positie spel! Als hij zo blijft doorgaan komt zelfs top 4 in gevaar

2 op 12 en zo kan nummer 5 weer dichterbij komen. We spelen op moment ook als een niet top 4 ploeg. Ik had het eigenlijk al door na die rode kaart van Milik en die niet winst. Ik zag weer de zwakke mentale weerbaarheid waarmee deze kern al jaren mee sukkelt. Jammer. Ik dacht dat dat voorbij was maar zo zie je maar. CL pakken en investeren in creativiteit en aanvallende backs, helaas hebben we zelfs daar niet genoeg geld voor. Volgende week terug winnen!!!!!!!!

17 februari 2024 om 21:00

Hij kan ook gewoon met alcaraz ipv Mckennie spelen, En met Chiesa Vlahovic en Yildiz voorin. En een speler als Soule niet verhuren, Allegri moet gewoon weg. Te belachelijk voor woorden dat hij zo slecht mag presteren en kan blijven zitten. Het voetbal wat we spelen is niet om aan te zien

Leuk voor Noslin. Doelpuntje tegen Juve, zijn eerste. Hopelijk nog meerdere

Het begint erop te lijken dat de italiaanse competitie echt een perfecte vervolgstap is vanuit de eredivisie.

Echt bijna iedereen die daar naartoe gaat, doet het altijd wel redelijk tot goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren